Spiderman

Ett tag sen jag har bloggat nu men i fredags åkte jag till emma å vi fixade lite saker sen åkte vi för att överraska och kidnappa emelie, vi åkte ut med henne på lite olika äventyr å sen hem:D på lördag steg vi upp rätt tidigt å emma skjussade meij till simon sen när han kom hem åkte han till mattias å jag till emelie på förfest:) Sen halv 9 kom taxin efter oss å vi åkte till fagerö..dansade å pratade med folk som vanligt. Vi fick gå hem i regnet från bussen men vi liftade halvvägs:D I söndags åkte vi en stund till nämpnäs med mina kusiner sen hem till Simon å så åkte vi till Sanne å va där några timmar å sa hejdå till Mattias som skulle åka hem till sverige.Sen åkte vi till meij å sova. Igår åkte vi till Simons villa sen hem till han å va där å sen ut med alex sanne å fredrik sen hem å sova. i morse åkte jag hem för simon jobbar å nu ska jag duscha å äta å sen åka till en gammal tant som fyller år.
Hörs senare idag eller imr:)
Emelie:)
Kmr bilder från lördagen senare...

:)

Hej på er alla:)
Jag å simon gjorde inte så mkt igår men bakade en kladdkaka typ å tittade en super bra film:) Han har just åkt hem å nu sitter jag å kollar på tv å pratar med Emmus:) Ikväll ska jag åka till henne (å vi ska ha jättekul!) Saker å ting e väldigt konstigt nu å jag förstår ingenting så va gör man annat en att fortsätta så får man väl se hur helgen blir. hörs senare..
Älskar<3
Sweet Sixteen! Grattis på födelsedagen Emelie:)<3

Power Park

Igår på morgonen åkte vi till power park, vi pausade å åt frukost i vasa sen åkte vi vidare. När vi kom fram åkte Oliver Conny Pappa å Carl-Gustav co-cart elr hur man nu stavar det. Sen då de var klara hade parken öppnat så vi kunde börja åka. Sen mot kvällen åkte vi hem igen å Ebba å C-G kom på kaffe. Jag tittade lite tv å sne gick jag å sova. Idag kmr Simon till mig, vet inte va vi ska göra men vi hittar väl på något:)

<3

Saknar deij sååå Älskling!
Puss Älskar Deij Nu Å För Alltid<3<3<3


ååh!

hade lite problem med skon som jag har designat får inte den att synas:/ men om ni hittar den så rösta!:) jag hittade typ allt jag ville ha när vi var till vasa idag. Imr åker min familj och jennys familj ti power park:) vi hörs när jag hinner.

Röst gärna!

<a href="http://www.nelly.com/designyourshoe/" title="Är du Nellys nästa skodesigner?"><img src="http://designyourshoe.nelly.com/images/bloggaflyer.jpg" alt="Min designade sko på NELLY.COM" border="0" /></a>

dumma

jag har inte kunnat blogga för jag MÅSTE va på villan för mamma å pappa för de har semester ÅÅHHH!!!... Så alla gånger vi är hem en sväng ska jag försöka blogga å hos simon. På torsda kom jag hem från simon...när jag skulle ta vespan till tandläkaren körde jag omkull=auuu! sen åkte vi till kauhajoki efter vår nya bil sen till närpes på pizza sen hem. På freda fick vi hem vår nya båt..sen åkte jag till fille å vi fick skjuss av hans mamma till alex på fest (kmr mera bilder senare nä jag får mera) super kul kväll:D sen sov sassa hos simon med jag å han. simon jobba på dagen så sassa å jag åkte till fredrik å sen åkte jag sassa oliwia å fredrik på k-stadsmarknan å en sväng till oliwia. sen åkte vi till kråsin å simma jag sassa fredrik oliwia simpa simon john mattias petra. sen åkte oliwia å fredrik hem men vi andra åkte till tb å äta sen till petra å bada i polen 32grader! sen sov vi alla hos henne. mattias å sanne åkte hem kl.9 men jag simon å john stannade till 4 så åkte jag å simon på pizza å sen till simon å han spelade tennis en timme å sen åkte vi till meij å han sov här:) men åkte hem tidit för han jobbar..familjen å jag å mats har varit ut med båt hela dagen. Imr blir det vasa å shoppa:) P.S Helsingfors resan var jättebra!:)
<3
bilder från hesa resan
Nya bilen
Bilder från lördag
Idag ute på sjön

Helg äntligen!

Hej allihopa:)
Sorry för att ja inte har bloggat men igår tvingade mamma med meij till villan när jag kom hem så jag han inte, men det var jättekul i helsingfors! Bilderna kmr lite senare för jag har inte lagt in dem ännu. Igår var vi efter vår nya bil å idag åker pappa efter vår nya båt!:D Ska åka å handla med mamma å sen till villan å ikväll åker jag till närpes.
hörs imr:)

helsingfors här kmr vii!

Sitter å packar med det ja ska ha till helsingfors...ska snart äta å sen duscha å göra meij klar å så kmr Simon hit å så skjussar mamma oss till tåget i vasa så åker vi ner till hesa å sover på hotell sen imr ska vi shoppa hela dagen och så åker vi hem med simons mamma å pappa å syster:) så ja bloggar säkert inte förrän på torsda..

Sommarlovs bilder...

Skolavslutning+faggen
Jag å brorsan
Jaa va ska man säij min klass va rätt wierd men...
Jenny å Jag
Gänget ja va med före faggen men några e inte med:)
R.I.P Gammelmorfar
Älskling på havet<3
Midsommarafton på sassas villa
Midsommardagen konfirmationer
Midsommardagen: förfest hos simon å faggen...Dom Bästa<3

tudiluu

Hej på er!
Ja vet men ja hinner inte blogga på helgerna men ja ska försöka börja..
Fredag: Åkte till närpes for ut med oliwia alex john å fredrik sen kom ivars ellfolk josefine å simon.. var ti john en stund sen ti simon å sova.
Lördag: Ti halpin å handla med sarah å hennes mamma, sen med oliwia, sen till rörgrund å ställa till, sen hem ti simon å vi fixa oss å tibaks ti rörgrund på tennisfest...simon kom lite senare för han jobbade. sen åkte jag simon å alex ti sassa på förfest å jusst före taxin kom blev jag stucken av en geting:( sen åkte vi till fagerö..vi dansade å hade roligt hela kvällen:) sen bussen hem å jag simon alex å mattias lämnade en stund i Niesby sen hem ti simon å sova.
Söndag: Simon å jag gick ut å tvättade bilen..(simon tvättade bilen) sen kom alex fredrik å oliwia också en stund sen åkte de hem å jag simon alex å john åkte till petra å simma i polen sen till simon å så kom mamma efter meij..
Idag: Jag har klippt gräs å hjälpt mamma lite å varit ti stranden å ätit å nu gör jag inte så mkt bara tittar på tv. Jag ska ta å ladda upp bilder nu i ett helt nytt inlägg från hela sommarlovet typ för jag har Äntligen fått tibaks min kamera!:)
vid rögrund(ansiktsmålningar&frisering som jag å sarah gjorde)
Mattias Josse å Jag hos sassa
Me and My Girls<3
Sanne Oliwia å Fredrik
Alex
Mattias å Älskling
Josse Sassa å Petra

Ääälskar solen<3

Jag orkade inte blogga igår fanns ändå inget att blogga om. Idag har jag varit till tandläkaren (usch) sen åkte jag hem å titta tv en stund å åt. Sen åkte jag till jenny å vi solade de var jättevarmt!
haha vi ser lite roliga ut men:D

mums!

Nu har gullepluppen åkt hem, för han måste å jobba kl.7:( nu ligger jag å tittar tv å dricker milkshake...
Choklad milkshake:
Vaniljglass
Mjölk
Oboy
Banan
Mixa ihop allt till en drink å så e de klart. Tar bara så mycket av ingredienserna som man själv vill ha!

Gammal bild..nytt inlägg:D

Morning...
Mamma väckte just mig å jag e jättetrött för jag somna typ 1 tiden.. Simon kmr till meij ida typ om en timme för han e ledig idag:) måste hjälpa till här hemma sen ha lite kul å så ska vi å spela tennis en stund. Jag ska lägga in bilder senare idag som E&E&A tog igår:)

wiih äntligen!

Äntligen kmr emmus å emulie hit! de e länge sen så de ska bli kul för vi har allti rolit;D vi ska typ göra oss fina å gå ut å ta kort.. kmr några bilder senare, jag tar å lånar min mammas kamera så vi får några bilder.Ses senare! 

sorry..

Hejsan:)
Ursäkta men jag har inte alls hunnit blogga över häljen... på fredagsmorgonen åkte jag och simon till närpes han åkte och jobba och jag var me sarah och deras kusiner. Sen åkte vi in till tomatkarnevalen var där och tittade på program och allt möijligt. Sen kom alla andra också, vi åt på casa och sen var vi i parken å pratade med folk å hade roligt. Senare cyklade jag och simon hem. På lördag när vi vaknade gjorde vi oss klara och åkte till karnevalen där gick vi runt och var å åt. Sen åkte vi hem efter packningen och åkte till fredrik..vi lade upp tälten så vi skulle kunna sova där. Sen kom det mera folk dit på förfest och senare på kvällen gick vi in till parken och var där och festade med andra och lyssnade på banden som spelade. Det blev inte många timmars sovande i tälten men..:D sen hämtade simons mamma oss. De åkte till norrnäs en stund och simon å jag for å handlade lite mat att koka till dom kom hem:) sen gjorde vi typ ingenting han spelade tennis en stund å lärde mig lite sen åkta jag hem. Lite kallt att köra men. Jag har fortfarande inte fått kameran så det kmr massor av bilder när jag får den! Nu ska jag hjälpa till lite här hemma så jag slipper allt jobb någon gång!

läängtar!!

Tudiluu!
Har inte gjort mkt alls idag legat här och pratat med bästa emmus:)<3 ska göra lite mat nu sen lite jobb, duscha och så kmr älskling hit<3 vet inte vad vi ska göra bara titta film typ och kanske lägga ut stuttsmattan (äntligen)!:D kanske bloggar mer senare ikväll:)