1 ÅR!:)<3

Tänk att det har gått 1 år tillsammans med deij! Jag kmr ihåg den första tiden då man knappt vågade titta på deij för man var typ rädd att börja gapa å drägla elr något. Dina föräldrar det var en helt annan del som om man skulle träffa en kändis elr något liknande ( tkr dom om meij? är dom trevliga? går det bra å prata med dom? ) å det visade seij att de var hur härliga som helst. Att han skulle träffa mina föräldrar var typ= ooh crap, de kmr säga saker de inte får och liknande...men det gick också helt bra. Lika så med resten av släkten även om vissa saker fortfarande är pinsamma! Med tiden började allt gå bättre och bättre mina minsta kusiner blev kära i deij och är fortfarande ganska galna i deij..mina föräldrar gillar deij å allt är bra. Och i början när man var helt ny kär å galen allt bara pirrade och man blev helt tokig av deij! Du var snäll, rolig, glad, trevlig, lite galen och som ett plus var typ världens hetaste, snyggaste, sötaste, finaste, goosigaste och baaara min gulleprupp! Å Det Bästa Är Ju Att Du Fortfarande Är Det!;)<3 man kan alltid känna sig trygg hos deij, du tröstar en, gör en att skratta, du älskar meij för den jag är och du håller om meij när jag behöver det. Jag hoppas min framtid ska fortsätta lika bra och att du ska va vid min sida för då kmr allt å va perfekt, DU är Perfekt!
JAG ÄLSKAR DEIJ SIMON ÅBERG AV HELA MITT HJÄRTA MIN KROPP OCH MIN SJÄL OCH DET KMR JAG FORTSÄTTA OCH GÖRA! PUSS PÅ DEIJ GULLEGRIS <3<3<3

you are the prince in my dreams who became reality<3

uppdatering!

Jag ska uppdatera lite kort...det var filmkväll hos simon i lördags i söndags åkte vi till meij sen åkte simon hem på kvällen och jag till stan. I måndags kom emmus hit och sov här till igår och så tvätta vi och sånt sen på internatet sen till rax å sen åkte hon hem.  idag har jag redan pratat om..

10 timmar!

Sorry har inte hunnit blogga så det blir en snabbis nu i skolan..bloggar mer sen efter skolan..fyy vilken jobbig dag jag kmr dööö 8-18! :/ nu håller vi på med L´Oreal sen blir det styling.


Amarillo food

Idag var det ganska kort skoldag slutade lite före 1. Väntade med sassa på internatet att simon skulle komma. När han kom tog vi bussen in till stan och jag köpte en jacka och halsduk (kmr bilder senare) och så gick vi å äta machos nachos på amarillo. Nu sitter vi hos simon å undrar va vi ska göra så vi får väl se om vi hittar på något.

statue


Vasa By Night

Gårdagens kväll i vasa..
sassa emma felicia&jag
jag&sassa
jag&emma
edda björn robert&tommy
SUPER ROLIG KVÄLL!
Idag har vi bara haft vanliga timmar s skolan så det var ganska tråkigt..förutom kemi;D å nu sitter jag med josse emma björn å dennis på rummet å chillar:)

naglar

sorry men har inte alls orkat blogga..i häljen var det bara myys pyys. I söndast dkorerade vi vårt rum lite och gjorde det fint. Igår hade vi manikyr i skolan och skolfotografering (hoppas korten blir bra!) sen var vi på bio Resident Evil after life 3D den var nog bra men man skrek nog några gånger! Sen när vi skulle hem satt en man på torget och viftade med en kniv så vi anmälde honom så kom polisen och hämtade gubben. LÄSKIT! Idag har vi klippt hår och inte så mkt mera. Sitter på rummet och har ätit mat (ris&chicken nuggets) å målat naglarna får se vad man hittar på nu senare en stund:)
lite bilder:
emmus och emulie kom och överraskade meij på min födelsedag:)<3
<333

lördag

Hej på er!
Hade släktkalas igår med tårta å gott, fick också fina presenter:) Simon har åkt hem för han ska läsa på prov så jag ska åka dit lite senare. Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll men i varjefall å äta på johannesbergs festen..sen får vi väl se om vi hittar på något. Nu ska jag gå å hjälpa mamma lite med maten.

Fredagsmyys


<3
Äntligen är det fredag slutar typ halv 3 så åker man hem å har släktkalas:) Emmus & Emulie överraskade meij igår med mat kaka å presenter, Tack gullungar;)<3 har matpaus nu sen modde=kul:D

Sweet 16!

Sitter på emmelie å felicias rum å har målat naglarna ska snart gå på lektion igen..är nyfiken på vad som händer efter skolan vill veta nu!! för någonting är underlitgt mystiskt:D
Wiih äntligen 16 år idag!:D


powernap

slutade kl.13 idag gick till emmelie å fiia å tog en powernap (skönt) nu lagar jag lite mat.
Wooops bilder kmr först nu..
faggen i lördast
internatet

sovmorgon

Sorry att jag inte har bloggat men jag ska berätta om helgen å lägga upp lite bilder när jag kmr från skolan..
Jag saknar min älskling så mkt så jag vet inte vad jag ska ta meij till pussar på deij gullepruppen min...
JAG ÄLSKAR DEIJ<33
Now I still wonder why did you say goodbye
You let me stand here all alone
The pain inside my heart, it's tearing me apart
Cause now I stand here on my own

But now I cry myself to sleep
Only you are what I need
We can make it if we try
I am nowhere without you
I don't know what I should do
Cause my tears will never dry
And I still wonder why

I hope that you will see how much you mean to me
I don't understand why you have gone
The pain inside my heart, it's tearing me apart
Cause now I stand here on my own

But now I cry myself to sleep
Only you are what I need
We can make it if we try
I am nowhere without you
I don't know what I should do
Cause my tears will never dry
And I still wonder why

It's like the flowers and the bees
Like the mountains and the trees
The love I feel for you baby
Like the desert needs the rain
It will always feel the same
The love I feel for you baby
fin låt!

matpaus

Hejsan, bloggade inte igår men vi hade så mkt å göra så jag hann inte. Vi var in till stan å shoppa å åt på macdonalds å sprang runt lite här och där. Sen til intenatet å städa lite å in till stan igen å sen tillbaks å satt å skrattade så man fick ont i magen:D Nu sitter jag hos emmelie å fiia å väntar på att vi ska börja modde. Slutar kl. halv 3 typ å så ska jag gå å packa å vänta på att robert slutar så åker vi hem:)

080910

Igår var Sassa, jag, Emmelie å Felicia ut å tog kort. Sen satt vi bara på internatet å gjorde nästan ingenting. Idag har vi haft kort dag slutade kl.13 tvättade å stylade varandras hår för Kiini var borta. Nu sitter vi här me tom å ska snart äta lite.
GRATTIS PÅ 15- ÅRS DAGEN PETRAAA! ;)<3
Bild bomb!

Förlåt så mkt jag har inte kunnat blogga alls men här kmr lite kort berättat: i fredags kom mamma efter meij å vi shoppa lite å sen hem å så kom simon till meij å vi bara chilla. I lördags var vi hos simon å på fest hos petra å firada hon och meij men vi fyller ju interiktigt ännu men. Var en jätte bra fest. Igår tittade jag på då simon spelade tennis sen åkte vi på pizza å sen chilla lite å hem. Jag bara packade å åt så kom rååpe efter meij så satt jag på till intenatet. Idag har vi tvättat hår å gjort rullningar å nu sitter sassa å jag å äter lite mat sen stan.
Bilder:
Åminne å förfest hos meij
Villa avslutning
@ alexandra
<3
fest hos petra
skolan

längtar tills lörda

Sitter på internatet å gör typ ingenting. Imr får man äntligen åka hem å träffa Simon ska bara chilla å på lörda åker vi till närpes å på kvällen fest hos petra för att fira hon å jag(fast vi inte fyller riktigt ännu) ska bli skit roligt:) har inget mer å skriva.

du & jag

hej på er!
Sitter på internatet nu å ska snart gå in till stan med pojkarna:) Har klippt å fönat hår idag å vi slutade 12.40. för att jag inte skrev något om det i måndags så skriver jag nu..
I måndags var det 11 månader med älskling! det har snart gått ett år, tiden går så fort så man hinner inte med. Men då man tänker tibaks har man haft många underbara stunder speciellt med DEIJ för du gör meij lycklig å galet kär! Å du e min å kmr också förbli min! PUSS PÅ DEIJ MIN ÄLSKLING<3<3<3