packar

Hemma från villan nu. Bara packar packar packar! Är säker på att jag kommer glömma något-.- Ska försöka få liite sömn inatt iallafall sen upp och jobba sen hem fort duscha ta väskorna åka iväg till tåget i Seinäjoki ner till Hesa.

blää

Är på villan nu och vi har besök så blir inte riktigt någon bloggning. Men ska försöka hinna när jag kommer hem. Ska bara försöka få sitta ner och ta det lungt nu(om jag kan), är totalt slut efter idag av allt lekande, solen och värmen.


little trip

en fråga jag fick:
Anonym om vill nu nu nu!:
Vad ska du göra då?

Svar: På fredag åker jag och mina vänner iväg till helsingfors på Sonisphere och kommer hem på söndag :)

vill nu nu nu!

Kan inte vänta tills helgen det kommer bli sååå kul!! :D Musik kul galet mina vänner= perfekt! Vill det ska va fredag nu nu NU!

it's like a fire all over my body!

Sitter på villan nu men ska snart åka hem och börja packa för har inte så mycket tid åt det imorgon då vi får besök. Idag har jag bränt mig som f*n på stranden, Damn!



ränder är åtminstone något jag har!


what faith can do

vacker låt som spelades i kyrkan i lördag på konfirmationen, fast där var den ännu finare! Awsome music! :

burned

I'm home! Efter 12 timmar på stranden idag är jag hemma. Då simskolan slutade stannade jag på stranden med julle, jenny, ninja, amanda, johan och  benjamin. Spelade alias och en massa konstiga frågor bara småpratade åt grillmat och badade och gick i bastun. Tyvärr är man inte riktigt van att vara ute så länge i solen och tänker inte på det då man springer runt bara så man lyckades bränna sig lite speciellt min näsa ser ut som en clownnäsa:/

that's my girl!


true friendship

friends..
sometimes they get mad..
I Love You Girl

lilla jag


där satt den

Tjohopp! Nu har vi varit ut och fotat så jag ska gå igenom bilderna så ska ni få se dem :) Men med bra fotograf och bra partner finns det säkert bra bilder! ♥

vad finns i min hatt?

Outfit lördag:

min midsommar

Midsommarafton:
Midsommardagen:
Kvällen:

lekledare

har jag kommit hem från jobbet. Har fått springa runt och leka idag, får iallafall testa sin kondition nu! Dagen har gått jättefort mot vad jag trodde men det är ju bra. Nu har ninja kommit hit och vi väntar på julle, ska ta lite bilder och sen får vi väl lov att uppfylla julle's önskan.

ny vecka, nytt jobb

Nu ska jag åka till mitt nya jobb på simskolan. Så det blir ingen riktig bloggning före jag kommer hem.

sounds like broken records playing over

Why can't everyting just be totally perfect for at least 5 min. Just lie down and be able to laugh at what comes up in the head. Not feel any hate, sorrow, regret or anything like that. Just feel love, happiness and relief! Not having to lie there and wonder if it's all over now, what is left?



Tumblr_lnc012ibux1qaqd38o1_500_large



Vet inte varför det blev engelska, det var bara ett måste.
Så ja ursäkta om nåt är fel men jag orkar inte bry mej!

l guess I don't know my own strength

Hej igen elr vad man nu ska säga. Helgens bloggning har egentligen varit skit och ingenting typ! Men det har varit midsommar så då har vi firat det ordentligt också! Men det tror jag ni läsare också har så det är väl lungt då:) Orkar inte gå och hämta kameran så ni får bilder från hela helgen imorgon. Och kanske en liten berättelse över det hela.
Gonatt! :)

Konfirmation

Hade kul kväll igår! Idag har jag varit till kyrkan och på Sarah's konfirmationsfest. Nu är det bara att vänta på att fixa sig och åka på äventyr ikväll blir det fagerö och jag hoppas på en bra och mycket rolig kväll. Ska dansa så mycket det bara går så fötterna bara värker imorgon, det måste ju märkas att det har varit midsommar också!  Blir inge bilder förrän imorgon för jag har ingen sladd eller något att lägga in med så ni får nöja er med sånahär inlägg nu. See Ya!
Kram!

plötsligt blir fabbe blek och grå

Nu ha vi börjat bara så ni vet ;) men nu ska jag gå med julle på toa hejjs..

Glad midsommar!

Har kommit till villan nu och har en massa saker som ska fixas sen ikväll får jag gäster så blir det badtunna och kul ;) skriver mera senare!

Ha en trevlig midsommar alla! :)


I ain't never gonna shut you out


nelly.com

Mina designade klänning på NELLY.COM

Rösta på min klänning här om ni vill! :) Hade bara lust att göra en och jag skulle gärna bära den så :)

doing my best

Blev ett sent blogginlägg nu men har jobbat hela dagen och före vi åkte hem bjöds vi på schnitzel och potatisgratäng eftersom det är midsommar:) Har tittat en film och vbå. Nu ska jag ta och klippa mamma och färga mitt löshår.
bättre bild än såhär går inte att fås av mej idag!

kan inte vänta!

Btw jisses vad jag längtar tills midsommar! Ska försöka ha så kul som man bara kan ha med fest vänner skratt dans och midsommarkransen! men det blir en ny variant iår! Kan inte vänta längre! Men imorgon sista jobbdagen före midsommar så på freda kör vi då!
förra midsommarn :)

hemtex handduk

Man ser ju alltid likadan ut nu om dagarna då man jobbar så här kommer min dagens:
I min stora mjuka sköna handduk från hemtex rekommenderas verkligen skulle kunna sova i den! det här i princip den strösta förändringen med klädseln som sker under dagen, förutom pyjamasen

I can't breathe but I still fight while I can fight

Har funderat många gånger på varför folk ska lägga sig i allt? Som så fort de hör något intressant så ska det diskuteras med andra och så ska de säga sina åsikter. Men varför måste man lägga sig i andras liv låta de leva sitt liv har man några Bra såd eller något bra, snällt eller fint att komma med kan man ju berätta det men varför komma med ord som trycker ner, som man inte vill höra?! Som om man tycker att sin kompis har en ful frisyr eller nåt så inte går man ju och säger fy f*n vad du är ful då elr! Man kan ge ett råd som att "du får jag testa en sak? typ lägg det lite mera såhär eller nåt" och om man verkligen tycker något bra så då säger man vad du är fin idag. Och vill de ha dina åsikter i sitt liv så då frågar de vill de inte så håll det för dig själv och inte lägg dig i. Speciellt såna som annars inte bryr sig men har de något dåligt att säga så ja då minnsan öppnar de nog k*ften! Nämen jag menar som bara att har inte folk tillräckligt med egna bekymmer så varför ge varandra mera då?!

shower

Ny duschad och fräsch! Men färska jordgubbar och en film:)

mumsfilibabba!

glass, jordgubbar mumsfilibabba!

I'm not afraid

igår:
Ignorera den usla kvaliten på bilden! Igår blev det ingen mera bloggning för efter shoppingen lämnade jag i stan så jag skulle få vara med blondie♥ en stund:) Sen hem och gick till säng direkt. Idag jobbade jag bara 10-14 så det var inte så farligt. Sen har jag varit till biblioteket för att låna några böcker sen ätit en glass och varit in en sväng på dagis. Imorgon är det sista dagen för mig med tomaterna! :D

kort jobbadag=shoppa

Slutade 12 idag vilket var rätt skönt. Nu titta lite tv och sen blir det väl stan igen en sväng för oliver ska shoppa haha.
gårdagens:

fridskär

Hemma nu har varit till fridskär och överraskat ninja. Fy helvete vad kallt det var att köra!

Grattis Ninja! <3

Lite efter nu men Grattis på din dag Gullunge! <3

jippikajej motherfucker

hejsan! Idag slutade jag kl.16. Har tittat våra bästa år och nu tittar jag en film. Sen klippa mommo och vänta på att julle kommer hit så åker vi på ett litet äventyr.
Här får ni tjuvkika på en bild vi tog då jag hade gjort håret på Sarah, visar mera sen.
Om ni vill ha frisyren fixad är det bara att säga till :)

lördag-söndag

Bilderna är lite dåliga för jag tog med den sämre kameran. Sen vet jag inte varför dehär jeansen blir så konstiga på bild :o
Igår:
Idag:

bones

Hemma från vasa. Först lite shopping sen pizza och tårta hos mommo. nu titta bones!
¨
här är lite jag köpte idag fast jag inte skulle ha något men jeansen var på 50% så jag hade tur :)

to the city

Hade en rätt trevlig kväll igår med trevliga vänner. Nu ska jag äta och åka in till stan en sväng och till mommo och gratta henne. Jag bloggar bättre sen när jag kommer hem igen.

juust ja..

Ut en sväng till petsmo och hoppas på kul! Vet inte vart allt annat tog vägen men det är väl smällen man får ta då och hitta på något annat. Ni frå outfit och bilder imr :) Tjollahopp.

såå här kör vi!

lost in blaxnäs som julle sa..

Oj oj vad bloggandet går dåligt nu statistiken bara sjunker:/ men helgerna är man ofta upptagen och i veckorna jobbar man så man tar bara allt som det kommer tycker jag. Nåväl igår slutade jag jobbet kl.19 så åkte jag snabbt hem duscha fixa mig packa och allt sånt sen in till korsnäs igen för att ta ut pengar och handla lite och sen fort iväg till fagerö. Tog båten över till julinas villa där lite folk var bland annat julle som skiner som solen då man stiger in genom dörren. Var där pratade åt och sen en sväng till fagerö och sen tillabaka till villan och sen till en annan villa i blaxnäs. Sov där och så åkte jag och julle hem idag. Nu sitter jag bara och väntar på besked till kvällen..om jag får nåt besked vill säga-.-
tog några bilder av julle

back to work

Idag börjar jag först kl.12= skönt men vi får hoppas jag inte jobbar hela kvällen då! Ska fixa mig och äta nåt så åker jag. Bloggar när jag kommer hem, och jag har ingen aning om hur kvällen kommer att se ut.

lessen typ

Ouppidoo! Har varit borta hela dagen så därför ingen bloggning. Först imorse till jobbet 2h typ sen åka och fixa till sig lite och vespa iväg till närpes. Fixade håret och sminkade sarah inför hennes konfirmationsfotografering. Tyckte faktist hon såg helt underbar ut! och hon själv verkade ju nöjd med mitt verk så då e jag det också :) Ni ska nog få någon bild typ imorgon eller nåt, om riktigt tur så ikväll. Hade tagit en rolig bild igår och idag på då jag åt några färska goda jordgubbar med glass och det såg så gott ut men tror ni inte att jag var utan minneskort i kameran blev riktigt lessen när jag upptäckte det! :(

Milkshake

Fick begäran på ett recept på milkshake.Det är inte svårt att göra milkshake bara mixa ihop något man tycker är gott. Så gör jag med allt jag lagar misslyckas det gör man om bara :D
Exempel:
Mjölk
Vaniljglass
Jordgubbar/jordgubbssylt
Banan
Sen mixar man bara ihop det.
Och jag som tycker om choklad lägger alltid till oboy. Mängden bestämmer man själv vad man vill det ska smaka mest av. Bara med jordgubbar är också gott. Man kan ju använda vad som helst t.ex. Hallon, blåbär eller annat gott.

tänk att

Jag vet att min blogg är rätt tråkig idag men jag har inte gjort något intressant som jag inte brukar ;o Men nu har jag tagit en powernap eller för en stund sen. Nu dricker jag milkshake blev så snål då jag såg att oliver hade lagat.
men jag kan iallafall säga GRATTIS till Daniela och Mats och deras lilla tjej! Lycka till framöver! tänk att jag hela tiden sa att det är en tjej för jag såg det på magen och se det stämde! :D

hampurilainen

Är hemma nu och har ätit en hamburgare och tittar tv. Några frågor kom bort i frågestunden då jag svarade så de finns längst ner i inlägget Lexi Svarar: nu för jag har lagt dit dem så där kan ni titta! Jag vet inte varför texten är så konstigt men det går ju att läsa ändå så :)

Lexi Svarar:

Här är svar på frågestunden, finns många knasiga frågor men jag har svarat :) om något är oklar kommentera :)

Michelle:

Vad är den sämsta raggningsrepliken du fått höra?

Hmm..jag vet inte oftast om det är som riktigt en raggningsreplik så brukar det vara lite på skoj. Har faktist inte fått höra någon jättedålig som jag minns:)

Finns det några (roliga :D) traumatiska minnen du vill dela med församlingen?

Det är svårt..Men iallafall så förra påsken i åre var jätterolig men jag hade nog rätt problem med de där höjderna, skrattar nog då man tänker på det :D men tur var så hade jag såna som kunde med mig :) En liten rolig sak jag också kom på nu var förra sommaren på ett förfest vid emelie då vi skulle göra mönster i håret åt hennes pojkvän Simon men med en urusel vanlig rakapparat och det såg förjävligt ut! :D

Klackar eller platta skor?

Jag älskar klackar men nog är det ju alltid skönast att va utan klack för man ångrar nog ofta mot slutet av kvällen att man tog på sig de där höga klackarna som gör att fötterna värker. Och så är jag ju rätt lång ändå så jag behöver ju inte ha klack för att bli längre!

Vad är din åsikt om nyckelringar?
Haha, jag tkr om gulliga nyckelringar med nallar och sånt i! :) +att de är bra att ha!


Sass:
Vad tycker du om min röv? :o
Du har en liten fin röv som passar dej perfekt gumman! :)

Vad är typiskt dej att säga/göra?
Att göra så är nog att jag hela tiden sjunger och sånt, i duschen och överallt! Att säga har jag inte riktigt tänkt på förut men att jag vill ha choklad hör man väl rätt ofta (A)

Vilken färg på kläder tycker du att du passar bäst i?
Vet inte riktigt vad jag passar bäst i men jag tycker om nästan alla färger. Men ljusa klara färger som turkos, rosa och liknande. Jag har ju rätt mörkt hår så ja det vet jag inte vad som passar till men mina ögon ser ju nästan svarta ut så de funkar med det mesta :)
Anonym:
kvöm je tän bästa kompisar?

Jag har många bästa vänner men nog är det ju vissa som står mig närmare..Tänker inte räkna upp några namn här nu men ni ser ju nog på bloggen också rätt bra vilka de är. Men nog finns det någon enstaka som jag inte nämner så mycket om fast det får stanna på det viset :)

Beundrare<3

Vad tycker du om Julle?

En söt tjej med underbar fantasi som oftast svävar på moln! Kan alltid prata med<3

Tycker inte du Mich e lite knäpp i skallen?
Även om hon kan ha funderingar och använda ord ingen förstår så är hon nog rätt go ändå! :D

Vad är det bästa/sämsta med att bo där du bor?
Bästa är väl naturen och att det finns lugn här, och det är ju hemma :) Det sämsta är att det är långt till vänner så det går pengar till skjussar och liknande!

Vem är din favoritkaraktär i Mumindalen?
Jag gillar lilla my för hon är alltid så sprallig och så pratar hon häftigt!

Vart åker du helst och simmar?

Har inte precis testa så många ställen, men villan är alltid bra:) Men gärna en lång fin sandstrand med varmt vatten ;)
Anonym:
e du oskuld?

Varför vill du veta? :)

en förvirradtjej som skriver hej!

Hur tycker du ideal pojkvännen ska vara ?

- 1.2 Ideal flickvännen?

Snäll, rolig, går bra att prata med om allt, finns alltid där när det behövs. Och eftersom jag är så social så inte vilja sitta hemma hela tiden utan ibland mysa ibland ute och ha kul! :)
(det är väl ungefär samma sak på båda)
2. Skulle du kunna tänka dej att ligga med din brorsa ifall ni var de två sista levande människorna på jorden.. alltså för att rädda mänskligheten.
Hahah, det där är bara lite sjukt och det lär ju inte hända får vi hoppas. Men nu skulle jag nog säga nej men den dagen den sorgen eller vad man brukar säga :)
3. Fotfetish ?
Nej!
4. Ditt sämsta ligg någonsin?
hah ingen kommentar.
5. Vad är kärlek?
Inte att man vill leva med någon utan att man inte kan leva utan en person. Att man älskar en person som får en att må bra som man älskar över allt annat. Någon det gör ont utan men med personen är man lyckligast i världen.
Men det finns ju också kärleken till vänner och släkt men den kärleken är inte på samma sätt utan det är ett band som finns för att man har någon man bryr sig om och har kul med. Någon som står vid ens sida.
Blev bara lite korta förklaringar kärlek kan jag skriva mera om senare :)

6. Vem bor jag granne med ?

Ingen aning!?

7. Hurdana är dina föräldrar och hur länge sover de i genomsnitt på en natt ?

Som föräldrar ska vara antar jag..Några man behöver och älskar även om det finns sina motgångar och strider men det är väl så det ska vara mellan barn och föräldrar :) ingen aning om deras sovas
8. Vad vill du jag skall fråga ?
Vad du vill..du har ju redan frågat!

9. Räcker det ?
Ja om du tycker

 

 

Emelie:

Va e dina top 5 saker som du bare MÅST jier i somar? :)

Jag Måste:

Besöka ett nöjesfält.

Försöka lära mig att tycka om mig själv.

FÖRSÖKA ha så roligt det bara går! (med mina vänner)

Köpa en ny telefon.

Och dansa med mina vänner och annat folk så mycket det bara går så jag klarar mig ett tag då när vintern kommer och det är lite danser! :)

 

Sarah:

1. Hur går det med kärleken?

Ärlit? Skit, men kärlek är kärlek and love hurts! Men jag hoppas den lyckliga stunden kommer igen!

2. Vilken e favorit filmin dänn?

Jag tycker om så många filmer, så jag kan inte riktigt välja men t.ex. Fast 5, dear john, honey och många fler!

3. Vann shoppar du hellst klädren?;)
H&M, ginatricot, jim&gill, jack&jones skulle gärna shoppa mera på jack&jones men det är oftast så dyrt där!

Anonym:
Hu tycker du he e att gå på frissa?
Det är nog bra vet inget anna som jag skulle kunna tänka mig. Men man ska inte tro att det är bara roligt med fina frisyrer och smink och liknande. Många tror att det är bara roliga saker på frissa men det är det inte. Det kan vara jobbigt speciellt för ryggen och det är några långa dagar också, det finns tråkiga saker och ofräscha.

Har ni bra lärare där?
De flesta är nog bra tycker jag de ha sina bättre och sämre sidor :)

Va e bäst me skolan och sämst?
Det bästa är alla nya människor man träffar och alla de roliga stunderna man har. Det sämsta är skolmaten tror jag.

Vilktet ämne är roligast?
Hmm av frissaämnen så kanske frisyrer, då vi får göra på varandra och färgning och också makeup. Annars vet jag inte riktigt konst&kultur kanske.

Har du bra betyg?
Vi har ju bara 1-3 så det är rätt svårt bedömt men en stark 2:a :)

Tycker du själv att du är en bra frisör? :)
Hmm jag är helt nöjd och ingen har klagat och folk vill jag ska frisera dom hela tiden så det kan ju inte va så dåligt :) Men man kan Alltid lära sig mera!

Va had du valt förutom frissa tå du sökt? :)
Jag hade kock som andra val men inget mera :)

 


fixa och trixa

Jag håller på att fixa till lite på bloggen så jag har lagt till kategorier så imorgon ska jag rätta till lite så hittar ni lättare saker på de olika kategorierna :)

frågestunden avslutas

Frågestunden avslutas klockan 22.00. Så om någon har nån fråga så hinner ni!

oshysst

Jag blir så otroligt irriterad och arg på an liten "stad"! Det är så många oshyssta med dålig stil. Varför kan de bara inte acceptera alla som de är. Många vågar inte ha egna åsikter, säga vad de tycker, se ut som de vill eller göra vad de vill, ja bara få va precis som de är. Man ska inte behöva gå runt och tänka men det kan jag inte göra eller säga för då kommer folk att prata skit om mig och inte tycka om mig längre. Det kan komma så mycket skit så de bara inte vågar. Som hallå var är respekten för andra?! Man behöver inte vara oshysst t.ex. bara för att man är äldre, mera populär, mera killar/tjejer efter sig, för att man kanske har det lättare än någon annan!
* Alla har inte det lätt
* Alla har inte jättebra själförtroende
* Alla är inte populärast
* Alla har inte alla killar
* Alla vågar inte
Men de borde våga, så bara låt alla va och låta de va som de vill utan att få skit och accepteras exakt som de är. Alla har någonting bra försök se det bra istället för att leta det dåliga.
Gör man något bra märker Ingen det gör man något mindre bra minns Alla det för resten av livet ungefär!
Man borde titta bättre!

crap också

Får nåt fel då alla program bara ska få något fel. Spotify mitt fungerar inte längre, inte webcammen och inte skype m.m. gaah f*ans skit! men nu ska jag ladda ner lite låtar så jag får något nytt att lyssna på i jobbet har hört samma sak nu 1vecka 5 ggr alla dagar hahah.

tomat tomato tomatti tomate....

Kom hem nu. Imorse var det jättejobbigt och tråkigt att jobba men sen efter maten fick lina och jag nån grym energi och bara skrattade åt allt, för allt var roligare än att titta på tomaterna just då. Gick och skrattade för sig själv åt ingenting. Vi skulle göra 90 ton tomater idag men jag vet inte hur mycket det blev för det började bli så fullt i hallen så man kunde inte riktigt packa några mera.

p.s

Förrästen frågestunden tar jag imorgon efter jobbet det har varit så mytcket idag!

escada

Jag blir sååå SUR på det här vädret! Det bara regnar är kallt och äckligt:( jag vill det ska vara jättesoligt och varmt så jag får ligga ute och sola efter jobbet och på helgerna. Vill blir brun i sommar!!! Det är så mycket jag vill just nu så det skulle bli en vääldigt lång lista om jag skulle räkna upp allt.
En parfym jag sååå önskar mig! :
jag tror det är den här flaskan! den luktar så gott!

looong day

Idag har jag inte alls hunnit sitta nåt ungefär. Slutade jobbet ca 18 sen hem äta och åka på kalas. Har nyss kommit hem är rätt slut efter dagen.

fredag ute

haha såg just att jag hade glömt ett t i mitt på en rubrik så det såg ganska roligt ut så jag gick och ändrade. Men ja lite om helgen..I fredags åkte vi ju som sagt för att campa på lördagen när jag kom hem hjälpte jag till hela dagen för att ställa till inför konfirmationen. Sen åkte jag ut med ninja julle zork och fättin. Åkte en stund till molpe men sen orkade vi inte med alla J*vla Krankar! så vi åkte till zork och titta en film sen hem. Och ja idag har jag redan berättat om, har bara slöat efter att alla gäster åkte. Frågestunden orkar jag inte med no tar det imorgon så ni har chans på någon FRåGA!!

dagens jag:


olivers' konfirmation

jag och oliver
konfirmanden

konfirmation

Idag har det inte riktigt blivit någon bloggning. Imorse steg jag upp tidigt och började fixa mej och sånt sen åkte vi till kyrkan på oliver's konfirmation. Kyrkan är ju nog lika tråkig som vanligt de skulle kunna skippa predikan och sånt! Sen hem och så kom en massa gäster så var bara att gå runt och prata med folk äta och sånt. Sen konfirmationsfotograferade jag oliver. Ska fixa lite bilder i ett nytt inlägg:)

I'm waiting!

Sitter och väntar på mina vänner som ska hämta upp mig. Vi ska åka ut och köra, kanske till molpe vi får se:)

shut your mouth and kiss me

Nu är jag hemma igen. Igår då julle kom till mig packade vi på vespan och så handlade vi lite mat och stack till tjärlax stranden för att campa. Hmm vi hade ju inte riktigt något tält så ja vi sov på standen med filtar och sovsäckar under bar himmel men helt mysigt. Det var jobbigt med alla myggor använde typ upp 4 flaskor myggspray så man känner sig mega äcklig nu! Grillade åt spelade lekte. Nu ska jag hjälpa till lite här hemma för imorgon blir oliver konfirmerad så. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra men måste väl höra med de andra! :)

ask something :)

Glöm inte frågestunden! svarar på söndagkväll!

vackert i mitt skåp

snart sticker jag och hoppas på en megaroligkväll även om planerna skt sig lite men nog ska vi tält ändå!
en fin knybikini som har legat i mitt skåp..tkr om den förutom att inte övredelen hålls på plats-.-

tälta

tjohopp ska snart börja åka till jobbet. Sen kanske jag inte hinner blogga nåt för då jag kommer hem fixar jag det sista och klipper moffa sen åker jag mich och julle för att tälta! :D om jag får tillgång kan jag berätta vad som händer..
kram!

idag..


bearne schnitzel

Jenny och jag låg ute och solade en stund sen åkte vi in till korsnäs till barin och åt bearne schnitzel och glass :) Sen hem och städa lite och ska väl snart klippa pappa.

lexi's outfit.

igår:

burn baby burn!

Kom hem för en stund sen vi slutade typ halv 2 idag! Så nu väntar jag soligt besök av jenny så ska vi lägga oss ute och steka! (Y) En lite udda mej så jag solar i bikinitrosor och bh men de får man väl också elr.?
Förrästen så känner jag på mig att den här frågestunden går rätt åt helvete. Men okej det var för mich's skulle som jag gjorde den och hon har ju faktsist ställt frågor och mina kära vän sassa så jag får väl vara duktig med deras frågor sen då! :D Tar och svarar sen när jag hinner så ni har nog fortfarande tid åtminstone idag och imorgon på er! FRÅGA?!

-->jobbet

Nu sticker jag till jobbet igen hejjs!

jordgubbar

kmr nån till bild imorgon men här var lite :)

härlig kväll

Ni får inga bilder idag tyvärr. Men de kommer väl imorgon tror jag bara jag får de av julia :) Blir ett grymt tråkigt inlägg nu men ni har ju frågestunden så har ni nåt att göra iallafall! :) Gonatt!

hah!


sommartider!

Ligger på villan med mich och julle i solen. Ska grilla och bada. skriver lite senare, skulle bara visa att jag lever.

Frågestund?

Ska väl ta och ha en frågestund då på michelle's önskan :D Hoppas det blir någon annan än hon som skickar frågor! Ni får fråga på bara gör inget fast det är en konstig fråga jag gör så gott jag kan! :) Allts för privata saker så kanske ni inte får ett ordentligt svar på.

smycken

mHar legat ute och solat någon timme nu. Tänk att det är så varmt ute. Men det är ju skönt att få lägga sig i solen och koppla av efter att ha stått i en hall och jobbat för dagen.
tog lite bilder i brist på annat:
you have to look close and deeper, you may find it

limin uviallt!

I'm home again. Fick sluta kl.14 idag men vi började ju 8 imorse så det är ju i princip samma sak fast ändå känns det kortare. Idag gick det liite bättre med ryggen, den var nästan som bedövad av vad den blivit sjuk från igår. Men nog kändes det överallt av vad jag var "limin", och på förmiddagen hade jag så grym svindel så då var det rätt jobbigt! Får se kanske ska åka och simma senare ikväll också om jag orkar.

ska jag? :)

funderar på att börja he en frågestund igen, det är ju ett tag sen nu :) Vad tycker ni? :)

fotomodell: Skrållan


de sista..

Dag 30: en låt

en låt man hörde för länge sen


Dag 31:
en födelsedag
haha tog en bild som ni inte borde har sett förut. hm den är ju lite som den är :D

Var jag jobbar?

Fick flera frågor om var jag jobbar så gör ett inlägg.
Jag jobbar på Hultholm's grönsakspackeri. Där man packar tomater gurkor och paprikor. Just nu håller jag på och packar en massa tomater. Ska vara där tills modsommar.

Efter midsommar börjar jag som lekledare på simskolan så då blir det lite ombytning så får jag vara ute och leka med barn lite i solen också och inte bara stå inne.
:)

en tomat två tomater 10000000000000000000000000tomater

Det blir lite sen bloggning idag. Jobbade från 10 till nån gång efter 4. Var inte så länge tycker man ju men det var rätt tungt min rygg brakade typ och rätt stressigt också. Men får väl be om lite massage så överlever man väl kanske. Har i princip bara plockat tomat lådor hela dagen, kanske man får lite muskler att flytta 10kilos lådor fram och tilbaka en hel dag. (det kan ju åtminstone inte bli värre). Sen när jag kom hem lade ja mig i solen direkt för inte tänker jag missa den fast jag jobbar!! Det är sååå varmt!

nati natii

Nu ska jag ta natten. Imorgon börjar första dagen på jobbet men det är kl.10 så inte så grymt! Får se hur det går då. Skriver inget mera nu Gonatt sötisar!

I will do everything in my power and I'll do it my way

Tumblr_lh0n24zeaq1qbi9w6o1_500_large

it's just me

dagens:

nurse/me

Utstyrseln:
The real me:

5.6

Idag blir det nog bara en chilldag tror jag så man orkar börja jobba imorgon.

Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Har verkligen att göra då jag ska reda ut det här håret efter frisyren jag hade igår

fagerö

Det har varit lite dåligt med bloggningen nu men har gjort annat. Igår åkte jag med mamma efter några blommor till ö-mark och sen hem för att fixa mig och så drog jag iväg till michelle. Vi åt lite smått och gott fixade det sista. Senare kom också ninja, magnus och liikala vår chaffis. Vi hade våra lilla förfest på terassen och sen bara det iväg till fagerö.
här ser ni vår extra utstyrsel som vi hade för vi skulle göra lite kul för magnus men han vägrade så det blev bara vi då :D Kvällen började bra var helt rolig, fick dansa mycket och ha kul med såna jag inte "haft" på länge. Det får räcka med det...sen bussen hem och sova.

vilka?

tog inte bild på alla men de ser ungefär ut så..vilka ska jag ta ikväll?!

lakrits/mango-melon/godisnånting?

två bilder från igår:
(konstiga telefonbilder)

Grattis Farsan!

Har kommit hem för en stund sen och har tittat lite tv och gett några presenter till pappa. Nu väntar jag bara på att några moln ska försvinna så man kan sola! :)
en bild från igår

at mich's place

Blir att sova över hos michelle och åka hem tidigt imorgon i brist på chaufförer som svarar i sin telefon.
Godnatt på er så ses vi imorgon:)

casa pizza

Sitter hos ninja nu medans hon fixar håret på mig. Vi testar hur jag ska ha det imorgonkväll. Ville ha nåt lite annorlunda som jag inte brukar ha sådär annars. Sen ska hon göra om naglarna på mig och efter det åker vi till casa på pizza sen får vi se hur det blir :)


målat/solat

Har målat och nu kom jag just ur duschen och åka till min kära ninja! :)

1+1=2

Dag 27: Tema "två"

Dag 28:
Väder
vädret idag:)

all I need is you

Tänk att sku få stå där och sjunga, så härligt gäng och härlig låt med underbara röster!

3.6.-11

Godmorgon. Idag är det verkligen morgon då jag skriver..brukar ju va mitt på dan eller nåt. Nu ska ja väl städa upp mitt rum och sånt och sen ska ja väl va en stund med ninja också och vi ska försöka få lördagen att gå på nåt smidit sätt. Senare ikväll får vi väl se hur det blir då, inte riktit säkert ännu.

tankar som snurrar

Messages10_large
En bild som säger rätt mycket, och jag tror alla har varit med om det.
Det är inte för att man är svag som de där tårarna börjar rinna, det är klart det kan komma bara mittiallt om man får höra nåt hemskt. Men det är för att man kämpar och försöker och vill så gärna vara stark för folk, men ibland går det inte tillslut spricker det. Man kan inte hålla tillbaka tårar som måste ut, behöver man gråta så måste man göra det. Man vet ju att om man har gråten i halsen men försöker hålla sig så om nån säger nåt eller kramar en så kommer det ändå. Men det som är det värsta är ju att det händer saker så att de där tårarna kommer. Man behöver inte alltid va stark, och det bästa som finns är om man har någon man kan gråta ut hos och prata. Även om det är jobbigt men ingen vill sitta ensam utan nån som lyssnar eller försöker trösta. Ibland tkr man det är skönt men man behöver inte Ingen behöver va ensam.

Jag själv är en person som har jättelätt för att gråta! Jag kan börja gråta av en film, en låt som är sorlig/fin/ betyder nåt. Ibland tå jag ligger och tänker så bara kommer det också. Men inget man rår för liksom det bara är så. Jag visar känslor starkt, ibland kan det va bra att man kan visa men ibland kanske man skulle vilja kunna hålla det inom sig. Vill kanske inte alltid att folk ska se. Vill inte att folk ska fråga för man klarar inte av att svara utan att tårarna kommer.

Det finns så mycket man skulle vilja berätta så att folk skulle veta och förstå. Men man gör det inte, Varför? Allt skulle vara lättare om folk visste och kunde lära sig förstå men man vågar inte. För man vet att det finns såna som kanske inte förstår vad man egentligen menar och inte ser insidan på det man säger och då blir det bara konstigt. Men de som inte förstår skulle inte behöva säga nåt före de har tänkt på det och faktist insett att de förstår. Men de gör de ju inte, de öppnar munnen före de faktist tänkt efter. Och ofta så går de efter strömmen så om nån börjar med en åsikt så hänger de på, det är många som inte kan stå för sin egen och det tycker jag är synd..undrar varför allt ska va så komplicerat. Skulle hur bra som helst kunna skriva exakt som det är så folk skulle veta...bara de faktsist försökte se det ur det jag skriver och förstå istället för att tänka eget.

Finns så många och så mycket jag saknar, så man skulle bara kunna gråta för att man vill se en person! Eller man saknar en kram eller nåt. Bara att det är något man skulle behöva..jag känner mej så oredig just nu har så mycket att säga.. men jag sätter stop här för den här gången så det inte blir för mycket

just..

Blir irriterad då inte statistiken funkar! alltid ska det va nåt fel här-.- nåjaa kanske man får se den sen då. Jag vet inte känns som att jag har så mycket att kunna skriva om så jag snart spricker! tror jag ska göra ett skillt inlägg och bara skriva lite tankar :)
Messages03_large

varför finns varför?

Har funderat på varför det finns så mycket ? och varför i livet. Varför vet vi egnetligen så lite. Man tänker alltid varför händer det här? Varför gick det så? Varför sa jag det där? Varför är jag som jag är? varför ser jag ut som jag gör?Varför ska människor må illa? Varför finns elände? Varför är inte världen en helt bra plats utan krig och sorg? Varför kan inte alla få va lyckliga och leva sitt liv fullt ut om vi nu har fått ett liv? Det tjänar ju inget till att det finns krig, elände, sorg, bråk, sjukdomar, illamående och ja allt vad som nu finns. Varför inte bara få skratta och va glad och leva sitt liv och tänka att allt har varit så roligt och man älskade livet sen när man blir gammal och sitter och stickar i sin fåtölj eller nåt. Det finns så otroligt mycket varför och frågetecken i livet. Först kommer det där VARFÖR är det såhär? VAD ska man göra? Sen kommer det VARFÖR blev det så? Sen blir det NÄR ska det bli annorlunda/bättre? Och så fortsätter det med Varför varför varfö? det finns nog ingen ände!
T.ex. Varför tänkte jag på det här just nu och Varför ville jag skriva det?
Hmm. jag har inga svar på den där saken Varför den kommer nog att förbli ett VARFÖR?
Blev ett långt inlägg nu men..

eeh rubrik?

inköpet i onsdags:
den här rosa som jag har på mig
och dethär läckra solglasögonfacket från gina

röd dag

Är hemma igen och sitter och tittar en film. Har varit kul idag. Frisyren blev riktigt bra så det kommer nog bli fint till konfirmationsfotot! :) Har ätit där och bara suttit och pratat också. Kul att va dit, älskar det stället!
såhär såg jag ut idag

morgonens låt

Ska börja klä på mig och fixa till mig lite sen blir det att åka till närpes. Ska testa nån konfirmationsfrisyr på sarah :)
Tkr hon är bra. Till då man tänker att hon är från finland, för då man hör hennes låter skulle man inte tro det.

redbull..ger dig vingaaar

såg en rätt nice bil i stan idag :D

what do you want from me

Dag 24: Dagens


Dag 25:
vill ha

VILL HA: Ny telefon, systemkamera, skor, kläder, sol&värme, längre hår, pengar och mycket mer men vad jag SKA HA är ju en annan sak:D

Dag 26:
Detta skrattar jag alltid åt
Hahah tänker inte säga eller visa mera än så :D

1 juni

Satt och funderade och kom på att det är 1juni redan. Kan inte fatta att det har gått så fort man har ju just börjat 1:an och nu slutar man och det är sommar! Sen till hösten börjar man 2:an :O Hoppas vädret svänger och blir lite bättre än såhär.
vacker låt och text

music

Har haft lite problem med det här youtube så nu kommer flera låtar på samma gång :)
lite av alla sorter :)

shoppa me jenny

Är hemma från stan nu. Hade riktigt trevligt, även om det regnade och tillslut blev det lite långtråkit så man bara gick runt till olika ställen för att ha nåt å göra. Jag ska visa er senare vad jag köpte. Kl.18.30 ska ja på ett möte med nåt till simskolan då ja ska va lekledare.