hatar meij sjäälv!

Ja glömde ju såklart min kamera hemma så ja kan inte lägga in några bilder å inte ta några ! Åååh dumma meij! men i varje fall igår så gjorde vi rullningar i skolan å sen var sassa å jag på bio med bamse björn å rååpe (the expendables) var en rätt så bra film. Idag har vi börjat klippa dockorna=kul. Sen efter skolan kom oliwia hit å så gick vi in ti stan å shoppa lite å åt. Nu sitter vi på internatet igen å hon ska sova här inatt:) hörs sen sorry för inga bilder!

villaavslutning

Tjabba Tjena Hallå!
Har inte alls hunnit blogga har bara stressat hela tiden...I torsdags kväll klippte jag håret på dennis å det blev helt okej.I fredags hade vi bara vanliga timmar i skolan sen slutade vi typ halv 3 å så kom mommo å moffa efter meij, ninja å sassa satt på till busstation sen skjussade de meij till mammas jobb i molpe. Då hon slutade åkte vi å handla liite sen hem å ja plockade ihop mina saker så åkte vi till villan. Jag gjorde meij klar å efter ett tag kom alla..vi åt pizza å hade kul. Kl.9 började vi gå till taxin en bit från villan å så åkte vi iväg till åminne. Där dansade vi frös å hade kul, lite synd att det slutade redan kl.1 sen hämtade mamma oss till bussen då vi kom till villan åt jag lite å sen sova. Lördag: Vi vaknade typ halv 11 så åkte vi hem till meij å jag packade å vi åt å lite sånt å gick i duschen. så satt vi på med faffa till närpes(till simon). Vi fick kräftor till mat, kräftorna är skit äckliga men goda å äta. Vi gjorde ås klara å åkte till sanna på fest. Vi var inte så många men det var helt kul ändå. Vi dansade å sköt liiite raketer å bara hade kul. Nu sitter jag å tittar på simon å sanne som spelar xbox..vi vaknade typ 10 så städade vi å åt lite å nu ska vi snart åka hem till simon. Jag bloggar mera på internatet ikväll å bilder från veckan å helgen kmr senare också.


P.S inte min bild

förkyld..

Hej där!
Idag har vi haft en utedag med alla 1:or i brändö. Vi hade olika lekar å dragkamper å liknande. Det var JÄTTE kallt ute å jag som är så förkyld belv det ju inte precis bättre för! Vi fick åtminstone god mat där... Kom just hem å ska snart börja städa här på internatet fö det är städ dag=boring! nu ska jag gå å snyta meij å hoppas det snart går om! Skriver mera imr:)
crazey pic!

Hund på löst

Glömde att blogga igår så ja berättar nu istället...
Gjorde inte så mkt i skolan men sen när vi kom hem kom färgade sassa håret på meij å sen kom ninja hit å vi sminkade oss å sånt. Var med pojkarna å emmelie å felicia senare också..var in till byn till R:in å sånt sen satt vi i parken å mittialllt kmr en fyllgubbe med en hund han hade hittat å gav den åt oss så ringde jag polisen men dom sa bara att vänta tills en ägare kom? men så ringde Felicia till nåt hundställe å medans kom ägaren körandes i en bil= lyckligt slut, hunden blev jätteglad! den var så söt å snäll:) sen gick vi tillbaka till internatet å var lite här å där..sen till oss en stund å sen gick alla hem å vi gick å la oss:)
Idag har vi pratat lite å tvättat hår å fönat å sånt på varandra. Jag tvättade håret på Emmelie å gjorde frisyren sen tvättade hon på meij å gjorde mitt hår. Det var sååå mkt roligare idag när man slapp att bara sitta å lyssna! Nu sitter jag på rummet med Sassa å väntar på att Emmus å Emulie ska komma hit:) Hörs senare...

lång dag!

Idag hade vi skit lång dag i skolan vi börja kl.8 å sluta lite före 4= tröögt. Vi har typ bara suttit å lyssnat på Kiini å inte mkt mera så ganska tråkit.. Sitter på rummet nu å har inte så mkt å göra men senare händer säkert något:) Kmr inte på mera å skriva så hörs senar ska äta lite nu
Bilder från igår:
Å förrästen så fylld Emmelie igår så Grattiiis igen!!;D
å vi va tit me tårta åt on å såt tier en stånd:)
har ingen bild på on men..

bildeer

Slättens mystik
Hos sassa å faggen
I stan å på internate

tibaks i stan

Hej igen alla...
I fredags var vi hemma hos meij å bara chilla somna. I lördags åkte vi till vasa på simons tennismatch sen hem till honom å till sanne med alla andra. Idag har vi var på en till match sen till simon å äta å lite sånt å så kom mamma å pappa efter oss så åkte vi till norrnäs till simons villa på kaffe. När jag kom hem packade jag å åkte till internatet. Nu sitter jag här me sassa å pojkarna som vanlit:) ska snart lägga in bilder bara jag hinner..

äntligen!

Hejsan! Internats personalen är super tröga så har inte fått något internet ännu men nu är jag hemma så ja ska berätta lite om allt ja ínte kunnat... Lördag: förfest hos Sassa å sen faggen= skit rolig kväll:) Söndag: vakna sent åkte till norrnäs å äta sen hem till meij å så åkte vi till internatet...sassa var redan där sen åkte mamma pappa oliver å Simon<3 hem:( sassa å jag plocka upp saker å gick in ti stan. Måndag: skolan kl.9 bara pratat typ hem kl.14 å in till stan å va me kompisar å liknande Tisdag: typ likadant men vi fick alla våra saker som vi ska ha (saxar å sånt)sen va vi me typ robert, björn, dennis, ninja å emma elr nåt sånt... Onsdag: vi lekte typ med de andra frissorna.. å sluta kvart före 11 sen va vi med kompisar(kmr inte ihåg exakt vem alla dagar)å sen satt vi hos Emmelie å Fiia hela kvällen å pojkarna va också dit en stund. Torsdag:lite konstig skoldag...lärarna=wierd. Sen var sassa å jag med pojkarna å sen me ninja å emma å sen in till stan jag sassa ninja emma robert björn å dennis, shoppa lite sen tibaks ti brändö å äta till grillen sen till dennis sen gick robert å björn å vi dansa typ å sen kom björn igen men somna typ så han gick hem å efter ett tag gick vi också... Fredag: alla 1:or va till gamla vasa på inskription sen tillbaks å äta å ha 3 modde timmar å så sluta vi.. gick till internatet å satt hos emmelie å fiia tills pappa hämta meij. vi åkte vi arnolds på vägen hem. Nu e Simon här vet inte vad vi ska göra men bloggar sen:) bilder kmr i ett annat inlägg...

Suuper dumma internet! :H

Tjabbah!
Jag har inte fått internet ännu på nya internatet så Simon bloggar nu i några dagar :D
Jag har redan "läijdon" av att blogga så det är inte min sak... men idag har jag inte gjort något utom att spela wow typ :D sååå skönt!!

Fagerö

Tudiluu allihopa:)
Jag har tid å blogga ändå.. Sitter hos Sanne nu med Simon å Mattias å har just vaknat (elr alla förutom sanne):D ingen aning vad vi ska göra idag men antagligen åka hem ti Simon å göra nå mat å liknande å sen göra oss klara fö kvällen.Igår var vi ute på slättens mystik då, det va väl helt okej men det börja regna så det va inte så kul. Kmr inte på mera å skriva så hör sen:)Haha hade ingen bättre bild här:D

Sista lediga helgen:(

Sorry har inte bloggat nu igen... men i onsdast efter att jag hade jobbat lite hemma skjussade mamma meij till simon. Satt bara där med han ale å sanne å typ gjorde ingenting. De åkte hem å vi gjorde inte så mkt annat än tv. Igår så åkte simon å spela lite tennis sen åkte vi till casa å åt pizza sen hem till meij. Vi jobbade lite å lagade mat å tittade SATC 2, bra film:) Idag när vi vaknade tittade vi klart filmen för vi orkade inte kolla hela igårkväll. Sen kokade vi mat åt oss å nåt sånt sen åkte vi hit till simon. Å nu sitter jag här medans han spelar Zelda... SEn ska vi åka in till Niesby på några ärenden å sen ikväll blir det väl Slättens Mystik:) Kmr antagligen inte å blogga imr heller så det blir först på söndag kväll. Men imr blir det förfest hos Sassa sen Fagerö:) Hoppas på en super helg fö det är sista sommarlovs helgen!:(

sista veckan..

Heij igen efter ett tag:)
Datorn bara bråkar så ja skirver kort.. I fredags ut med dom andra. I lördags till Jyväskylä på Simons tennis matcher. I söndags en match till å sen till Tuuri å sen hem. Lagade mat sen titta tv. Igår åkte vi hem till meij å sen till vasa å shoppa. sen hem å titta tv å sova. Idag: Simon åkte just hem å jag ska titta tv å sen plocka ihop saker jag ska ha med till internatet. Bilder från helgen kmr senare...hörs sen:)
Svart t-skjorta - H&M
Strumpor - H&M
SVart kjol - Jim & Jill
Jeans - Jim & Jill
Rosa topp - Jim & Jill
+ lite skol saker som pennor å liknande

<3

Jätte fin låt!:)
http://www.youtube.com/watch?v=k7PKZa0RdAU

skönt

Simon sov ju här å vi vaknade ganska sent. Vi har typ bara slappat idag å haft de mysit å skönt. Han åkte hem för någon timme sen å nu ligger jag bara här. Det är också skönt att saker har blivit bättre igen:) har inte så mkt mer att berätta så jag skriver imr..

lista

Jag gör en lista nu när jag inte har bloggat på länge så får ni ändå veta lite saker..
SENASTE:
Dryck: Vatten
Telefonsamtalet: pappsen

SMS: Simon
Sång du lyssnade på: Kmr inte ihåg har inte hunnit tänka elr lyssna på ngt idag
Gången du grät: i söndags


HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat samma person två gånger: Nä
Har någon varit otrogen mot dig: nej
Varit kär?: Jo å ja e kär
Förlorat någon speciell person: Jo
Varit deprimerad: Ja
Varit så trött att du somnat sittandes: händer väl no ibland

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
Tkr om alla färger jag men..
färg 1: rosa
färg 2: blått
färg 3: rött

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja
Fått ditt hjärta krossat: kan man säij
Skrattat så att du har börjat gråta: Joodå
Träffat någon som förändrat ditt liv: jo ja ha ju träffa ngn ny så tå je ju ändrat
Insett vilka som är dina äkta vänner: Jo
Fått reda på att någon har pratat om dig: jo
Kysst en kompis: jo (en puss faktiiist)

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: all som ja nu talar mie
Hur många barn vill du ha: 2-3 kanske
Har du några husdjur: Jepp
Vill du ändra ditt namn: nepp går no bra såhär
Vad gjorde du under din förra födelsedag: skolan
Vilken tid vaknade du idag: halv 9
Vad gjorde du igår runt midnatt: va me simon i mitt rum
Någonting som du längtar till: vet inte riktit...en riktig glädje sku va nice
Senaste gången du träffade din pappa: ikvield
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Itt så mkt men no finns e väl speciellt tibaks i tidin
Vad lyssnar du på just nu: ingenting
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: jo
Vad gör dig irriterad just nu: öhm att man fått vet saker man itt veta
Vad är ditt namn: Alexandra
Singel/upptagen: Upptagen
Stjärntecken: jungfru
Kille eller tjej: tjej
Grundskola: Petalax högstadie
Gymnasie: -
Högskola: -
Hårfärg: mörk brunt
Långt eller kort: mellan..ner ti bh bandet bak på ryggen typ
Längd: 170,5 cm
Vad gillar du gällande dig själv: ögon typ
Piercings: öron
Tatueringar: neij
Höger eller vänster: vänster

DIN FÖRSTA:
Operation: kanske 4 år
Piercing: öron!
Tatuering: -
Bästa vän: frida tror ja
Sporten du spelade: Knatte :D
Husdjur: katt
Vaccination du minns: typ täijde sprutor man to tå man va 6
Konsert: igen aning
Förälskelse: ehm typ småkusin tror ja e va :D
Alkohol du drack: öl botten

JUST NU:
Äter du: en chokladbit
Dricker du: inget
Är du på väg att: ga ligg
Lyssnar du på: some say love
Väntar du på: Älsklingen min:)<3

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: jo
Vill du gifta dig: jo
Karriär i åtanke: frisör å eget

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Båda
Kramar eller pussar: Båda
Kortare eller längre: nå helst liengär men itt je ju bara he som gäller så
Romantisk eller spontan: Båda
Snygg mage eller snygga armar: Båda
Tatueringar eller piercingar: bäst utan
Känslig eller inte: itt häijlt okänsli utan kan tal om känslor å vis va an känder men itt som bara lip heldär
Ragg eller förhållande: förhållande
Bråkstake eller tveksam: passlit åv båda

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: jo
Tappat glasögon eller linser: nepp
Haft sex på första dejten: nä
Krossat någons hjärta: jo
Har du blivit arresterad: nä
Dissat någon: jo
Gillat din killkompis (mer än som vän):naijn förr, men kanske egentligen itt seriöst

TROR DU PÅ:
Dig själv: tå ja väijt att ja har rätt:D
Mirakel: ibland
Kärlek vid första ögonkastet: fö vissa kan e väl siekärt hiend
Himlen: hmm ja hoppas nu e finns na som verkar lika härlit som himlen som vi kan kom ti sedan
Tomten: jodå:D
Att kyssas på första dejten: Japp
Änglar: kanske itt på he sätte folk säijr di sir ut å tådde men siekärt finns e naijn sort som "änglar"

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nä
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Jo
Vad kan du verkligen inte leva utan: familj vänner å Simon Kärleken
Vad vet inte så många om dig: Ja e höjdrädd å mörkrädd å mkt mer men e räcker såde

uups!

Heij igen!
Förlåt så mkt jag har inte alls hunnit blogga på jättelänge har varit upptagen med allt möijlit. Jag orkar inte börja berätta om allt som hänt kmr kanske ngn bild. Idag har jag varit med min faster och mina kusiner. Imr ska jag bara göra tråkiga saker typ å sen kmr simon:)
Birthday kid:D
Faggen å förfest hos emelie:)