nu räcker det!

Ligger och är sjuk nu igen! Eller jag har egentligen aldrig varit riktigt frisk sedan september någon gång, nu börjar jag verkligen få nog! Nåja blir väl no bara att dra sig till skolan ändå, J*VLA SKIT! Försökte ladda upp lite halloween bilder men det går så slött så jag skulle få sitta i timmar så ska försöka imorgon igen. Nu ska jag sova i hopp om att vakna frisk (haha i mina drömmar kanske). Vill ju kunna börja leva som normalt igen!

Buus eller Godis!

märkte nu att stumpbyxorna är ljusare än mig-.-
min "söta" älskling!
Såret jag gjorde på magen min:
det var väldigt svårt att få det att se verkligt ut på bild, men i verkligheten var det jätteäckligt!

halloween

Fredag: Åkte först hem sen till magnus. Vi typ tittade på tv lite och fixade småsaker tills lördagen. Sen ut en säng med dg.
Lördag: Steg upp och åkte med ninja och zork till affärer och sen till vargholmen och pynta och ställa till lite. Sen till magnus igen för att fixa oss och sminka och göra oss lite läskiga! :D Sen iväg på fest. Var jättekul då alla verkligen hade klätt ut sig! Hade roliga lekar, dansade och bara snackade med alla som var där. Fick ju också träffa mich en stund!<3 Hon är ju hemma från bryssel nu typ en vecka!:)
Idag: Vaknade och åkte iväg på bandövning. Sen till magnus och leka med boffsen lite, eller bli attakerad kanske man mera ska kalla det. Och sen hem och till internatet. Suttit och pratat med felicia och ninja. Håller också på att bli sjuk det gör så j*vla ont nu!:(
(ni får se bilder imorgon för jag orkar inte mera ikväll)

spöka ut sig

Jag vet det blir inte mycket till bloggning nu men jag kan berätta om helgen imorgon, hinner inte just nu. Men ikväll ska vi ivarjefall spöka ut oss och festa till det ;) ha en trevlig kväll!

taitaja9

Idag har jag varit domare för frissa linjen i taitaja9. Riktigt kul att se på då de skulle rulla håret, haha! Ska snart gå in till stan med mina tjejer ninja, felicia och sassa:) Ska köpa det sista pyntet tills helgen och kanske nåt annat :)

möte med en massa närpes bor

Har inte hunnit blogga som sagt. Men jag åkte in till stan direkt efter skolan. Träffa på julle julina och patrik så satt med dem en stund och pratade:) Sen mötte jag opp magnus alex och dg, gick till fantoy och hese för att äta nåt. Sen följde jag med mot vasa teater och väntade där med dem tills de måste gå in hann också se lina och sandra och en massa andra sådär snabbt. Sen har vi bara haft våra vanliga galenskaper för oss här på internatet!
Hörs imorgon, Godnatt!

trendy

Ska gå till skolan om en liten stund. Ska först på besök till trendy i stan och sen har vi kundarbete. Bloggar inte förrän kvällen för då jag slutar så åker jag snabbt in till stan för att träffa magnus, julle och lina (säkert några andra också men vet inte vem ännu) :)
gammal bild

skulle gärna..

....ha höstlov ännu! Det var så skönt att vara hemma och med magnus och kompisar! nåja det ska väl gå, det är ju snart praktik! ;)
Men nu Gonatt♥

möte

Har varit till skolan och på något "möte" till bragegården. Annars så har jag inget intressant att berätta om dagen så nu ska jag va med felicia och ninja lite :)

biblioteket

Har varit till biblioteket med felicia och ninja och sen in till stan. Köpte lite behövliga saker och sen tillbaka hit till internatet. Sitter och fixar ihop lite musik tills helgen nu. Kan visa er vad jag köpt sen också :)

gammal gurka

Cha cha bloggeen! Nämen skojja, hej på er :) Har varit i skolan på några tråkiga timmar idag. Började må jättedåligt efter maten då typ gurka var gammalt elr nåt! Men nu har det börjat bli lite bättre så ska sticka in till stan efter lite grejjs som jag behöver tills imorgon :)

klädsel

Torsdag:
Fredag:
(klicka för att se bilden stor)
Lördag:
(klicka)

mitt höstlov

Måndag:
Till frissan och färgade och klippte mitt hår. Inte så bra bilder men det kommer bättre sen.
Tisdag:
Jag åkte till magnus på kvällen var vi ut en sväng och sen tittade vi en film:)
Onsdag:
Chilla hos magnus. Sen på dejt med Emmus för att uppdatera lite:) Och efter det hem till mig och sova.
Torsdag:
Målade och åkte till stan med magnus ninja lina och marcus. Tittade på smurfarna på bio, jättebra film. Sen hälsa på mamma en sväng och till slut äta och hem:)
Torsdag, Fredag och Lördag:
Målade om mitt rum :) Ni får se bättre bilder sen när jag har alla saker på plats igen.
Fredag:
Måla sen till magnus fixa oss och iväg till alex på fest. Tog tyvärr inga bilder alls, glömde helt bort kameran:/ men kvällen var rolig som vanligt:)
Lördag:
En sväng till taklax på mat och måla det sista:) Sen Fest! Riktigt trevlig kväll :)
P.S jag har aldrig sagt att vi är normala ;)

Söndag:
Sova läänge, med och titta på bandövningen, äta god mat och prata lite sen hem. Packade ihop sakerna och iväg till stan, hälsa på mamma en stund och sen till rosso på mat och tillbaka till internatslivet igen.

blogghöstlov

Nu är jag tillbaka. Min dator och min blogg fick också ta höstlov, därav ingen bloggning. Hade inte planerat att det skulle bli så därför har jag inte sagt något utan bara inte bloggat:) Under höstlovet har jag Mååålat!! Varit med magnus och mina vänner och haft det kul! Ska lägga in lite bilder nu och berätta om veckan :)

you you you

"Godmorgon" eller vad man nu ska säga. Sitter hos magnus nu och ska snart äta. Igår åkte vi ut och köra en stund på kvällen sen hit och titta en film. Ikväll ska jag på dejt med emmus och efter det åker jag och magnus till mig :)
Tumblr_lt8r3nuh8y1qf70r5o1_500_large

last week

Här kommer några outfits från förra veckan:

jiiihaa

En jätterolig helg har det varit! Här kommer lite bilder:

skolfoto 2011


allt mellan himmel och jord

Hej på er! Har inte haft tid att sitta vid datorn idag. Först åkte jag till frissan och färgade och slingade håret och toppade lite, var där ganska länge. Jag blev jättenöjd!! Sen åkte jag med till malax då mamma skulle ti läkaren. Sen har jag börjat plocka ihop i rummet och kokat riktigt god middag till familjen. Fick skolfotona idag också så ska snart lägga opp bild :)

natten

Har inte orkat blogg något idag. Hade en jättekul kväll igår iallafall! Är hemma i Taklax nu för jag ska upp till frisören imorgon. Men nu orkar jag inte berätta så mycket här. SKriver mera imorgon och lägger upp bilder.
Gonatt! :)

let's have a party

Tjena grisar! Sitter hos magnus och tråkar lite framför datorn medans han är i malax på metalmässa. Ska väl snart gå i duschen och fixa mig så blir det väl att åka på lite feest ;) Har tyvärr inga bilder att lägga upp då jag inte har någon sladd.

ha de gött

Hade en jobbig skoldag, åkte hem fixa till mig lite och har ätit. Nu väntar jag på magnus och dg som snart borde vara här, så får vi se vad det bär ut på:) Ha en trevlig fredagskväll!

movie time

Tog bussen från magnus ikväll så nu är jag tillbaka på internatet. Ser på en film och äter popcorn med felicia och ninja. Ska packa och lite sånt så man är redo att åka hem och ha höstlov då man slutar imorgon! Wihiih ska bli så skönt!

hos f&f

Sitter hos fammo och faffa för jag har intervjuat faffa om något till skolan. ska snart åka tillbaka till magnus för han har slutat skolan nu:)

grinig fotograf

Fick ett mail på skolfotona idag..helt ok för att vara skolfoton. Men flera bilder var ganska usla, jag tror hon som fotograferar har jobbat fö länge för hon verkar vara ganska trött på sitt jobb då hon varken vill eller orkar ta ett ordentligt foto på elever, hon är ju allt för stressad och grinig! Ni får väl se en bild då de kommer hem på posten :)
förra årets skolfoto

hösten

Hos min lilla krumelur och tittar då han studerar historien så glatt:) Har varit till öjberget idag och glatt gått där våt och frusen och plockat "natur" och ätit en korv? ;o
Okej hösten må vara fin med alla löv och sånt men nog är det allt skit väder!
6192086666_8c3de37464_z_large
weheartit

seriös/oseriös det var frågan?


arg som en varg

Jag blir galen på den här skolan, vad tar de hit för lärare?! Speciellt allmänna ämnen. De lyssnar inte alls på eleverna och lyssnar de så bryr de sig inte ett skit. Står det att vi har modersmål så håller vi på med sånt man har i samhälls?+ att vi inte förstår något men nej det bryr de sig inte i. Har vi fysik så frågar vi om de kan de ens själva, så får man till svar jo jag lär ju mig nu och jag hade det då jag gick i 9:an.
Vi förstår inte och de bryr sig inte!!

f*n's hårddisk-.-

Skit också!!! min hårddisk mår inte alls bra, där man ska lägga i sladden är typ löst så det "konektar"(?) inte så jag kan inte få fram den på datorn! :( om det inte finns någon händig person som kan fixa det så börjar jag gråta!
Nåja har iallafall tittat på en film med felicia och ninja för en stund sen och nu över till naglarna :)
lessen tjej:(

mina födelsedagspresenter

Bättre sent än aldrig att lägga upp lite bilder, haha. Lite bilder av födelsedagspresenter:
Av familjen:
Liten krepptång
En fin lampa att ha bredvid sängen som nattlampa.
120-paletten120-paletten
Paketet på bilden före innehöll denna sminkpalett:)
+ en mössa och pengar och den turkosa spetstunikan. En brun handväska av oliver.
Av mina kära vän Ninja<3 :
Katten skriker om man tar mösset av den haha :D
Av min Magnus<3 :
Lite dålig bild men jag har på mig det hela tiden så ni kan se det på andra bilder också:) (halsbandet med det större hjärtat)
+ en godisask;)
+ pengar och en klippmaskin av släkten :)

kort dag

Har varit i skolan och haft allmänna timmar. Sitter på internatet nu och ska måla mina naglar och kanske se någon film sen koka lite mat:)

Vad vore jag utan dina andetag(?)♥

Jag vet att du sover 
Känner värmen från din hud 
Bara lukten gör mig svag 
Men jag vågar inte väcka dig nu 

Jag skulle ge dig 
Allting du pekar på 
Men bara när du inte hör 
Vågar jag säga så 

Jag kan inte ens gå 
Utan din luft i mina lungor 
Jag kan inte ens stå 
När du inte ser på 
Och genomskinlig grå blir jag 
Utan dina andetag 

Min klocka har stannat 
Under dina ögonlock 
Fladdrar drömmarna förbi 
Inuti är du fjäderlätt och vit 

Och utan ett ljud 
Mitt hjärta i din hand 
Har jag tappat bort mitt språk 
Det fastnar i ditt hår 

Jag kan inte ens gå 
Utan din luft i mina lungor 
Jag kan inte ens stå 
När du inte ser på 
Och färglös som en tår blir jag 
Utan dina andetag 

Jag kan inte ens gå 
Utan din luft i mina lungor 
Jag kan inte ens stå 
Om du inte ser på 
Och genomskinlig grå 
Vad vore jag 
Utan dina andetag 

Vad vore jag 
Utan dina andetag

detta har jag på mig idag:

Jag köpte den här tröjan i lördags då vi var till stan, har letat efter en ganska länge men inte riktigt hittat någon jag velat ha. Köpte också jeansen.
(lite olika beskärda) Gillar mina jeans starkt de sitter perfekt!

plåtburkar i kastrullen

Har bakat med magnus idag. Kan säga att vi kokade en plåtburk;D nämen jag kan visa er senare. Har inte hunnit göra så mycket annat en det och äta och prata lite. Sen blev det att åka hem för att packa och sen till internatet där jag sitter nu.
Såhär såg jag ut i fredags, en ny skjorta jag köpt som är jättehärlig:

fredagen i bilder

födelsedagsbarnet:)
andra födelsedagsbarnet(mamma) :)
och jag fick en liten söt bebis till present, haha :)

tummen upp!

Godmorgon! Chans igår var jättebra! Tummen upp till dig Alex, du lever för att stå på scen och bjuda på dig själv, Bra jobbat! :) Sen blev det fest resten av kvällen där vi firade lina. Har nyss vaknat så får se vad det blir att göra idag :)
Grattis till dig Lina!:)

Det kommer bilder från igår lite senare idag :)

kalas

Sitter och fixar med lite presenter och ska måla naglarna med något häftigt jag köpte igår:) Snart kommer magnus och resten av gästerna så blir det tårta.

natural

Ska snart sticka till skolan. Först lite teori sen kundarbete till kl.14.30 sen får vi åka hem! Då jag kommer hem blir det kalas:)
no makeup and wet hair

sarkastisk,omvänt,en lögn

Jag är jätteglad! Älskar då saker får vara ifred! Och min pojkvän är ju så jävla rik så han tycker om att köpa saker åt andra istället för sin flickvän! Jag fryser inte för det är jättevarmt. Jag är överlycklig och vill aldrig åka hem!

-Mr.Krabs

Sitter i skolan och gör något som ska översättas, bra då man inte direkt är en expert på finska! De som är finska har det tom svårt så då kan ni ju förstå. Slutar om typ 45 min så då åker jag till mommo och moffa på mat och klippa moffa, sen in till stan för att köpa presenten som jag inte gjorde igår:)
249587_204568199579018_176101909092314_467304_6622667_n_large


svart och enkelt

lördagens klädsel och et stort leende

grym tjej!

Tycker hon har en så fin röst helt otrolig att lyssna på, för en tjej i en sån liten kropp och den åldern så är den rösten grym!
Lyssna på de andra låtar hon sjunger också! T.ex. Jar of hearts och Impossible. Man fastnar för henne direkt!

kreativiteten kryper fram

bilderna är lite konstiga för då jag tog kort så var det lite konstig vinkel så tå jag beskärde blev det lite konstigt men ändå :)

It's f*cking cold here!

Svängde om så är tillbaka på internatet nu och sitter på rummet och har tråkit liv för ett tillfälle. De tyckte det var kul och springa iväg så jag sket i det och kokar maten själv!  Fryser fryser och FRYYSER gör jag också:/
(inlägget skulle upp för 1½h sedan)

snäll tjej

Blev ingen bloggning igår för jag åkte till magnus och ville vara lite snäll och inte sitta och blogga :) bara chillade typ åt och tittade tv :) Ska in till stan fö å köpa en present see ya!

lördagen


med en droppe kärlek

I'm back. Lite trögt med bloggningen över helgen som vanligt men det har varit rätt mycket även om det varit rätt chill? Har varit i skolan och in till stan. Ska snart titta någon film/dokumentär med ninja och felicia:)
love

hos magnuseeen

Sitter hos magnus och bara chillar. Åkte hit igår direkt efter skolan och var ut en liten sväng. Har varit på begravning och sånt hela dagen. Blir väl att åka till bob ikväll så får vi väl se då :)
Här är en bild på john. John är magnus kompis.
(magnus önskan)