top model

Tjolahopp tjolahejj!
Sitter på internatet nu och har kollat top model. Idag har jag bara kollat tv typ och chillat. Har inte så mycket att berätta men ni ska få lite bilder från lördagen istället :)
outfiten men jag hade ett långt halsband till också:
tog inte all många bilder i lördags :/

wait

Man ska aldrig tro för mycket.
Feeling a little disappointed on people an god right now..but what more can a human do...Wait is just what I'm gonna do, I think. And don't say anything that can be misunderstood. So here I am and here I'm gonna sit just so you know


ett försök

hej på er!
Jag ska försöka göra ett nytt försök å blogga bättre men det kommer inlägg då det kommer...Har kamera sladden i stan så ni får bilder imr. Men ja gårkvällen var helt okej hade underbara pratstunder med julia och nina ni je no bara fö syöt) ;D<3 ja så träffade jag flera som jag inte sett på länge också<3 elr länge och länge men träffat ordentligt :) blev en lång färd hem, först hem med en sen till tb och sen till meij så det tog en stund= kom hem 4. Sov till typ 12 åkte och äta soppa sen har jag klippt faffa och pappa och oliver lite. Sen tittat på tv typ hela kvällen och äta glass med hemgjord chokladsås!
Nattisaar :)
and ett litet tillägg:
You and Me LittleSiss 4evvaah ;) <3
(you know who you are)

bara såde btw

honde som allti e glad å tyckt live va super= itt nu just! bara så att :) fattar

hata aldrig den du en gång älskat

Jag minns varenda sekund sedan vi träffades första gången...skulle jag skriva om allt skulle det bli flera böcker. Tänk att den tiden vi hade känns som hela livet typ. Jag ångrar inte något med deij inte ens ett bråk allt var ändå perfekt. även hur många tårar det kommer eller hur många bitar hjärtat går i kommer det aldri att gråtas bort med tårarna eller ramla bort som en bit! Man känner när man verkligen är lycklig och det var jag verkligen tiden med deij var bäst! Som att flyga på moln eller springa barfota på en sommaräng med blommor. Alltid varmt och skönt hur kallt det än var runt oss... Like a fairy tale! Du kommer alltid att ha den platsen du har hos meij den kan ingen ta ifrån meij och alla minnen skratt och tårar tillsammans INGET kan tas ifrån meij elr deij...den tiden är vår och kommer aldrig och glömmas! Always in my heart an mind! Det har varit det finaste jag kunnat få och jag kan bara tacka deij för allt! Du har gjort meij till den jag är på insidan. Du fick meij att må bra, fick mitt själförtroende att bli mycket bättre för du tyckte jag var vacker hur jag än såg ut, hur jag än betedde meij, jag kunde allti va meij själv vid din sida. Likaså kunde du för du var/är ändå perfekt! Allt vi har varit med om är underbara stunder...vi har varit med om så mycket tillsammans nästan allt! Alla saker man gör påminner om oss. Alla bilder på varandra och tillsammans är så otroligt värdefullt och vackert alla saker och ja minnena! Att kunna se någon i ögonen och se rakt in i varandra är något som alla vill uppleva kan jag lova, för det har jag gjort! Vi har ett band som aldri kommer att gå av. Även vad som händer och vad folk säger och vill illa elr vad som helst. Jag har fått min bästa vän för livet!!
Kärlek glädjer, Kärlek sårar, Kärlek är det vackraste men också svåraste som finns! Men kärlek är minnen och tid som inte försvinner det är alltid en del av en!
.....Hata aldrig den du en gång älskat
Den som älskat kan ej glömma
Den som glömt ej älskat har
Den som älskade och glömde
visste ej vad kärlek var
<3

ett test jag hittade..

en del stämmer nog :)

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.


bloggpaus

jag tar inte bort bloggen ifall jag skulle ångra mig men nu just orkar ja inte med sånt här så ja kanske bara kommer ett inlägg nån gång ibland..
här är lite bilder från helgen tog inte så många men ja ni fick nu ett inlägg

cry my self to sleep

Now I still wonder why did you say goodbye
You let me stand here all alone
The pain inside my heart, it's tearing me apart
Cause now I stand here on my own

But now I cry myself to sleep
Only you are what I need
We can make it if we try
I am nowhere without you
I don't know what I should do
Cause my tears will never dry
And I still wonder why

I hope that you will see how much you mean to me
I don't understand why you have gone
The pain inside my heart, it's tearing me apart
Cause now I stand here on my own

But now I cry myself to sleep
Only you are what I need
We can make it if we try
I am nowhere without you
I don't know what I should do
Cause my tears will never dry
And I still wonder why

It's like the flowers and the bees
Like the mountains and the trees
The love I feel for you baby
Like the desert needs the rain
It will always feel the same
The love I feel for you baby

det finns vissa saker som behövs bara för att det ska kännas lite bättre

någon att lita på å prata med behöver alla..ni är bäst! <3

livet är en evig väntan

kom inte på någon rubrik...förra inlägget skulle upp för ett bra tag sen men telefon var ju lite konstig så det gick int så bra och det blev bara en bild för jag kunde inte se. Gonatt

bmw

HEJpÅeR!sITTER HOS SANNE MED SIMON OCH JOHN,.ÅKER UT Å KÖRA LITE IKVÄLL TYP MED SIMON OH HANS SNYGGA BIL;)HÖRS SENARE FÖR NU SKA JAG GÅ..FÖRRÄSTEN SÅ SKIRIEVER JAG PÅ TELEFON SÅET GÅR INTE BRA! DÄRFÖR KAN INLÄGGRT VA LITE CP:/

modde å rungeberg

Har modersmål nu och sitter och skriver om runeberg. Igår blev inte någon bloggning typ, men jag och sassa gick in till stan hon skulle ha lite shoppat och så åt vi. Sen när vi kom tillbaks färgade jag håret på daniel. Sen typ dator och sånt. Efter skolan tar jag bussen till närpes så hörs senare.

snygg elr? :D


life sucks love sucks!

hmm..ja..jaijja å jaijja prima å holest

typiskt meij!

Har inte bloggat så bra nu men ursäkta för det. Igår kom vikkan emmus och joss hit då vi hade slutat skolan. Fixade luggen på vikkan och blonderade joss. efteråt satt vi här och åt lite och sen åkte vi till mäntys och sen hem å sova. De sov över så de kom via skolan och sa hejdå före de åkte. Har rullat och gjort frisyrer idag, gick rätt bra om jag får säga. har just kommit tillbaks till internatet och ser att vår lilla Emmus antar jag har bäddat våra sängar före de åkte :D vet inte vad jag ska göra nu men i varje fall ska jag ha nå mat!
och jag som äntligen tagit en outfitbild å allt och skulle lägga in bilder från i fredags så då vet jag ju inte var jag har sladden! men men ni får se senare så det blir lite telefon och cam bilder istället.
lite på en av frisyrerna jag gjorde :)

1 chance

nu e ja tibaks på internate å har itt na mäijr ti säij

myndig

Grattis på födelsedagen Simon! du je 18 ! :D

memories

inlägget som jag skrev kom ju tydligen inte upp nåt! men igår åkte jag till joss och vikkan å emmus kom också dit. Vi satt och spelade pärelabarin hela kvällen och åt kladdkaka. jag har inte någon lust å blogga å jag vet inte om vad men ja skriver om jag kommer på nåt. siter och tittar på bilder och alla fina minnen man har..
like a puzzle

dator/ computer/ tietokone

Här har de lan fortfarande, jag vakna just så nu sitter jag bara å väntar på nåt å äta..

lan

haha Yo dudes!
Sitter på lan med Fredrik,Sanne, Josef, John, Simon och Oliwia. Även om jag och oliwia inte riktit spelar men lite sims typ. Det är så grymt varmt då vi sitter i 1 rum och alla datorer som går så man sitter ju i bara ett linne typ för att inte dö! Men en helt okej fredgaskväll. Jag orkade inte ta någon bild nu så ni får det imr istället. Hoppas ni har det kul för här är det iallafall knasig humor!
sims..
men ni får i varjefall två blogg bilder..

friday!

Äntligen är det fredag! Sitter och har modde nu och sen matte till lite före fyra så tar jag bussen till närpes. Ska va där ikväll. Hör nog av mig då jag är där och så får ni någon bild. Jag är såå hungrig så jag hoppas att man får någon mat sen! :D
Later!

gaammal bild!

klåp!

Har varit in till stan och köpte två linnen och en sorts kjol fö de var så billigt. Ville titta mera men de var ju så stressade så de var nog bara å glömma. Sen blev jag också arg på när ja skulle och hämta en present men de hadi vari helt klåpiga och inte fått den klar! å allt bara bråkar! :@ men imr ska de väl ha den klar annars...! ja så är alltså på dålit humör just nu men går väl om imr. Ni får bilder på det jag köpte imr :)

blööp!

Sitter i skolan och har två kemi timmar kvar= förstår ingenting. Dagen har gått ovanligt bra som tur är men imr kmr det kännaaas sååå långt före man får åka hem då vi slutar 4, på en fredag fyy usch å blääh! :/ Bloggar nog senare men först ska jag åka in till stan när vi slutar. Och ännu värre då är det städdag idag också!


slingorna

här är en bild men slingorna syns inte så bra här bara lite ut i topparna :)

chicken

Tjolahopp tjolahej!
Idag var vi lite längre i skolan än igår och det var rätt jobbigt med permanentrullningen! Sen gjorde vi uppsättningar, jag tyckte min blev rätt bra :) sen satt jag på datorn en stund och så fråga tom om jag skulle komma med till mänty och äta så då gjord jag det så fick man ju mat på köpet (Y)
ni får bild sen när jag kommer tillbaks till internatet:)

rullningar

Sitter i skolan och ska va här ändi till klockan 6 idag igen! Till på köpet håller vi på med permanent rullningar= skit jobbit och tar jättelänge. Men det måste väl gå. hörs sen..


I'm a alien

Look like a alien:
snart får ni se vad det blev..

hmm..

Fick sluta lite tidigare som tur är...Har bara haft teori i skolan så det har varit rättså jobbig dag! Men nu sitter sassa och jag bara här och så ska väl robert komma och klippa och färga sig. Ska väl försöka göra nån mat sedan också bara vi fått en sak handlad som vi glömt. har inget å skriva om typ så jag gör en sån här..
10 Saker om meij själv:
1. Jag älskar att dansa (& sjunga)
2. Är väldigt social och inte blyg
3. Är grymt mörkrädd
4. Hatar när folk inte förstår
5. Tycker om stora nallar
6. Äälskaaar Choklad
7. Gillar män med muskler haha :D
8. Är grymt hyper av mig och kan sällan sitta still
9. Tycker om att rita av saker och skriva graffiti
10. Tycker om att skriva fina texter och dikter och sånt (gillar även att få sånt)
där har ni nu lite o mig..:)

skolan..

Ska just gå till skolan, kommer bli en jobbig första dag då den är så lång. Men ja bloggar nog sen när jag hinner..
cao!

Ny header

Nu har jag äntligen fått en ny header. Så stort Tack till Alexandra som fixade den åt meij! ;)
Hoppas ni gillar den? :)

till deij alexandra

haha såå dålig rubrik :D

back in brändö

Nu är jag tillbaka på internatet. Sitter bara här med sassa medans tom gör smörgåsar år oss. Har shoppat lite nödvändiga saker i stan först och ätit lite. Imr kommer bli en låång dag i skolan..bra början ! :/
lite konstig min men :D

sista lediga dagen :(

Idag är sista jullovsdagen:( så nu har jag ätit och nu blir det att börja packa för att åka in till stan igen.. men vi hörs lite senare när jag är på internatet.
Tjingeling..

P.S Lycka till alla ni som åker in i armen idag!
A vacation in a foreign land
Uncle Sam does the best he can
You're in the army now
Oh, oh, you're in the army now

Now you remember what the draftsman said
Nothing to do all day but stay in bed
You're in the army now
Oh, oh, you're in the army now

You be the hero of the neighborhood
Nobody knows that you left for good
You're in the army now
Oh, oh, you're in the army now

Smiling faces as you wait to land
But once you get there no one gives a damn
You're in the army now
Oh, oh, you're in the army now

Hand grenades flying over your head
Missiles flying over your head
If you want to survive get out of bed
You're in the army now
Oh, oh, you're in the army now

Shots ring out in the dad of night
The sergeant calls (stand up and fight)
You're in the army now
Oh, oh, you're in the army now

You've got your orders better shoot on sight
Your finger's on the trigger
But it don't seem right
You're in the army now
Oh, oh, you're in the army now
You're in the army now
Oh, oh, you're in the army now

Night is falling and you just can't see
Is this illusion or reality
You're in the army now
Oh, oh, you're in the army now
You're in the army now
Oh, oh, you're in the army now

Oh, oh, you're in the army now

Klöjas e?

Bilderna från nämpnäsrevyn "klöjas e?" kmr nu istället:
You're in the army now
Oh, oh, you're in the army now
festen efteråt:
Polis Alexandra Karlsson haha

Walking in Nämpnäs

Hej hopp i lingonskogen!
Blev en sen bloggning idag. Igår åkte jag ju till joss och vi fixade oss snabbt och åkte med vikkan till nämpnes på revyn för emmus var med. Den var helt bra fick nog sig några skratt. Efteråt lämnade vi kvar där och festade med revygänget och några andra. Det var nog helst roliga kväll med mkt headbang. Sen när festen var slut gick jag och emmus hem till henne och sov. Vi steg upp rätt sent, pratade och åt sen kom mamma och hämtade mig. Sen har jag suttit här och kollar en film. Ni får bilderna från igårkväll lite senare.

you are beautiful

Hej Hopp!
Har vaknat för typ en timme sen, ätit en smörgås och inte mkt mer. Blir att färga mammas hår idag istället, sen städa lite. Efter får jag väl börja fixa mig inför kvällen och åka till josefine.
skriver mera senare.

I'm the only one who can read your eyes and your face,
I know what you are thinking and how you are just to look at you,
I just know you inside out,
And I can se that you are tear to pieces...
Just remember I'll be there for you all the time if ju just want me to..

snöstorm

Har duschat,ätit och städat upp lite i rummet nu. Ska väl kanske färga mammas hår och fixa till mig lite och sen åka till närpes. Å usch vad det är snöstorm ute :/
Jag vill bara säga att kommentarer utan namn som ändå bara är onödiga blir inte synliga här!keep smiling

Hejsan!
Har inget att blogga om så det blev bara några ny bilder..

okejdå..

jag fick order om att inte ta bort bloggen så jag ska väl lyda då..

stor grön å knåttråt

tänk inte på rubriken bara något random som jag och joss just sa..Det blev ett långt inlägg just men ja det fick va för att jag inte hunnit blogga förut idag. Men nu ska ni få två bilder på den ena fest sminkningen jag berättade om:
jag använde mörkbrun glittrig, och en glittrig dip-liner men jag brukar ha svart:

grr päls..

Ursäkta att jag inte har hunnit blogga något idag. Men emmus kom till mig kl.11 typ idag så sminkade vi å fixade oss i några timmar å annars bara pratade. Sen gick vi ut och tog bilder men det blåste så kallt så sen gick vi in. hon åkte hem typ 5. Och sen klippte jag mamma och nu sitter jag här och har gått igenom alla bilder som tog en bra stund!
så nu ska ni få se lite bilder :)
ni får nöja er med domhär!
lite av emmus min:
å fast on e såde snygg så får ni itt on fö on e min, elr hur emmus ;D?

Göta kanal 2

Sitter hos jenny nu och vi har ätit tårta och kollat på göta kanal 2( har sett den förut men den är bra). Nu kollar vi Bond, James Bond. Men har redan ätit upp popcornen... Före jag åkte hit skjussade mamma mig till närpes så var jag och grattade Kenneth på hans 50-års dag (simons pappa). Åt smörgåstårta och prinsesstårta. Gott! Jag han inte lägga upp någon bild på fest sminkningen eftersom det blev så bråttom så det får ni se imr istället :)
See U!

det lilla ordet

Dagens dikt:

Det finns ett väldigt litet ord,
Som sällan används på vår jord.
Det lindrar smärta, stillar gråt.
Det lilla ordet är FÖRLÅT.

Möums!

Sitter och äter en god efterrätt just nu som jag gjorde igår men aldrig åt..Läckert!
Om ni vill ha receptet så säg till! Men idag ska jag väl inte göra så mkt men ikväll ska vi åka till jennys familj:) hörs senare..
Vitchoklad choklad och jordgubbssylt! :

blondies

Ikväll har mina två blondiner oliwia och sassa varit här och vi kollade på when in rome även om jag såg den igår men. Sen pratade vi bara om allt och inget och åt mina goda chokladskum med ananas! Imorgon ska jag ta bild och lägga upp av den där fest sminkningen! :)
Sitter och funderar på allt möijlit..
någon annans som är SKIT rädd för mörkret!!???

written in the stars

Dagens dikt

Every time you need me, I'll be there
Every time you need me, I'll be near
Every time you hold me, like you do.
I'm so in love with you


everytime you se shooting stars, It's me thinking of you..vackra vinter

Har varit ut och tagit några vinter bilder idag. Har int gjort så mkt annat men bara mamma kommer hem med vitchoklad tror jag att jag ska göra något gott:)

jag 2010

Jag under hela år 2010

?

Sitter och målar graffiti på fb och pratar bosniska med en typ=??? men med graffitin gjorde jag nog några verk jag är stolt över! eller hur emmus ? ;) men nu ska jag gå och sova nattpussar på er!
sånt skulle jag vilja göra men som riktit graffiti och inte på dator eller papper men det lär ju aldrig hända..

byxmyndiga emmus

glömde att skriva det här igår..
Men igår fyllde min älskling Emmus 16 år såå..
Grattiiis Gulle!<3<3<3nyårsbilder

i torsdags gjorde jag en smörgås tårta. tyvärr syns det inte så bra men i mitten där det är hult är två champangeglas
vikkan emmus å joss på nyårsafton
fick inte nästan några bilder alls från kvällen:/ det här fångade jag av en raket den tog typ slut då jag tog bilden så det är ju bara ett moln..
lilla söta wilma..
som gillade å bitas
yosef som vikkan hade gjort i present åt emmus
hos emmus i lördags
tårtan som emmus bjöd på
mina "Normala" vänner :) <3
så såg jag ut på nyårsafton..men de här bilderna är tagana efter..
skorna jag hade
och smyckena...och så hade jag shakira lockar till..

makaroner

Cha Cha!
Nu har jag kokat mat och sitter å äter makaronilåda. Sen ska jag städa upp i mitt rum och efter det så ska ni få lite bilder! :) jag har ju glömt bort det sista..
31 december Mina nyårslöften:
* Öka min självkänsla
* få ett super år
* vara bra i skolan
* försöka gå mera på gymmet eller annan motion


jag tänker lägga upp en dikt om dagen här och de är alla olika så ni kan få tips om ni vill ge en åt någon eller nåt sånt:) dagens får bli:

Om du vill döda mej
så skjut mej då
men sikta inte mot mitt hjärta
ty mitt hjärta är du
<3tomorrow

hejsan gullungar!
Ursäkta nu men ni kmr att få se bilder först imr för det blev så sent då jag fastnade i en film som jag ville titta så..men ni ska få två bilder hur jag såg ut idag åtminstone:

host

Hejsan är nu hemma från josefine:) igår tittade vi bara film hos emmus och åt tårta å kaka! Sen hem till josefine å sova. Har fortfarande inte sluppit min hosta och snuva men det är väl lite bättre. Ni får bilder från helgen lite senare idag då jag har lagt in dem.
Någon som råkde ut för raketolyckor?brandfilt

Josefines hår sattes just i eld av en snopp?!

en till låt för idag:
Lasse Eriksson- Tå foår mieg knöck


barnsligt

de va enda jag hade att säga
BARNSLIGT!!


förbanne kva bra!

Sitter hos josefine nu i sängen och ska snart åka på pizza med henne och emmus. Gårdagen började med att vi fixade oss sen åkte vi till vikkan och åt kaka sen paj(lite bakvänt men). Sen tog vi taxi till dante och var där till typ 11..sköt lite raketer och dansade." Sprakastickor" fungerade inte! :/ Sen tog vi taxi till kaskö till en villa där var det nog helt bra först men det gick väl lite överstyr för vissa så det blir väl inte så kul när de vaknar upp idag:D men inte vårt problem..grillade också korv det var såå gott! Sen hem och sova.. Hörs senare för nu blev det pizza :)
JOSEFINE GÄSTBLOGGAR:
HÖHÖ.
Hej hopp i lingonskogen, alexandra är en täckstjälare.
Och här kommer dagens låt:
Robert Broberg - Vatten
+ dagens visdom:
NEVER REGRET ANYTHING, ´CAUSE AT ONE POINT, IT WAS EXACTLY WHAT YOU WANTED.
PÖSS PÅ TOFFSARNA, MÖUMS.

HAPPY NEW YEAR!!!

Gott Nytt År Alla Mina Blogg Läsare!
SKÅL PÅ DEN!