oops

Ursäkta för jätteskit bloggning men imorgon ska jag uppdatera ordentligt!

amor vincit omnia

Tumblr_lohp1338a71qhrpd8o1_500_large
<3


snabbt som blixten


Den här dagen har gått jättefort. Jobbet var undan på en sekund sen åkte jag hem efter några grejjer och fixa lite saker och tibaks till villan och fixa mera saker. Sen kom magnus hit. Lagade och åt en jättegod hamburgare! Jag har simmat en sväng för det var så varmt vatten så jag tyckte jag måste ta mig i. Sen tittade en film klart och bara chilla:) Imorgon bilr det avslutning i molpe från 10-halv 12 och sen ska vi "ledare" gå till mölle och äta. Kvällen vet jag inte nåt om ännu.


sista dagen

nu sticker jag till jobbet igen. sista riktiga dagen för imorgon är det bara avslutning 2h:)

just close your eyes


du får mej att vilja vika ut mina vingar och flyga igen♥

when the sun goes down


villa liv

Tjolahopp! Igår var ninja magnus marcus och dennis hit. Drack kaffe och åt kladdkaka och tittade en film men vi hann inte se den riktigt klart för de var tvugna att åka då de skulle upp och jobba idag. Idag har jag varit i jobbet men vi har bara lekt för det var massor med alger så vi kunde inte simma så imorgon ska vi ha simskolan här vid stranden i harrström. Åkte också hem med båt idag, kul.

Bloggar ju inte så jättemycket nu över sommaren då jag jobbar hela dagarna och när man kommer hem hittar man oftast på något. Försöker hinna ha så kul det bara går den här sommaren efter en skit vinter och vår. För er som inte vet så bor jag (och familjen) i princip på villan nu då alla har semester (förutom jag).

jobb jobb jobb

till jobbet--->

detta köpte jag i stan


ny outfit

Lördagens:

old songs

I fredags var vi ut och körde lite och sen satt vi bakom bio i näsby Sen bara hem och sova, mest en chillkväll bara.
Lite bilder från lördagen:
Först på dagen blev det vasa med shopping och mat på amarillo med magnus bob ninja och zork. Hittade lite smått och gott plus att maten var super som vanligt! Sen hem till magnus en stund och så iväg till zork på en liten "rolig chillkväll" med gänget typ, satt och lyssnade på gammla skivor och gissade låtar :) Sen till tb för att äta och så hem. Igår försökte vi oss på att göra milkshake men det var invecklare än vi trodde men det blev ett gott resultat till slut. Sen följde jag med då de hade bandövning sen ut och köra och hem.
ninja sminka och fixa till håret lite på mig

prima ballerina

Wtf för rubriken men. Helgen har varit bra. Har nyss kommit hem nu och ska väl gå och lägga mig så jag orkar med jobbet. Imorgon kan jag berätta lite om helgen och lägga upp några bilder. Tror jag ska börja göra något tidsinställt inlägg på helgerna så det inte blir så tråkigt här :)
Men nu Gonatt :)

P.S tänker på alla de som varit med i det hemska som hände i norge. Kan inte säga annat än Fan ta den jäveln som gjorde så! Förstår inte att en människa kan sjunka så lågt och döda en massa oskyldiga människor, och barn för den delen!


Du Wida Wackra Wilda Wäst

Idag har vi bara lekt på simskolan. Det har kommit blågröna alger i vattnet. Flera har blivit sjuka efter att har simmat. Så ni ska inte åka och simma i molpe. Harrström är fortfarande ett "?". Har bytt lite kläder och ska snart åka iväg till närpes på teatret "du wida wackra wilda wäst".


fail

Det har gått lite dåligt med bloggningen för internet har bara failat. Men jag gör ett inlägg nu då. Igår var jag till M och ut och körde lite. Nu blir det jobb och sen teater. Hörs sen!
(bild från igårkväll)

tjejsnack

Har varit i jobbet duschat och ska äta lite sen sticker jag till närpes på lite tjejsnack;) hör av mej lite senare!

ut å köra

Lördagen:
Först sova länge sen pizza på casa och tina's glass. Sen bara chill och iväg på metalmässan. Sen ut och köra lite hit och dit, bl.a. krosin och k-stad.
satt mest och tog kort på ljusen och försökte hålla mig från gapskratt tillsammans med
sen ut och köra..
(outfiten)
resten får ni se sen om jag får ladda upp dem :D

för dej!

Nu har jag äntligen fått till bilderna fixade så nu ska ni få se lite av helgen;)
Såhär ser den knäppa fredagen ut, bilderna säger allt:
(var också på sista harry potter filmen till k-stad)
the birthdaykid! :D
Harry Potter Trion!
hade en grymt knasig och rolig kväll, för dej julle! ;)

barfota utan strumpor och skor

Hallåja! Sitter på villan nu och fixar med lite bilder och sånt så ni ska få se nåt från helgen och våra äventyr. Har jobbat som vanligt idag bara att det är 10 gånger tyngre då man är förkyld, men va gör man! Har tömt sand ur mina kläder och borstat bort mellan tårna(det är ungefär vad man gör efteråt). Ikväll är det nog bara att ta det lungt, imr kanske man tar och hittar på något:)

ni je häijt

Tänkte bara säga att det lär inte bli mycket bloggning den här helgen heller. Så ni kanske får bilder och sånt imorgonkväll elr nåt. Iallafall blev det rätt roligt igår för alla var ju så J*ävla snygga! ;D Var utklädda till varsin harry potter karaktär och var på bio och hos ninja. Idag har man varit till casa på en äcklig pizza-.- och ikväll blir det väl metalmässan. Ha det bra! :)

Harry Potter

Åker iväg på lite små harry potter äventyr för att fira vår vän julia. Där av mycket upptagen och säger inte så mycket om vad som ska ske!
346170587_large

oppallalla

Har packat ihop lite saker och sånt nu. Jag kommer knappast att hinna blogga något imorgon för först är det jobbet och sen direkt bär det iväg ut på kul. Men kan göra ett tidsinställt inlägg så ni vet vad jag sysslar med :)

Grattis Julle gulle! <3

Grattis sötisen min! Hoppas du hade en bra 17-års dag igår! ♥

energy drink

Igår åkte jag till ninja och nåt sånt, sov borta så kom hem imorse och så åkte jag till jobbet. Men fy vad kallt det har varit på förmiddagarna nu!;o  Ska ta det lite lungt då man har ont i halsen och huvudet så man orkar imorgon. Har tryckt i mig enegi dricka idag så det räcker.

mabey..

Orkade inte blogga mera igår efter att jag kom hem. Håret blev jag nöjd med iallafall! Har börjat med simskolan i molpe idag så nu är det bara lika mycket kvar av jobbet. Var svinkallt från morgonen men sen blev det helt okej:) Vet inte vad jag ska hitta på nu kanske åka ut och köra en sväng.

outfit-lördag


bada med kläderna på

Hemma från jobbet. Blev en kort dag idag p.g.a att vi hade avslutning för harrström och taklax. Fick också ta ett dopp med kläderna på då man blev i knuffad av barnen. Men det var kul för vattnet var så varmt så man överlevde!:) Ska äta något och duscha och så småning om börja vespa mot närpes, ska in på affären, med någon present och lite frissajobb:)

saturday

Lördag:
streetrace på dagen..
Pizzabuffé och lite linbane åkning
carlsro
lekparken

friday night

Fredag:
Hem ur jobbet fixa sig och så började festen hemma hos mig.
sen iväg till åminne
till sist avslutade vi hemma hos mej
ni får lördagen senare ikväll..

upp och hoppa ligg inte och dra dej

Godmorgon! Bara upp och hoppa och se glad ut fast man är trött. Åker snart iväg till jobbet och leka lite.
Ha en bra dag♥

jag är inte död fast det kan verka så

Hej igen! En till helg utan bloggning men jag lever. Men så är det nu då det är sommar och man vill hinna med så mycket det bara går före skolan börjar. I fredags var det hemma hos mig och åminne som gällde! Lördag hos mig, på streetrace i korsnäs, ut och köra i närpes och k-stad. Idag söndag, i närpes, i nämpnäs med släkten, ut och köra, kasta pil vid hinjärv träsk och sen hem. Lite kort fattat, imorgon får ni lite bättre med bilder och sånt. Tycker helgen har varit jätterolig faktist lite slö ibland men ändå rätt chill. Inte för lite och inte för mycket(Y)

seljhfpiesragn

Har inte hunnit med bloggen idag tyvärr så det blir bara detta inlägg nu. Har bara jobbat solat städat och ätit (håller fortfarande på och städar). Och guuud så varmt det är! jag dör fast jag typ inte har några kläder på mig :O Nåja nu ska jag fortsätta Sov så sött mina vänner! :)

Love you

Till mina vänner som alltid finns här, älskar er <3
(bara för att texten är fin)

smoothie

Recept på jordgubbs och banan smoothie:
Jordgubbar
Banan
Vaniljyoghurt
Is
(lite mjölk kan man också lägga i)
ignorera mig, och jag vet att jag alltid typ har hårknut men på sommaren är det lättast och speciellt då man jobbar(a)

cut cut cut

Har inte orkat blogga idag. Har sovit lite smått efter jobbet och ätit därför bloggar jag först nu. Snart kommer daniel hit så ska jag klippa honom, bra med lite pengar! Väntar bara tills fredag nu igen hoppas på en till rolig helg!
gårdagens:

ytärmartchen

see u later aligator nu åker jag till yttermark :)

off to ninja

Kom just ur duschen så nu ska jag fixa till mej lite äta och sen sticka till ninja. Sen åker vi väl ut och köra typ :) Har egentligen inget annat att berätta, har inte hänt något speciellt idag.

play

Sticker till jobbet nu. Bloggar när jag slutat. Har en bra dag! :)

I'm Not perfect

I know I'm NOT perfect and I'll never be.I make misstakes, I regret thing's, I say thing's I shouldn't. I don't have the perfect and gorgeous body that you look at in the magasine and dream of. That beautiful face you always see in the tv. I'm not her and I'll never be. I'm not the one with a perfect life no problems and shit. There's always gonna be ups and downs even if I don't want to. I don't like my look or how thing's are all the time but i smile and just keep my head held high. If you DON*'t like it fine I'm not gonna stop you from walking away. But before you do that please look at your self are you any better?!

helgens

outfits:
fredags's dagen
kvällen:
lördag's dagen:
skit mobilbild
kvällen:
har ingen annan bild men svart tunika som ni ser med paljetter upptill
söndag:

hesa shopping

det jag shoppade:
solglasögonen syns inte så bra men jag har ju på de på många bilder så ni ser dem
och de helsvarta på denhär bilden:)

bildbomb from the sonisphere trip

hade bara med partykameran därav flera dåliga bilder
fredagen:
tåget dit..försökte ta bild tå det blixtade men gick inte så bra(a)
När vi kom till hesa gick vi till hotellet bytte om och gick ut. Först till koti pizza sen satt vi på julle alex bob och dg's rum. Sen gick några av oss till parken och satt där :)
lördag:
Steg upp typ kl.9 och fixade oss sen gick vi in till stan för att äta lite och shoppa. Sen tog vi metro till sonisphere.
Såg en parad som gick genom stan..
spelade musik ur denna
in flames
i väntan på slipknot
slipknot
Efter sonisphere gick vi och fräsha upp oss lite efter hela dagen på stan äcklig och smutsig. Sen gick vi ut på stan, först till en grill och äta sen satt vi med en massa folk och pratade och hade kul. Har varit så J*VLA VARMT hela dagen (och helgen för den delen) men ska inte klaga hatar ju dåligt väder så.
söndag:
På söndag blev det rax och shopping efter vi var tvugna att checka ut. Sen iväg till tåget och hem.
Har varit en otroligt rolig och bra resa. Kommer absolut göras om. +att jag skulle kunna tillbringa i princip varenda dag med dehär människorna<3

doktor doktor

Var i jobbet till kl.14 idag så åkte jag med mamma till läkaren. Min fot är svullen och gör ont och ser helt wierd ut men såklart är det ju det vanliga ät burana så blir det bra! -.- ska ta ochg gå igenom bilderna från helgen nu och ladda upp lite :)

lost

Tumblr_kr1tolttsw1qzbk53o1_400_large
just a little bit lost

AWSOME!

I'm back! Har kommit hem från hesa nu för en stund sen. Har inte haft tillgång eller tid till dator så därför har n inte hört något av mig. Men kan bara säga att den här helgen har varit FUCKING AWSOME!!!! Tack alla ni underbara vänner som man har tillbringat tiden i hesa med! Sonisphere festivalen var grymt. Slipknot var helt otroligt bra hade aldrig trott de var så bra! In flames och något band till tyckte jag också om men kommer inte på namnet nu. Orkar inte ladda upp bilder och berätta om allt vi har gjort nu så det får ni veta imorgon:)

tjopp så for vi..

Eftersom jag inte hann blogga då jag kom ur jobbet så har jag gjort ett tidsinställt inlägg. Sitter troligen på tåget nu från Seinäjoki till Hesa. Bara att ta och sova en stund läsa eller något, tiden brukar gå rätt snabbt det gjorde det ivarjefall förra sommaren då jag och S åkte ner till hesa. Men lär nog somna efter en vecka i jobbet och all grym sol jag fått så jag är helt slut!
Ha det bra alla ni läsare och ni där hemma! Kram :)