gonatt:)

Jag tror inte jag hinner blogga så mycket imorgon före jag kommer hem. Åker till stan tidigt med jenny för att shoppa! :) Så jag bloggar då jag kommit hem, hoppas på en kul dag! :)
Gonatt!

nallemuggen

Blev sugen på óboy då jag läste om hur man gjorde på julia's blogg så jag gick och fixade lite åt mig.
en av mina favoritmuggar!

what do you think?

syns inte såå bra på foto men här är lite bättre bilder:
Vad Tycks? :)

låt er stanna kvar..

..ni varma sommarvindar

new haircolor

Steg upp och åkte till frissan. Färgade mitt hår i 3 olika nyanser det mörka som jag hade en lite mera brun och en ljusare. Inte exakt som jag tänkte ha de men förra gången hade jag ljusare hår från början så det gick inte att få likadant, men är nöjd ändå :)
färgen före
färgen efter
ni får bättre bild då jag har fixat håret

sometimes all you need..

Sometimes all you need in life is someone to wrap their arms around you, hold you tight and assure you that everything is going to be just fine!

rosor äro röda

Kvällens:
lite dålig skärpa..
Ikväll har jag varit en sväng till pörtom med en ros åt robin och ätit lite tårta. Nu sitter jag bra och tittar lite tv. Imorgon på förmiddan ska jag åka till frissan för att färga håret. Ska göra likadant som jag hade 2009 till konfirmationen så det ska vara flera olika nyanser så kan inte riktigt göra det själv.

chillvecka

chill chill chill kan jag bara säga! Ska försöka vila ut och bara göra lite småsaker och hinna med lite vänner denhär veckan för nästa vecka börjar det jobbas. Så jobbar jag juni juli och sen är jag ledig före skolan börjar igen. Och gud vad jag längtar tills helgen, jag ska ha såå kul så de så!

niiceee

statistiken på min blogg har blivit så bra, den håller sig alltid över hundra nästan! om man tänker på att jag inte är nån specialist på att blogga. När den går långt över hunda blir man rätt glad. Läsa på bara ska försöka vara duktig på att blogga mycket♥

min♥

23. en vän
en vän som jag saknar och tänker på just nu

chill

Idag har jag inte gjort något bara chillat, tittat tv och film. Och faktist klippt lisette.

turkos

gårdagens outfit:

fredagen

fick besök en liten stund men de tyckte ändå vi var så tråkiga så de åkte

fransk manikyr

franska manikyren som ninja gjorde på mig igår.
tack så mycket!♥

lööv juu!

Sori för lite dålig bloggning denna helg men jag har lagt min tid åt mina flickor den här helgen så. Men fredagen var det bara mys och sånt. Igår efter film och mys och sånt gick vi i bastun sen började vi fixa oss och äta nåt sen åkte vi iväg till molpe. Gick runt och pratade med folk dansade och hade skoj. Tyckte helgen med mina tjejer blev underbar även om den inte slutade som planerat.
Thänx Girls!
kommer lite bilder senare.

it's okey to be gay

hej pruttisar. idag vaknade vi halv 12. äta, titta film ( no strings attached) den handlade bara om sex så (Y) nu ska vi äta kinuski kaka hörs senare :)

teletabbisar och bamse

Barbapapa kysste julia och ser hav i mitt smyckeskrin.
Kjell runkade av mich och hon doppade huvudet i en färg burk.
Nina blev min mamma och har en relaxande ko på rumpan.
Jag je bäre mie!

helg med mina tjejer!

Snart borde mina girls vara här. Då blir det lite matlagning och annat gott. Sen filmer och myskul! :) hörs lite senare

tips på hår knut

så här ser jag ut ikväll:
Här ser ni knuten jag har gjort. Ett bra tips om man vill ha en fin knut lägg opp håret i en hästsvans. Sen tar du och klipper bort tårna av en strumpa och rullar ihop den till en ring(gärna mörk om ditt hår e mörkt. efter så trär du på den på hästsvansen och så lägger du en hårsnodd över håret så att det täcker strumpan, fäst till slut med hårnålar runtom det hår som står ut. Klart!

happy face!

Morning sunshine! Väcker upp mig med skön musik, då man har legat och lyssnat på en hammare hela morgonen! Sen blir det att städa lite i resten av huset och göra det sista. Sen baka en god kinuskikaka till kvällen som vi ska mumsa i oss. Så då kan ja ju säga VÅRA PLANER HÅLLER! wiiih inget har blivit förstört så senare mot kvällen tar jag cykeln och åker för att möta upp julle, sen åker vi hit och så kommer också mich och ninja. Men före duscha och sånt.

202122

Dag 20: Tema "olika"



Dag 21:
När jag var liten


Dag 22:
Mitt beroende
vänner
dans
och choklad

galen höna

Mitt rum börjar så småningom bli klart...tkr det blir riktigt fint nu. Har bytt lakan och alltihopa. Har sprungit runt som en galen höna så jag fick byta till shorts av vad varmt jag har!

go girl

när man städar till hög musik kan man va lite galen(A)

ouppidooo

Godmorgon! Idag är det städning på listan. Håller på med mitt rum och det är ju så mycket saker nu då man tagit hem allt från internatet och har ingen aning om var man ska lägga det;/ nåjaa är väl bara att fortsätta och se om det blir nån ände på det.

undrar om min lön räcker...

..för att få hem denna typ på posten!?

webcam

Nu är allt med skolan klappat och klart så nu tänker jag inte ens snegla åt det hållet förrän vi börjar till hösten! Har druckit milkshake och tittat på tv. Snart sängen..
+ att jag har fått min webcam att fungera igen wiih! I'm good!

pasta

Hej hopp! Har huvudvärk så har inte alls gjort mycket. Ligger på soffan framför tv:n och vilar. Äter det som lämnade kvar från igår då jag gjorde pasta med skinksås som blev otroligt gott!

hugs

Tumblr_lkq39z98xi1qalxmqo1_r1_500_large
Tumblr_llo3lsp8id1qiccwjo1_500_large
Tumblr_ll9loitndl1qa21g9o1_500_large

blue blue drink

kan inte säga annat än
Härlit!
Tumblr_lllpm8tqz21qcwt54o1_500_large

house

Nu har jag ninja och julle planerat en helt mega superduper kul helg så nu får inte något eller någon förstöra den för oss! Kan inte vänta heller! wohooo. Nu ligger jag under filten och tittar på house och ska äte lite.
miss u

plopp

Sitter och äter en god ploppglass nu efter jobbet och tittar lite tv. Sen ska jag också lämna in de sista uppgifterna till skolan och sen är allt klart
18. Känslor
Det är oftast svårt att beskriva känslor man måste antingen se eller känna. Bilder säger olika på kroppspråket, anstiktsuttryck bakgrund osv. Då man tittar på en människa ser man rätt ofta hur de känner, lessen, glad, arg...
19. Här bor jag
vinterbild

båteen!

Sitter och pratar om sommarn villan och båtliv. Så nu blev jag riktigt sugen på att åka ut med vänner på en båttur och grilla och sånt!

hare

en sån här satt på vår gård för en stund sen..

body cream

Kuva
Har fått hem min nya bodylotion. Gul kräm med morötter i somrig och fräsch(?)!

sommarjobb- check

Hello! Fick just mitt andra sommararbete! Nu blir det pengar gott folk! Jobbar juni och juli, den 6:e. Här ska det städas nu och måste nog kanske fixa någon mat också har jag kommit på. Nog är det ju konstit att man kan glömma att äta och gå på toa!
myskläder: stor tröjja, leggings och myssockor.

Livsväg 3

Hittade något på julia's blogg som var intressant den där svarta texten var bäst tycker jag..beskriver mig riktigt! Min livsväg är 3..så här kan ni läsa lite om mig:  och här kan ni titta in om ni vill testa: http://www.divination.se/numerologianalys.php

1.

Du är mycket kreativ och har lätt för att uttrycka dig. Du är social, populär och inspirerar andra människor med din optimistiska attityd. Människor trivs i din närhet. På fester är du ofta den centrala punkten.

Du är optimistisk och lever dag för dag utan att oroa dig för morgondagen. Du slås inte ner av misslyckanden och motgångar utan du tar nya tag. Du kan vara oorganiserad och ha svårt att ta ansvar.

Blir du känslomässigt sårad drar du dig undan och kan ibland bli sarkastisk för att få bli lämnad i fred.

Din starka kreativa förmåga gör att du passar som t ex skådespelare, författare eller musiker.

2.

INRIKTNING: Att lära sig att skapa lycka.
MÖJLIGHETER: Att använda kreativitet och fantasi.
NYCKELORD: Utåtriktad. Sällskaplig. Kreativ. Tursam. Livsälskare. Fåfäng. Rastlös. Lätt uttråkad. Avundsjuk.

POSITIVT: Treor är glada, entusiastiska lyckobringare. De ger festen liv. De är fantasibegåvade, färgstarka och kreativa. De är födda kvicka och har lätt för att tillägna sig nya färdigheter. De har ett avgjort behov av kärlek. Många dansare föds med den här livsvägen som har frändskap till allmänt glam, nöjen och lättsamheter. Treor tycks ha turen på sin sida och har lätt för att tjäna pengar. Någonting dyker alltid upp. Vältaliga och outtröttliga som de är brukar de vara utmärkta värdar och värdinnor som trivs med att ha mycket folk omkring sig. Sin påtagliga kreativitet måste de få uttrycka på ett eller annat sätt. Treor är skarpsynta. Och de älskar fester.

NEGATIVT: Treor blir snabbt uttråkade och rastlösa. Även om pengarna strömmar in gör de av med dem lika fort. De har svårt att agera på egen hand och är rädda för att vara ensamma. Uthållighet är inte deras styrka. De bör försöka ta livet litet lugnare. Tempot på denna livsväg är sådant att man lätt kan bli utbränd.

Treornas gåva att sprida glädje demonstreras av komikern Bill Cosby. Filmregissören Alfred Hitchcock representerar en annan typ av kreativ underhållningsförmåga och förmågan att vara "festens medelpunkt" ser man hos filmstjärnan Jayne Mansfield och författaren F. Scott Fitzgerald.

Top


tupplur

Har varit till stan en sväng idag. Shoppade mest åt oliver till konfirmation men ett par shorts, en topp och ett par örhängen kom jag hem med. Sov en stund då vi kom hem. Nu chilla bara kanske nån film, får se :)
dagens:

tinas glass

Igår åkte ja till närpes. Satt och åt en glass med sassa och kriss. Sen åkte jag ut med ninja, zork, fättin och victor. Satt på albert lite sen å äta..vi körde mest bara runt och sen en sväng till en villa i bobackan. Och tillsist hem.

nu kör vi!

åker ut hinner inte blogga!

del 2

the love of my life

del 1

fotografering
tema bil:

härligt härligt

Godmorgon! Igår åkte jag ut och köra med daniel,skinne,jimmy och jonken. Åkte ända till petsmo, fast det är egentligen inte så långt som man tycker det låter faktist. Kände inte många där men gud va kul jag hade, så otroligt härliga människor! Kommer nog igen! tog tyvärr inga bilder där men en outfit bild får ni senare :) Och sen ska ni ju få se bilderna som fotograferades igår!

lovely

Tjena! Har hunnit jobba lite idag redan, nån timme från morgonen bara. Sen har jag sovit och kollat tv. Om ett tag blir det fotografering ute. Så efter det får ni lite nya fina bilder hoppas jag på :) Ikväll vet jag ännu inte vad jag ska göra om jag nu gör nåt alls.
det är så härligt då det blommar och är grönt ute nu!

såpbubbla


hemma

Nu har jag kommit hem. Har varit och ätit för mommo kokade mat till mig och mamma. Kommer nog att åka till stan många gånger i sommar ändå för man har ju så många vänner där. (helst en gång i veckan skulle ju va bra) men får väl se :D
dagens:

life is about time

Tumblr_llcbleojg21qc6czfo1_500_large
I know..but it's hard

heartit

Tumblr_llf1divfsc1qcxieko1_500_large
Tumblr_lle3nvagbj1qfw5q3o1_500_large
Tumblr_lkw1csajvw1qzipvbo1_500_large

omg

Jag förstår inte hur man kan ha så mycket saker på ett såhär litet ställe :O ju mera man packar och plockar desto mera hittar man! -.-

ett ögonblick

15. Kärlek
finns så mycket om kärlek så man kan inte visa eller skriva allt..
16. ett självporträtt i svartvitt
17. ett ögonblick

första sommarlovs dagen

Igår åkte jag, blondie, ems, kimmen och md på bio sen kom också nikke pom och viki. Vi tittade på Fast 5, jag tycker den var jättebra. Förståss nog är den ju overklig men ändå. Åååh guuud vad han är snygg! kanske man får honom för lönen sin,elr? kanske inte:/ Sen åkte några och hoppade, skulle ta kort jag bara men bilderna ville inte som jag. Sen internatet och sova. Idag steg jag upp halv 11 typ. Det är första sommarlovs dagen..wihiiiih! :D ska städa och packa och nåt sånt sen kommer mamma och hämtar mig.

böh

13. tema ljus
14. En sommarbild
mera sen

SOMMARLOV

faan va tråkit finns ju int nå att gör sko no kun gå i skolan som reidit folk.//lexi=marre
ÄÄÄNTLIGEN SOMMARLOV! gud så skönt! Först hade vi modeller och gjorde brudfrisyrer och sminkade. Efteråt gick vi ut hela klassen och satt i gräset och hade picknick(?) Sen roopade och blev helt galna för det är sommarlooooooooov! Sitter på ems och fias rum ska typ gå och äta eller något.

nu..


tutorer

Idag har vi varit i gamlavasa hela dagen och lekt, det är superkul att leka och sprin
ga runt som små barn. Sen till skolan en liten stund och nu ska jag göra lite läxor. tjoppåhej!

here or there?

Even if it hurt so damn much! Sorry, but I don't need any part-time people in my life. You're either with me, or you're not. You can't just come & go as You please. I have feelings too..

hu fan kan man?

Sjonk lite låger nu bara..hoppas e känns bra ti va ett kukhyöv!


ursäkta folk men ja ja vort f*n arg nu så tå var e såde!

it was only just a dream

Counting all the assholes in the room
Well I´m definitely not alone, well I´m not alone
You´re a lier, you´re a cheater, you´re fool
Well that´s just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don´t exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I´m
definitely not alone, well I´m not alone

Look deep into yourself before you blame all others
for betrayal, for betrayal
I promise, so easy to say, and easy you failed,
and you do it again

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
go for all the better things in order

Well maybe you think your lie is safe
But I read you like a letter, yeah like a letter
Your charm do not evens the pain
it feeds me with rage, and you do it again

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
go for all the better things in order

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
go for all the better things in order

And a gangster keeps on telling
That he got a song that matters
So I flip a coin towards him
Thank you very much for listening



how could I believe someone like you, you where a lie and everything about you. It was only just a dream, that you made me dream.
gonna miss that one I tought you where!

Suomi jääkiekon maailmanmestari 2011

Ni får lite bilder. För igår åkte vi ju in till stan för att titta lite det var totalt kaos. Men nu ska ja gå tillbaka till skolan så ni får höra mera sen.

krya på dig

Krya på dig och hoppas det går bra och fixar sig!

shake that ass for me

Gårkvällen var helt rolig. Förfest på centralplan, hade roligt men fick ett stort blåmärke av en "brottningsmatch" mot S, kan väl nog erkänna att man inte hade en chans heh. Skulle få 50cent av julle om jag dansade;o Mina fina lockar jag hade gjort åkte ur p.g.a det usla vädret. Gick till busstation och väntade på bussen åkte till åminne. Hade en fin pratstund med julia i bussen. Träffade på Säss och vi dansade som bara den i discot. Fick ju också träffa emelie som var länge sen. Sen skulle vi hem julle skulle till mig men gick ju inte som planerat för vi hittade inte varandra, hon hade tappat telefon och min hade slocknat. Men vi kom ju hem ändå bara att ensamma, lite synd vi som skulle ligga och prata hela natten;)

I gonna make it up to you to night

Har haft en total konstig kväll men rolig! hmm..don't know what to say.
kvällens:

amor vincit omnia

Goddag! Jag ska ta och städa upp mitt rum och säkert annat också. Sen fixa lite saker och sen fixa mig själv. Sen till närpes på "förfest" och sen bär det av till åminne. Jag har väntat sååå på den här kvällen, för som ni vet älskar jag att dansa och nu äntligen ska jag få göra det också i discot! Ska dansa så jag är helt "limin" imorgon. Jag ska också lägga upp mitt fina väggord!

112

11. Tokigt
kommer inte på nåt..jag :D

12. Min vardag
min vardag går mest ut på skolan och vänner.

if it makes you happy

10.vad gör dig glad
1.Dans och musik
2.Vänner
3. Skriva/rita
4.Kärlek då den är som bäst
5.Att höra fina saker
Kramar! :D
fin låt:
You'll remember me when the west wind moves 
Upon the fields of barley 
You'll forget the sun in his jealous sky 
As we walk in fields of gold 

So she took her love 
For to gaze awhile 
Upon the fields of barley 
In his arms she fell as her hair came down 
Among the fields of gold 

Will you stay with me, will you be my love 
Among the fields of barley 
We'll forget the sun in his jealous sky 
As we lie in fields of gold 

See the west wind move like a lover so 
Upon the fields of barley 
Feel her body rise when you kiss her mouth 
Among the fields of gold 

I never made promises lightly 
And there have been some that I've broken 
But I swear in the days still left 
We'll walk in fields of gold 
We'll walk in fields of gold 

Many years have passed since those summer days 
Among the fields of barley 
See the children run as the sun goes down 
Among the fields of gold 

You'll remember me when the west wind moves 
Upon the fields of barley 
You can tell the sun in his jealous sky 
When we walked in fields of gold 
When we walked in fields of gold 
When we walked in fields of gold

Ihanaa leijonat ihanaa!

Ska göra ett lite ordentligare inlägg nu. Den här veckan/senaste tidan så har jag(och annat folk) mest varit hos tom, nikke, lekt med kissen(hans kattunge är skitsöt+att hon gillar mig;D) och internatet. Ut och kört till olika ställen, t.ex. abc,matkis, sundom, kvevlax och ja annars runt i stan. Solat, shoppat, TITTAT ISHOCKEY! ja det går väl inte att missa, eftersom alla vill titta på det. Den senaste tiden har varit rätt härlig, värmen, vänner, solbränna, mysiga chillkvällar, grillning m.m=super! Imorse åkte jag tidigt till stan med pappa(fick sitta och vänta tills affärerna öppnade) köpte skor och nåt annat smått. Åt kina mat sen hem. Sen har jag suttit och pysslat med mitt löshår och sytt ihop det. Och nu har jag tittat ishockey och finland vann just mot ryssland 3-0!!
Ihanaa leijonat ihanaa!!!!








bilder på senaste tiden



fredagen den 13:onde

Se upp så inte nåt händer er! ända som är skit är ju det dåliga vädret.

power nap

Förra inlägget skulle egentligen upp igår! Har varit till stan idag och köpt skor. Nu--->en power nap

leopard

Lite dålig bloggning jag vet! Har inte orkat idag har bara varit lat. Men faktist när jag kom hem så klippte jag och slingade brorsan, och sen kom också lisette så klippte jag och färgade hennes hår.
dagen=gårdagens

9. en vårbild


solbränna

Godmorgon! Har "nyss" vaknat och nu sitter jag med fia och jens. Ska väl börja packa ihop och sånt sen för att dra sig hemåt. Nu väntar jag bara på att det ska bli lördag. Så man får åka och dansa, har väntat i evigheter på det nu! Och gud vad kul jag ska ha! Även om jag blev jättebrun igår men jag vill ändå bättra på brännan min så hoppas det går då man kommer hem.
googlebild

why didn't i see that everything was a lie

Stranden hela dagen
Solat och blivit brun
Umgåst med vänner
resten är bara ett stort ?
traces of me washed away by waves

jump up in the air

8. en favoritbild
nu just får det bli den här:

beach bilder

emmelie har tagit bilderna:)

summer in brändö

Emmelie och jag har varit på stranden och solat. Tog en del bilder också..
här är två bilder ni får nog mera sen

Min bröllopsfrisyr

Malin gjorde min bröllopsfrisyr på mig idag.

what did you say?

Har varit med tutorerna för nästa år till gamla vasa idag. Har lekt ute och svingat oss i rep och liknande. Sen tillbaka till skolan redde ut lite dockor. Har duschat och väntar på att nåt ska hända!

65

6.tema grönt
7.en bild som jag aldrig lagt upp
tror jag..

sdyoä

Har inte ork att blogga just nu kanske sen...har nu vart på stan idag med sassa och emmelie sen hockey med ppl. Nu=ingen aning. Börjar kl.13 imorgon. Bilder sen..text sen..hörs Sen!

testing av bröllopsfrisyr

Ska snart gå till skolan börjar 9 idag och så ska vi göra en frisyr så är vi klara. Men måste också på ett tutormöte före jag går från skolan.
tog inga bilder i helgen nästan men här kommer nån..
min kusin som fyllde år, jag och hennes kusin
världens sämsta outfit bild..

old pic

Jag har inte tid att blogga just nu, skriver mera imorgon. Glad morsdag!

5. En gammal bild

skolavslutningen

ingen rubrik

vet inte vad som händer ikväll ännu men först ska jag på lite kalas till min kusin.
bild från då vi va å grilla

4. min hobby

i bilder..
dansa
kompisar

marshmallows

Igår hade vi många funderingar, singstar och grillning.
har inte redigerat bilderna nåt

i väntan på krumelurer

* Städat
klippt mammas hår
fixat mig
* väntar på mina krumelurer som är påväg
Vi ska grilla och ha kul, får se vad som väntar. Jag är ivarjefall redo! Kör med vågigt/kreppat hår ikväll, min nya kjol, rosa makeup.
dagens:
ikväll:

klicka på de små bilderna så ser ni dem större

3. en familjemedlem

Ni har ju i princip sett min familj så det fick bli en bild på en lite mindre medlem:

days of our lives

Städar för fullt! har massor jag tagit hem från stan nu så det är en del att göra. Har också tittat våra bästa år. Får se vad som händer sen..
bild på kjolen jag köpte(älskar den):

forever and always


list

snodde en lista av josefine, då jagi nte hade mycket annat

Har du:
Någon som förstår dig? - jo
Någon som du saknar? - JA
Någon som du hatar? - typ
Vem kramade dig senast? - barnen på dagis
Vem pussade dig senast? - öhm barn på dagis
Vem ringde dig senast? - mamma
Vem ringde du senast? - daniel

Vem var hemma hos dig senast? - familjen annars?

Vem var du hemma hos senast? - öhm förutom folk på internatet så tom

Har du några kärleksproblem? - om ja har!

Har du pratat med någon idag? - nej har suttit tyst idag. (jo)

Har du gråtit idag? - nej
Har du skrattat idag? - lite nog

Jag:
Är singel? - ja
Svär ofta? - tänker inte på det
Sjunger i duschen? - jodå, heh
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? - om nån annan hade
Skrattar åt dina egna skämt? - ibland
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? - kanske nog

Har du:
piercingar? - öron bara
Syskon? - oliver
Jobb? - dagis..och sen sommarjobb
För många vänner? - nej
Rymt hemifrån? - haha tänkte väl nån gång då man var mindre men,inte blev det ju av
Färgat håret? - jo
Bra självförtroende? - nej
Sagt "jag älskar dig" till någon? - klart jag har!
Varit kär? - Ja
Dumpat någon? - mm
Gjort något olagligt? - mm,gör väl de flesta
Somnat i skolan? - nej
Brutit ett ben? - nej
Tappat bort mig i min hemstad? - inte riktigt
Sett en fallande stjärna och önskat? - jopp
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? - jo
Smugit ut utan lov? - nej tror inte det
En hemlighet som ingen annan vet? - Ja
Sovit en hel dag? - nej
Somnat gråtande? - jo
Blivit generad inför folk? - nån gång kanske, brukar inte bry mig riktigt
Varit kär i någon utan att säga det till personen? - nej
Ätit musslor? - smakat
Haft ett förhållande i under en månad? - ja
Blivit kallad player? - inte vad jag vet
Färgat ditt hår svart? - typ nog

Vad:
Längtar du till mest just nu? - värme och Glädje!!
Ska du göra i helgen? - Vet inte förhoppningsvis ha kul med mina vänner
Har du för kläder på dig? - myskläder
Gjorde du igår? - var i skolan på stan och typ inget annat.
Ska du göra i sommar? - Dansa jobba simma träffa vänner och försöka ha kul
Åt du senast? - mat
Har du för mobil? - nokia
Vad köpte du senast? - strumpor, kjol, ring
Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? - skrika och gå en bit bort och ringa polisen

Vem/vilka:
Slog du senast? - heh nikke
Fick du sms från senast? - nikke
Pratade du med i telefonen senast? - mamma
Älskar du? - Mina vänner,"dig", familjen, mina kissor
Skulle du kunna göra allt för? - de som står mig allra närmast!
Var du med senast av det motsatta könet? - hur då var med?.. senaste jag såg var ju jens då jag var med felicia
Kan du lita på mest? - mig
Vet mest om dig? - S
Sov du tillsammans med senast? - sassa

Allmänt:
Har du pussat en groda? - nej, och tänker inte heller
Kan du hjula? - nepp
Biter du på naglarna? - ja
Är du EMO? - öhm
Vad skulle du göra om du vann en miljon? - köpe det jag behövde, nåt jag vill ha, en resa kanske, en bra 18års bil, och spara resten.
Skulle du kunna hoppa fallskärm? - om jag hade nån med mig och vi hoppade tillsammans och jag får blunda.
Har du sjungit inför publik? - ja
Följer du mode? - inte vet jag nu, nång gång. men har nog det jag vill ha själv.
Är du hungrig? - nej
Är du blyg? - totally not!


2. favoritpryl

Hmm jag har många favortiprylar. Men måste ju säga att datorn skulle jag aldrig lämna bort! Tycker om kameran också utan den inga sevärda minnen!
(annat: Kläder, skor, smink, smycken(några smycken som betyder mycket), telefon, Sängen är nog otroligt bra, penna och papper! där fick ni ju lite saker då.)

money

Jobb idag då. Fick veta det igår att jag fick hoppa in. Bara mera pengar! vilket är bra för de behövs ju alltid. Annars så är jag skit trött idag känner mig helt färdig. Har bara typ ätit och inget annat sen jag kom hem. Inget värt att berätta har hänt idag så sätter punkt här.

Turnaround bright eyes, Every now and then I fall apart

there's no one in the universe as magical and wonderous as you
love you♥

new list

tyckte jag skulle ta en gammal bild nu
Tänkte göra en sånhär nu så man har nåt att skriva Alla dagar. Lite annorlunda än de andra

Dag 1: Självporträtt

Dag 2: Favoritpryl

Dag 3: En familjemedlem

Dag 4: Min hobby

Dag 5: En gammal bild

Dag 6: Tema "grön"

Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp

Dag 8:
En favoritbild

Dag 9: En vårbild

Dag 10: Detta gör mig glad

Dag 11: Tokigt

Dag 12: Min vardag

Dag 13: Tema "ljus"

Dag 14: En sommarbild

Dag 15: Kärlek

Dag 16: Självporträtt i svartvitt

Dag 17: Ett ögonblick

Dag 18:
Känslor

Dag 19:
Här bor jag

Dag 20:
Tema "olika"

Dag 21:
När jag var liten

Dag 22:
Mitt beroende

Dag 23:
en vän

Dag 24:
Dagens

Dag 25:
vill ha

Dag 26:
Detta skrattar jag alltid åt

Dag 27:
Tema "två"

Dag 28:
Väder

Dag 29:
Nyaste bilden på mig själv

Dag 30:
en låt

Dag 31:
en födelsedag

ledig klädsel

idag:
inte så bra bild men

snuva

Glömde att ta bilder av frisyren jag gjorde idag så ni får bara en från igår. (samma som i måndags men med blommor i) Den andra får ni på måndag. Var in till stan en liten sväng för att köpa en present med mamma. Hittade också en blommig kjol för 9,95€ till sommaren. Sen har jag inte gjort något alls, bara suttit här och läst bloggar typ. Förkyld har jag också blivit-.-'

grillkväll

Hey I'm alive! Igår han jag inte med datorn något extra..Först skolan till klockan 6, bara det vanliga. Då jag slutat klippte jag daniel. Sen åkte jag, blondie, md, nikke, tom, marre, emmelie, kimmen, lucas och daniel till ett ställe ute i skogen typ, nåt grillställe där vi grillade korv och åt. Sen då vi skulle hem såklart var det punka fick lämna bilen vid abc, den kom ju knappt dit men inte kunde man ju lämna den i skogen heller. Blev hämtade och bara chillade en stund sen sova.

fix my hair

Hej. Idag har vi haft finska frisör ettor på besök. Gjorde nåt grupparbete typ. Sen kundarbete, men ingen kund så gjorde uppsättning. Då vi slutade klippte jag ninja och hon tvättade och fixade mitt hår. Nu mat!
fick räcka så..

yesterday


hoviska

jag och några av de få vännerna jag umgicks med i hoviska
klädseln för kvällen:

1 maj

Har varit i stan idag, ut och kört, suttit på internatet och sånt med kompisar:) bara visar jag inte glömt er, men bloggning är lite trög på internatet...

vappen

Eftersom jag inte sa nåt igår så Glada Vappen & 1maj! Åkte till stan igår, tog bussen med alex och patrik. Sen satt vi hos crista med julle också, så gick vi och äta och sen gick vi mot hoviska. Sen kom nog mich,julina och liikala. Först var det inte så mycket folk men sen tyckte jag hela stan vimlade av människor. Helt bra kväll tycker jag. Träffade ju många man inte sett på ett tag nu över denhär långa ledigheten. Men idag blir det väl att åka in till torget, bara man ätit och packat typ :) lägger in de enstaka bilder jag har sen.