Svårt elå?

Face to Face
Har varit in till stan nu då och det gick sådär men vi fick nu iallafall lite frågor ställda. Sen var det amarilllo och shopping som gällde. Kmr lite bilder senare ikväll när sassa och jag har städat upp här.:)
I know who my real friends are and they are always there an I love them like they would be my sisters and brothers! Hugs on you guys<3



dag på stan

Idag fick vi ha sovmorgon=Super! för snart ska jag ninja och sassa gå ut på stan och göra något till skolan där vi ska gå runt på stan och fråga folk om deras stil och sånt. Kommer säkert att bli kul men lite pinsamt också om man inte förstår vad de säger!
Dagens Outfit:



cam bild så den är skit jag vet.
me and ninnituss:)

Röst!

Ifall naijn vill röst på mieg ti korsnäs lucia så har ni tid på er ti 3.12 (fredag) å om ni int slipper ti korsnäs men vill röst så säij åt mieg så kan ja fix e?! :)




Ursäkta men!..

I morse var jag till tandläkeren= usch hatar tandläkare! Sen skolan och efter så stack jag och sassa in till stan en stund och gick runt där en stund. Och såklart satt vi ju på Rax och spanade ;D Nu gör jag typ ingenting sitter bara här med ninja och sassa. Hörs senare:)
Gärna mera frågor så jag har något att göra och svara på senare :)

P.S

Jag svarar på era frågor lite senare när jag fått in ännu mera :)

skriv gärna!

Sitter bara här och har ingenting och göra för jag åker till vasa först imr...men nu just mår inte mitt ben alls bra! det är rött blått varmt och uppsvällt! men vad kan man göra?. Å fan jag orkar inte kan ni fan inte visa meij lite respekt pojkar!!!
Ni som kommenterar på min blogg och i frågestunden så skriv gärna vem ni e och bloggadress så jag kan titta in:)

Frågestund?

Eftersom jag inte har så mkt att göra så tänkte jag ta en liten frågestund nu då alla andra också har haft det typ så...
Fråga på?!

P.S lite frågor inga svar...så jag hoppas på MÅNGA FRÅGOR :)

1 advent

Hejsan!
Igår var jag jannica och josse hos sassa en stund och sen kom dennis och skjussade oss till pörtom. Det kom ganska mkt folk dit efter en stund och vi satt i "stugon" och nåt sånt. Sen åkte vi en sväng till k-stad men det blev ganska kort vistelse sen tillbaka till pörtom en stund och sen hem till sassa och sova. Vaknade typ 12 tiden åt lite smörgåsar och kollade på harry potter som kom på tv just då. Sen kom pappa efter meij och sen dess har jag bara suttit här.. Men om en liten stund ska jag klippa håret på en kompis och sen äta lite julstjärnor :) bilderna kmr först imorgon tyvärr..


Glad Lilla Jul Allihopa!

Igår tog jag bussen till närpes efter skolan och gick till fammo å äta och så fick jag skjuss till emmus. Vi bakade en kaka klart och försökte tvätta och reda ut mitt hår som var en ända boll av tupering från know hox mässan. Sen fixade vi till oss lite och åkte ut å köra lite. I morse steg jag upp kl.9 så skjutsade mamma meij till ö:mark till moster så klippte jag hennes hår å så satt jag på med henne till sassa sen. så nu sitter jag här och vi ska väl snart äta och sen fixa oss lite inför kvällen..
Glad Lilla Jul på er! :)


bilderna är från när jag och sassa var ut och tog bilder:)

Know How

Chaa bloggen!
Idag började man kl.8 och slutade typ kl.17 för vi har varit på know how mässan med visningar av vårat hår och smink idag. Vid sista visningen då vi skulle börja gick brandalarmet av all rök från den förra showen de hade så hela botniahallen var som ett moln! Vi stannade ändå inne tills dom sa att det var falskt alarm men vi höll ju på å frysa ihjäl bara av att alla dörrar var öppna! Roligt var det i varjefall och berömm fick vi!:) NU sitter jag här med sassa och ninja, har just kommit från närpes. Hörs senare:)
<3

besök

som ni såg i mitt förra inlägg så har jag besök= emmus vikkan å joss...de är lite upptagna men:Djag har just klippt luggen på emmus å joss.Nu e det dags för ostmakaroner! Idag hade vi genrep i botniahallen inför imr det gick rätt bra. Hörs sen!

making love in säss bed

emmus&vikkan älskar (med) varandra<3

iiiiskallt!

Tjena bloggen!
Sitter i skolan å väntar på att snart få meij sminkad och mitt hår fixat sen kl.13 blir det genrep i botniahallen inför know how. Var just till internatet en sväng å fyyy F*N va kallt det är ute kmr ju å dö om det ska bli den kallaste vintern på skit länge! men vi hörs senare för nu hinner jag inte sitta här:)



google bild eftersom jag är i skolan..


black and white

sitter på internatet bara men det är så skit internet så det går typ inte å ladda upp bilder så det kmr mera sedan.
Hörs senare gullegrisar:)

pictures

fick min vinter sminkning idag och lite fixad frisyr av janet:) orkar inte berätta mer ska snart gå ut och ta kort med sassa för jag har just vintersminkat henne också. Men nu kmr lite bilder från när vi var ut och fota igårkväll (sorry för stora bilder nu igen men annars blir det utan bilder..):

hinner inte

bloggar senare har inte tid just nu, ha det så bra kram :)

julbelysning

Hello everybody!
Nu sitter jag på internatet och har satt upp julgardiner och julbelysning och satt en julduk på bordet, så får man väl pynta ännu mera lite senare. Jag måste blogga från sassas dator för min dator är full så jag får inte in mera bilder på den så jag måste fixa det på något vis. Igår var det ju födelsedags fest hos sassa för att hon fyller år idag. Det var en jätterolig fest även om den inte riktigt var som planerat. Idag på dagen så var jag simon och oliwia på jul öppningen där vi gick runt och tittade lite,drack glögg och åt en korv. Sen äta hem och hit. hade en mud cake åt sassa med "sprakastickor" som såg ut som 16 men jag han inte ta kort på det:( så sjöng vi för henne och antell spelade. Nu kmr lite bilder:
ursäkta meij för att bilderna e typ mega stora men så är det när datorn är cp...kmr lite mera senare kanske
Å Grattis älsklingen min Sassa på din 16-års dag!!<3<3<3

städa..:@

Godmorgon på er allihopa!
Blev att åka ut och köra en sväng igår till vasa sen hem och sova för simon hade något slags disco så det skulle ha blivit så sent innan han var här så jag ska åka dit idag. Men nu måste jag städa lite för min mamma typ river av sitt hår eller nåt för hur det ser ut i mitt rum då ja inte har varit hemma å kunnat städa ooops (A)!! så det är bäst att jag sätter igång nu hör senare:)
P.S
skriv gärna kommentarer och vem ni är så jag vet :)
Och om någon vill så tipsa meij gärna om nya bloggar att läsa..
detta är en del av mitt rum:

Grattis Joss!:)<3

Grattis ti josefine min som fyller 16 år idag!<3
Yeeah!

philadelpia kaka

Nu är jag hemma igen och sitter bara framför tv:n och här.. Idag hade vi först 3h gymnastik och vi spelade något konstigt lag spel kommer inte ihåg vad det hette nu men vårt lag vann i varjefall med 54-40p :D sen hade vi 3h konst och kultur så vi ritade lite och skrev ner några saker. Igår när sassa kom till internatet kokade vi lite mat och sen gick vi till toki och satt där och kollade på filmen Streetdance som var jättebra! tom och mergim kom också dit lite senare. Nu kmr lite bilder:
philadelphia kaka, fråga om ni vill ha recept:)
Dagens Outfit:



det blev en enkel outfit idag för vi försovde oss så det blev ganska bråttom..

sköna morgon

Godmorgon alla!
Jag vaknade nyss så nu sitter jag hos emmelie och felicia, Såååå Skönt med sov morgon! Jag glömde ju min kamera hemma när jag åkte hit så det blir ju bara cam bilder nu tyvärr:/ ingen aning vad jag ska göra idag så vi hörs senare..:)
sitter i pyjamas nu så ser inte värt snygg ut men :D

catwalk..

Yo yo dudes!
Sorry att jag inte bloggat något nu..Men idag i skolan har vi tvättat hår på varandra och gort en föning och sen frisyrer och uppsättningar. Efter skolan gick jag en sväng till  internatet och så gick jag tillbaks till skolan (å sassa for hem) för att öva till Know How mässan som jag ska vara med i som modell med frisyr och sminkning. Så vi övade typ två timmar med gången och poserna som vi ska göra på catwalken. (lite nervös är man nog) Sen gick jag in till stan där fia och emmelie väntade på meij. Vi tänkte gå på bio men så när vi kmr dit var det ju f*n 18-års åldersgräns! så vi satt på mc'donalds skit länge sen och köpa godis å nu sitter vi på internatet å undrar vad vi ska göra..? Som tur är har vi inga lektioner på torsdagar den här perioden!!!:DDD
Ses senare!

inlämningsuppgifter

hejsan, jag ska väl ta och börja med mina inlämningsuppgifter så att jag gör någonting rätt och bra här i livet..
HEJDÅ!

<3


party party party

Tjenis!
Nu kmr lite bilder från förra veckan och denna helg:
pajen jag bakade (mamma kan inte äta jordgubbar så hon fick ett hörn med blåbär)
Grattis till min söta kusin jenna som fyller år på måndag men vi var på kalas i fredags:D
fredagens outfit
jag och simon<3
Lördagens festoutfit
gjorde frisyren på josefine :)
jag ha håret i ögonen :D joss å jag:)<3
emmus å jag:)<3
hmm..?
(Y)
dagen efter!
had en super trevli kvield igår hos vikkan!;)
Grattis Marcus på 18-årsdagen hoppas du haft en bra dag!:))

Paaartyyy

Hejsan!
nu drar jag på party så vi hör sen!
See u cause now its party all night long!;D

home sweet home

hejsan alla!
Nu e jag hemma och kan blogga igen..Har sovit ensam på internatet dehär två nätterna för sassa har sovit hemma men det gick väl bra det också för man sitter ju inte ensam på rummet annat än när man ska sova:) Idag hade vi bra skoldag började 12.15 och skrev ett prov sen fick vi åka hem. Och nu får vi vara ledig fredag lördag söndag och måndag! :D Jag har typ bara suttit och kollat tv nästan, men jag plockade faktist upp lite i mitt rum och bakade en paj som jag kan visa bild på imr:) Nu har jag så tråkigt och jag pratar inte med någon så de gör ju att man blir lite konstig.. Jag vet inte riktigt in elr ut på meij själv just nu, jag vet ingenting vill bara va i en stor famn å helst somna å inte säga någonting, det är min känsla just nu...
Jag lägger in lite bilder imr.
Om NÅGON vill får de gärna säga vad de tkr jag ska ha mera av på min blogg/mindre? Skulle va väldigt bra å veta :)




det var ett tag sen som det kanske märks!

Forever young

I wish I could always be young and fun!
Nu har jag packat duschat och fixat lite så då e det bara å vänta tills klockan blir 9 så jag får skjuss till stan:)..jag lämnar min dator hemma för det blir så kort tid i stan denhär veckan men jag gör något blogginlägg när jag slipper till någon dator.
See u!

vita vinterland

De e så härligt med snö ute, allt blir så mkt myysigare än när allt bara är grått:)
här kmr bilder från förra veckan och helgen:
fick lite damp..
klippte håret på petra:)
jag fick lagda vågor..
i lördags hos sassa och fixade oss:)
me and my säss<3
fest hos sanne:) men sen bara det av till nicolina med en del av gänget, där var det jätte mkt folk å kul blev det:) typ 2-3 tiden åkte vi hem till sassa och sova. sen på sönda bara äta frukost och hem:)
Å förrästen för jag åkte till sassa på lördagen var jag en sväng hos emmus också:)<3
Passar jag i hårförlängning? ;)

fy skäms på meij!

Jag vet att jag inte har bloggat nästan någonting alls så förlåt så mkt för det! men här kmr ett litet inlägg nu..jag Lovar att berätta mera om förra veckan och helgen senare. Men lördags kvällen blev jätterolig tillslut:) Idag har jag bara sovit och legat och kollat tv, jag vaknade redan kvart över 7 med en obeskrivlig huvudvärk! jag har aldrig varit med om liknande men ja kunde inte ligga sitta stå sova eller någonting det var som 100 knivar i huvudet :O sen blev det lite bättre så jag kunde sova en stund igen. Men har ändå haft huvudvärk hela dagen och inte kunnat göra någonting..
Kan någon sända meij en kille ur en film?
Jag har legat och funderat på en sak..varför är filmer så annorlunda mot verkligheten? Som i filmer är ju killarna alla flickors dröm liksom. Här pratar man och kmr fram till saker tillsammans men i filmer kan mittiallt killen stå utanför dörren med en rosbukett och ha kostym på sig å bjuda på dejt å skicka blommor och presenter och va jätte romantiska. Varför gör inte killar här så? ja skulle bli överlycklig och känna meij värdefull om en kille gjorde sånt åt meij..(För jag älskar blommor och presenter)
Kom igen killar visa oss tjejer vad ni går för! Prova för en gångs skull å va lite som en kille ur en romantisk film, kan nästan lova att tjejen smälter! ;)


<3