varför ska det vara så svårt att komma på en rubrik?

sticker till butiken med felicia och köpa något gott!:)

vad tycks?

Har gjort lite makeover med ninja.
sminket

en dag i niesby


italian

Idag var en skön dag med bara 3h teori så det var helt okej fast man inte är så frisk. Ända man håll på att bli tokig var tå vi måste översätta typ nåt Finlands Kollektivavtal från finska till svenska= jag förstår inte ett skit! ;o
Har nyss ätit italiensk gryta, rätt gott faktist :)
Dagens

bortglömt

Gamla outfitbilder jag hittade på kameran som aldrig blivit uppladdade (typ i mitten av augusti):
Det ser sååå härlit ut på dehär bilderna..somrigt och varmt. Nu regnar det och är helt skit väder:(

uppe med tuppen

Godmorgon! Idag får jag säga att jag är uppe med tuppen, men är en grymt trött tjej just nu! Ska snart gå till skolan första dagen på hela veckan men det är bara 3h så det ska väl gå.

bubblooor

Har köpt lite kläder tills lördag och nu sitter jag på internatet med ninja:) Vill bli heeelt frisk NU! men sålänge man inte har feber är det nog bara att va här timmarna man är borta bara flyger iväg=åt h*lvete!-.-

don't touch my food!!!

Snaaart slipper jag den här saken! Har packat och städat upp liite, det jag orkade med. Ska äta lite och sen blir det att åka till malax och sen till stan. Ha en skön dag!:)
6191032683_d7243059be_z_large
we♥it

lessen i öga

Hur f*n ska jag kunna sova!?? Med en massa konstit skit på magen och en stor dosa. Kan inte ligga som jag vill det kliar, irriterar och river!! nåja vad har man för val? bara man blir tillräckligt trött somnar man väl fast man skulle ligga uppochner! Men sov gott ni andra! :)
Tumblr_lrhv3zeisy1r16wzso1_500_large
weheartit

daaaamp

Jag blir galen bara nåt fel hela tiden!-.- damp då man inte hittar nåt eller vet hur f*n man ska göra!
en bild från då vi tog skolfoto

lite galet

Från när vi spelade in en film om kundbetjäning i skolan, och jag fick bli neger! Visst är vi fina? ;D

24.9

På zork's villa i lördags:
vår kära mihulu hemma i finland i sina röda läderbyxor;)
spelade, snackade och skrattade! (bara att lilla jag inte mådde så bra febrig och trött)

I can feel my heartbeat


snaart..

Kliar och är irriterande men måste ändå säga det ser rätt kul ut! men något positivt så min förkylning håller på att gå om nu för crp siffran börjar gå neråt, är hemma ännu imorgon men torsdag ska jag no i skolan:) Som ett plåster på såren så har äääntligen min klänning från nelly dykt upp!!:D

skolarbeten

Uppe med tuppen! okej kanske inte riktit men jag vaknade ju ändå tidigt mot vad jag brukar:) Idag ska jag fixa en massa skolsaker, till hvc och sen bara vila. Ha det bra!
Tumblr_lobl9wpozz1qc0khfo1_500_large

bättre sent än aldrig!

Här får ni se bilder på konfirmationsfrisyren jag gjorde åt Sarah:)
Vad tycks?? :)

frisörer är inte alltid allvarliga elr?

Såhär kan det va ibland då man går på frissa då (Y)

15.9

En kväll på rax med ninja och oliver:)

glömska mig

Det visar sig att alla sladdar och sånt antingen lämnat hos magnus eller i vasa så det blir inga bilder nu heller före helgen-.- men ska försöka hitta på lite annat smått och gott här ändå :)

One tree hill

Nu ska jag börja titta på oth! :)

-->till doktorn

Dancelovesinglive2_167727451_large
Ska lägga upp lite bilder då jag kommer från läkaren men jag får inte in alla satta för jag glömde en del i vasa på kameran som lämnade där-.-

I've got big plans!

Har stora planer nu! Kom plötsligt på att jag ska måla om hela mitt rum! (magnus ska också hjälpa mig) Jag måste börja få lite förändring här nu det är så mörkt och trist :/

pipi i halsen

Godmorgon! eller jag har varit vaken rätt länge nu, steg upp typ halv 8 och så åkte jag till korsnäs och sen vidare till malax men inget prov visar något så nu måste jag till en läkare snart också. Så innan dagen är slut hoppas jag på ett svar så jag kan få nån medicin och bli frisk!!

nu har jag bestämt..

att jag ska börja blogga bättre!! Jag har haft perioder och dagar då jag bloggar jättemycket så ska försök få det så nu igen och kanske lägga ett tidsinställt inlägg om jag inte kommer att va vid datorn!
Sådär annars så brukar jag blogga om lite allt möjligt nu som då, men finns det något ni gärna skulle se mig ha mera av som ni tycker är intressant och kul att se då jag har ett sådant blogginlägg?:) har legat lite på latsidan här nu så!(a)


Tumblr_ls3i46gk3p1qjfj59o1_250_large
så söt!
(weheartit)

en kort verision..

hej hopp i lingonskogen! Har mest bara chillat hela helgen har varit så slö och igårkväll fick jag feber så stannar hemma nu så får vi se hur det är imorgon då. Helgen har i princip bestått av filmer, gott att äta, sova och vänner. Michelle är ju hemma över helgen så henna fick man ju träffa nu som man saknat så!<3

hårtatuering

några snabba arbeten jag sysselsatte mig med idag:)
hårtatuering
föning

up in the sky

här är en bild från igårkväll..det kommer mera bilder från flera dagar imorgon då jag kommer hem så jag får fixa dem ordentligt.

kärleken är..

puss

here we go

nu åker vi in till stan å har kul!

let's party

Sitter i skolan och har marknadsföring. Efter att vi har slutat så ska vi ta storstädning på internatet nu då vi har det ommöblerat. Sen blir det väl att fixa sig och börja ta sig in mot stan på wasa by night;)
Tumblr_lrlk44tg9z1r2k4zho1_400_large


black magic woman

lördagens klädsel:
(magnus i bakgrunden=crazy!)

mmaatiiin

Har kokat ihop en röra i hopp om att kunna äta den för jag hade ingen aning om vad jag lagade. Men det blev faktist gott även om kanske ingen annan skulle äta det för det ser inte så aptitligt ut (a)

skolfotografering

Godag! Har haft skolfotografering och tittat film. Bara någon timme kvar nu så slutar vi! :)


outfit fredag


min lördag

lite från lördagen :)
3 första bilderna är nattis:) men ja bilderna säger ganska så mycket om kvällen! :D Thank you my friends!<3

tituut

Idag har vi haft en helt vanlig dag. Fick veta att jag fick 13 av 14 poäng i fysik så nu blev jag nöjd! Och i engelska "provet" fick jag 3 :D Sen for jag till stan med felicia och sassa och sen kom emmelie :) Köpte en jacka som går att ha nu på hösten och nog också till vintern. Imorgon är det skolfotografering och jag hade inget passlit att ha på kort så jag köpte en sorters blus att ha för den var inte så dyr. Har nog bara chillat som vanligt ikväll.

en ängel flög förbi

vila i frid!
En ängel flög förbi, 
Mot himmelen så fri 
Men hon lämnade sitt leende, 
på vår jord 
Som en sol som värmer oss 
Som ett himmelskt stjärnebloss 
Så vi kan betrakta livets skeende, 
med en tro 
Att kärleken är



hohhoh

Har inte tid att blogga när man fyller år inte! :D har haft en kul helg med lite galenskap...ni får höra mera sen för jag orkar inte blogga just nu :) hoppas ni också haft en trevlig helg!

17 år

Grattis till mig!


almost there..

Igår var det magnus som gällde! och ikväll har jag varit med ninja och oliver. Han ska va som modell åt mig imorgon så han sover här. Aaand you know whaat? It's almost my birthday!! ;) men nu ska inte jag sitta här då jag är såhär rastlös hör mera imorgon :) Ha de sköönt!

happy face

Hej hopp! Sitter i skolan nu och ska göra en marknadsplan. Slutar kl.13.30 så tar jag bussen till magnus. Se ya!

gammal bild


my new dress

Har ingen riktig outfitbild från lördagen så får duga såhär:

tips på inpackning

Den här inpackningen rekommenderar jag starkt! Den är ända som jag verkligen fått att fungera på mitt hår! Efter man använt den blir hårtopparna mjuka och börjar se mycket friskare ut det kluvna syns inte alls lika mycket. Jag skulle bara behöva komma igång att använda den ännu mera så skulle jag snart ha friskt hår!
(Y)

varför?

Börjar nog fundera vad vi har för nytta av vissa timmar, jag menar vad f*n behöver man kunna om film för att bli frisör?;o nåja är väl bara att sitta där och ha dedär timmarna som de inte har någon orsak på varför vi har. Och fysik varför inte skaffa en riktig lärare!? Annars har jag bara tagit en powernap och inte mycket annat.

tuperat!

Om man vill gå ut i blåst eller ska ha frisyren länge och vara säker på att håret håller om man inte har möjlighet att använda någon volymtång eller liknande så funkar detta bäst!:
(sori för störande blixt)
Tupera tunna passér en efter en runt hela huvudet och spraya hårspray efter varje passé. Och kamma försiktit ut och på med lite till spray :D (gör inte det för ofta)

baby boo

Tänk så söta de är då de är små. Mjuka, gulliga, de små händerna och fötterna och då de där små ögonen tittar upp på en å de skrattar med en så gulliga röst. Tänk om alla var små bebisar helt utan bekymmer!:)

fake fake fake

Satans piss!


(Ursäkta utbrottet men..)


kalles kaviar

Man ser inte alls färgen på bild:/ och konstit filn men ja..

nytt försök

Ninja har färgat håret på mig i ett försök att få bättre färg och inte så matt och tråkig. Det kommer snart bättre bilder:)

hunger save me

Måndagar och tisdagar är nog de mest långtråkiga och onödiga dagar jag kan komma på! Fyy vad det regnar allt är så trist och inget att göra + att det är skitkallt här!! Ska se om jag och ninja hittar på något.
Helgen i lite bilder :)

bäbis

Hade en bra kväll i fagerö igår! Fick dansa mycket som jag ville. Saknade bara många vänner igår så många som man inte såg något av:/ Idag sov jag och magnus länge för vi var jättetrötta efter igår. Sen bara myste lite och så körde jag hem med vespan. Har varit hos moster och set på min nya kusin som kommit till världen, en liten kille! Att de kan vara så söta!

Feest hos mange!

Jag vet dålig bloggning! Igår kom magnus till mig och jag storstöda lite sen filmmys:) Idag åkte vi till magnus och har städat lite här också. Vi fixade oss och väntade på folk. Så sitter här nu på förfest med en hel hög sen bär det av till fagerö! :) Ha en skön kväll för de ska jag medans jag skakar rumpan av mig i discot i min nya klänning från nelly!
Tjingeling!

08.09.2011

Man tänker shit vad 2 månader har gått fort men ändå känns de som om det varit en evighet!
Puss, älskar dig magnus♥

watch out

inte perfekt men bakgrunderna tycker jag är ganska nice eller hur?:)

lotus?

Har haft lång dag! Först skola och kundarbete sen då vi hade slutat så klippte jag två stycken så har hållit på till strax före 8! Helst slut men pengar fick jag ju:) Imorgon är det ääntligen fredag så får jag åka hem till min gulleprutt!
Outfit Lördag 3.9-11 :

9h dag

Sticker till skolan nu och är till kl.17 idag

tänker på dig

Magnus har varit här ikväll och bara chillat, inte så lång stund men bättre än inget! <3 Tur att det bara är torsdag kvar nu och sen blir det helg!! Det är bara grymt lång dag imorgon så få se hur man orkar-.- På lörda är det äntligen fagerö och då får jag dansa!;D
1 bild från fotograferingen, vänta tills imorgon så kommer det mera för jag orkar inte nu mera!

worst part is over

Ska fixa mig äta frukost och gå till skolan. En kort och skön dag idag så det är. Efteråt ska jag klippa en och sen och fota med emmelie och sen får vi se hur det blir :)

brr

Tja! Samma sak i skolan idag igen-.- har tittat på oc och ligger på rummet under täcket och fryser! Ska försöka lägga upp lite bilder nu om det går:)

kissen

Tumblr_lql98n0paa1qdhfs2o1_500_large
såå söt!

nelly

Ååå ja vill bli pigg igen och slippa allt som har med förkylning eller nåt sånt att göra. Och alla konstiga människor som inte vet sitt eget namn typ;o nåja..mamma sa iallafall att mitt paket från nelly hade kommit så något positivt iallafall!! :D på fredag då jag kmr hem får ni se vad som finns i paketet;)

"men mamma tycker ivarjefall att jag e söt"

"lillamy"
Har varit en mega trög dag, orkar inte ens berätta för då vill ingen läsa inlägget haha! Annars som vanligt oc med ninja och bara ta de lungt:)

Måst bara avreagera lite: gggggggggggggggggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhwqoiFEHGS1REAPOÄDÅQ *wa<serojonfdipsejowå¨QAE<RTSDPHGIFDNSEWJQoöerag0ptfs0dopsjawdf<uhysiwqEAIOBSH
ARG! FRUSTRERAD! IRRITERAD! sjukt sjukt sjukt bläääh just SHUT THE FUCK UP!

långtråkig dag!

Sitter i skolan och har rast=skönt! Är helt slut så det är tur vi bara har vanliga teori timmar idag! Kan blogga mera då vi slutat för idag ca4 tiden:)

september again

Tänk att det redan är september..snart är det bara mysiga stickatröjor som gäller. Klart hösten kan va mysig ibland och man får fylla år(äntligen) men sommaren är nog allt för kort! Har ju knappt hunnit sola och simma..tur det kommer fler åtminstone! :)
en bild från förra veckan med jääättefluffigt hår!!

en lugn helg

Söndag igen och tillbaka i stan:/ skulle gärna ha lite längre helger men så lär det inte bli..I fredags var jag och magnus till logen och åt sen bara mysa med film, godis och popcorn orkade inte så mycket mer så det var bäst att bara vila. Igår var vi och tittade på en bil och e sväng på marknad i k-stad. På kvällen satt vi och grilla i nämpnäs och till lokalen en stund helt okej men somna så fort jag la mej ner! Idag har vi typ inte gjort något annat än bandövning(jag titta på) och kollat bilar :D ni ska nog få lite bilder sen:)

gamla outfits

några gamla outfits:
första skoldagen
?
en dålig bild på min klädsel från villaavslutning

outfit 26.8.-11


sjuk tjej

Igår efter skolan åkte jag till magnus sp jag sov där inatt. Men jag var helt slut så vi bara chillade hela kvällen. Idag var jag totalt färdig huvudet bankar, jag hostar, har snuva och orkar ingenting för gör jag nåt så börjar pulsen slå skit snabbt! Ska försöka ta det lugnare över helgen och hoppas på att bli frisk. Har sovit i några timmar nu också! Sitter också och kollar på en födelsedagspresent till mig själv, det börjar närma sig nu! :D