problemos

morning! steg upp lite före 11 idag, kan ni tänka er! :D men ja sitter och tänker genom kvällen med några polare. Igår blev det inte så mycket satt i norrnäs hos några bekanta med mamma och pappa. Men det var väl bra egentligen så orkar man va igång ikväll! För jag ska bestämt ha kul ikväll så långt det går åtminstone. Det är bara ett stort problem kvar...KLÄDERNA! vad f*n ska jag ta på mig..??!?!?!?

ute i solen

Jobbade lite kortare dag idag. Men det räckte nog för det är ju fredag. Det är varmt på terassen så där går det att va hur bra som helst, men annars så blåser det rätt mycket så det blir lite kallare. Men ja jag vet inte hur kvällen blir eller slutar men vi får väl se. Imorgon blir det ivarjefall et kul vappenfirande i stan.
nu:

handlat inför vappen

Kära dagbok!
Öhm ja, jag vet inte varför jag skrev det men ändå. Idag känner jag mig helt slut efter jobbet. Det är ett rätt ansträngande jobb även om många tycker att det skulle vara lätt på ett dagis fö man leker ju. Hmm skulle inte riktit säga det! Leker och leker..typ springer från en till en annan som antingen gråter eller av någon annan orsak behöver en. Man får ju åtminstone träning att lyfta barn upp och ner för dagarna, vilket är positivt :D KSa gå och fixa lite att äta nu. Sen ska jag göra struvor med mamma. Var och köpte lite smått och gott till vappen för ja som jag sa ska jag ha en super kul helg!
(Y)

dagis

Slänger in ett litet inlägg nu. Ska ta och äta nu och sen åker jag i jobbet. Ifall någon undrar så jag hoppar in på dagis nu som då. Så mina dagar går ut på: blöjbyten
klädning
matning
nattning
städa
och leka lite det är typ vad jag gör..

mm pantteri

Mitt besök är inte här längre så, Gonatt sötgrisar!
Dagens:

besök?

Bara visar att jag lever. Min dag har sett likadan ut som igår typ, kanske får besök ikväll men får se om de där typerna klarar av att ta sig hit! ska kanske städa upp lite här tror jag. lite bilder sen..
kort och gott hörs!

don't let it just be a dream, make it real


weheartit

Boca+-+julia_large
222864_181881518525588_100001112245927_415886_3666111_n_large
aww va söt!
Tumblr_lk3yc2u7vc1qaobbko1_500_large

för den jag är!

Vill ni att jag vänder om och slåss för den jag är..behöver inget svar för det tänker jag vilket som :)
eh ja..

@alexandra

lite bilder jag tog då jag hade lite å göra på åland

singstar

Har jobbat hela dagen, så därför ingen bloggning förrän nu. Kommer att varar likadant nu till fredag för jag jobbar på dagarna. Men nu sitter jag bara och slappar, tänkte sjunga lite singstar, det är så länge sen men på åland sjöng vi så nu är jag riktigt pågång igen! Är det någon som vet var man kan beställa väggtexter?



fre-sön

Fredagens:
Lördagens:
(dagen)
(kvällen)
söndag:

åland i bilder

mera sen

oh happy day

min dag i bilder:
ser ut som att jag håller mig i flaggstången

hos jenny

Sitter hos jenny nu och vi läser en massa bloggar. Har legat ute och solat flera timmar och ätit glass. Later ppl..

sol sol sol!

Oj så härligt väder! Ligger ute på terassen nu och solar i den härliga värmen som äntligen kommit! När jag solat klart få ni bilder och sånt. Måste passa på att fixa brännan medan det är varmt.

tjollahopp

Tjohejj! Är nu påväg hem. Får se hur det blir då iallafall är en sak säker jag hoppar av någon stans på vägen i närpes området å då ska jag ha kul så de så! Då får världen säga vad den vill, om jag så ska sitta på gräset. Ha de gött för en stund..imr kör vi igång en ordentlig bloggning igen:)

what am I supposed to do...

Var till stan en stund och hjölpte att ställa i ordning och sen festen. Kommer bilder och mera sen då jag kommit hem.
bilr bara en liten bild på mig..

romantiskt för mig själv..

Jag vet att min bloggning kommer att vara dålig nu över helgen. Men sen blir det nog normalt igen. Idag tycker jag vi bara har ätit och druckit hos olika personer bara. Nu ska jag ta och se en romantisk film för mig själv här så gonatt på er andra som inte svarar något och antagligen har kul..

my new jeans=awsome

Dagens:

åland

Har just kommit till hotellet nu. De har grymt sköna lakan här! Hittade några polare på båten så var med dem då så gick helt bra :)
spelade lite GH
två av de typer jag hittade..
Men nu GodNatt!

hamnen

Sitter i bilen vid hamnen nu och "väntar" på att man ska börja få åka på båten. Ska gå och äta nåt och sen vet jag inte. Kommer väl fram till åland 1 tiden. Nu börjar de åka så ska sticka. Ha de gött!
Miss my friends!

Glad Påsk!

Hej på er! Jag kommer inte att blogga mera idag tror jag vi får se. Ska packa nu gå i duschen och fixa mig så åker vi ner till båten och till åland. Ja jag har inte mera att säga om det, dit for påsken man planerat:( Men jag bloggar mera imr då. Hoppas ni andra får en bra påsk åtminstone! Kommer hem söndagskvällen men då fanimej ska ja ha kul!

Glad Påsk Alla!



sunshine

Får det inte uppladdat men en låt som är så fin,för ikväll är:
Jadde-sunshine
Tumblr_ljxaou9xsq1qbpwzeo1_500_large

recept på påskkakan


Chokladkaka- Påsken

200g smör
3dl socker
2 ägg
1dl kakao
2dl vetemjöl
4tsk vaniljsocker
1tsk bakpulver
Glasyr:
2dl grädde
2dl socker
2msk sirap (kanske lite mera)
100g blockchoklad
100g smör
kokas 10-15 min
SMält smör rör ner socker och ägg. Sen resten. Gräddas i 175 grader 15-20 min. Garnera med flagad mandel.

brudkammning

Jag vet jag har bloggat jättedåligt nu. Men ha försökt vara social de dagarna jag var i stan då jag inte ska tillbaks dit på ett tag nu så. Blev trött och sov en stund ikväll också. Och nu tittar jag bara tv(blue bloods) och ska fixa något. Har ju varit ledig idag så sov lite längre och sen åkte jag in till stan och satt i rewell och på mäccen en stund med blondie. Måste va utan den tjejen så länge nu:'(
brudkammningar jag har gjort, inte perfekta då det är första gången men:
bjuder på en av mig och felicia:)

new jeans

Provade mina nya jeans som kommit på posten då jag kom hem och det satt som en smeck!

Navy CIS


Jag vet jag har bloggar uur dåligt nu men imorgon ska jag blogga då jag kommer hem och lägga in lite bilder. Stannar på internatet tills imorgon så. Har varit ut och kört och sånt hela kvällen typ, sitter bara på backens rum nu just och tittar på Navy CIS. Jag skulle vilja vara en såndär som de. Fundera och försöka komma på en massa saker och leta efter en skyldig. Skulle va så kul, bara ett fel att jag inte skulle våga gå efter någon mördare eller något sånt. Men ha de bra!


haha aaw


just nu känns det nästan som lärarna tror man har så här stor IQ

word

Godmorgon!
Sitter i skolan och lyssnar på nåt om word. Sen har vi kundarbete som vanligt. Slutar kl.18 får se om man åker hem då. Det är ju "påsklov" nu då efter. Ja vi är lediga från imorgon och börjar först skolan igen 2 maj. Blir säkert långtråkigt men ja..lärarna är på någon skolning eller något så.

I see the girl who sleep..

..=felicia

lilleskutt

Back from school! Har suttit och gjort bröllops frisyrer hela dagen.(ni får snart lite bilder) Har ätit tvättat håret och bytt kläder och springer runt och hoppar med min överenergi. tjolahopp ses snart:)

skärvor av kristall

Sitter på internatet nu och ska ta cykeln efter något gott. Har varit i stan och shoppat idag med familjen och varit hos mommo och moffa. Har också suttit och läst min bok är riktigt in i den nu! Igår åkte jag ninja och julle till julienne på fest en stund. Blev inte så länge men kul ändå:)

black

Gårdagens:

stan

en bild från igår:
Nu åker jag in till stan med mamma och pappa, först äta och sen shoppa lite. Skriver igen när jag kommer till internatet.

sick of every shit I have to take!

Kul! ja förstår itt na na mäijr..ja försöker å försöker men va får man tibaks inget. Ska man försök na mäijr? trodd vänskapen me mang personer va annorlunda. Men he säijr ja no Tro itt att ja finns tier han dajin naijn sku behöv me! fö nu e ja trött på allt!

wanna go back to the real life


moppeee

Har provat ta fram vespan nu och ja den gick som smort! tog en lite sväng runt gården haha. Vet fortfarand inget om kvällen -.- så får se hur det slutar..jag hatar då allt ska gå så trögt!

städar städar och ännu mera städar-.-'

Ja som ni ser på rubriken så städar jag, "sällan"! men det är skitvarmt på verandan så skulle hellre sitta där men så är det då. Men det är ju ljust och sol länge nu så man kanske hinner ändå:)

fredagens:

jätte suddig och dålig bild men

when I see your smile..

Åkte ut och köra igår med ninja och magnus+ att vi åkte och ringde på till mich för hon svarade inte så då tog vi med henne också. Körde bara runt och åkte så vi fick se carlsro för typ ingen visste hur det såg ut, men man höll sig nog på avstånd.heh. Sen åkte vi till abc och äta och så skjussade vi hem mich och didd,jim och kenneth kom efter mig till magnus så skjussade de hem mig. Var inte ut så jätte länge igår men det fanns ju inget att göra heller.

villan

Sitter på villan nu och ska äta lite mat sen åker jag ut med ninja och några andra. Blir inga bilder nu tyvärr utan ni får senare efter denna kväll. See ya!

till frissan

Har duschat och ska äte lite och halv 12 ska jag åka till frissan och klippa topparna, ska verkligen ta så lite som möjligt för jag vill ha håret långt. Börjar Verkligen vara på tiden! Sen vet jag inte vad som händer. Kan kika in lite senare.

hopp å skutt


våren e här!



brudslöja

provade brudslöjan i skolan..
en frisyr jag gjorde..bara testade så den är inte perfekt men

jorgubbskvarg

Har mitt word att fungera så nu sitter jag och skriver så det bara bränner i fingerspetsarna. Men vad jag skriver lär aldrig någon få veta..+att jag äter god jordgubbskvarg som jag just gjorde! Förrästen så är det som i bastun här inne står nåt på 26 grader så gissa om man har varmt och ser ut som brandbilen heh

våren är här!

Har nog kommit hem för ett tag sen men har tittat lite tv och nåt sånt. Har varit en helt vanlig dag som de brukar vara. Men nu är det åtminstone kul att vara ute då det är så varmt! funderar man ska starta vespan första gången för iår ikväll men får se om jag orkar. Det är så härligt nu då man äntligen kan säga att det är vår ute!
idag:

blue bloods

SKa läsa lite till och titta tv med något mumsigt till om jag hittar nåt i kylskåpet. Imorgon bloggar jag inte före jag kommer hem ur jobbet så vi hörs då, nattisar på er!

en dröm om ett bröllop

började drömma om bröllop då vi haft om det hela dagen i skolan..så här kommer lite av min en dröm (finns nog en annan dröm också men den tänker jag hålla för mig själv)
en lång vit klänning
lite smycken
en lång bukett med röda och vita blommor
skorna ganska enkla
frisyren till höger
mums tårta

giraffhals

Home again..Vi är ju lediga torsdag fredag nu sista perioden då vi inte har några allmänna ämnen nu sista perioden. Förrästen igår hände inte så jättemycket. Var ut och körde ti abc typ. Nu ska jag läsa lite i min bok.
idag:
köpte strumpbyxorna den här veckan i stan
här ser man lite hur lång min hals är. förr har jag aldrig tänkt på det men typ i somras stod jag och S och tittade i spegeln och kom fram till att mina hals är som en giraff gemfört med hans..och flera andras för den delen

brudfrisyrer

Tjolahopp. Har just slutat skolan och nu ska jag bara plocka ihop och nåt sånt och hoppas jag får skjuss till bussen. Har haft om brudfrisyrer och sånt idag. Började också göra en frisyr som vi ska fästa brudslöja i och nån krona skulle vi väl också prova. Bloggar mera när jag kommer hem:)

dagens klädsel


röd kan va både kärlek å hat


suris!

Slut för idag. Ingen kund nu heller så gjorde uppsättningar då blev ganska nöjd med den som jag hann klar..kan visa senare. Sminkningen är också bra gör mina ögon svarta och blänkande=nice! förrästen igår i stan köpte jag typ inget baara ett par leggings och 6 par trosor(a) och en klänning från h&m som jag ska spara tills i sommar. Varför är allt sååå irriterande idag!! Har egentligen massor energi och skulle kunna vara glad men nej det fick ju inte jag vara då! Jag blir så suur på vissa gaaah jag får nåt fel varför?!-.-
kmr just bilder..

kunder

Har inget att göra just nu är klara med våra sminkningar så bara att vänta på kundarbete igen. Sassa och jag sminkade varandra, blev riktigt nöjd med den sminkning jag fick fast hon inte riktigt tyckte så före. Bloggar igen då vi slutat (kl.18)


curly sue

a beautiful memorie<3

påskkaka

Gokväll! Nu har vi börjat på ny period så vi har måndagar och tisdagar till sex och onsdag till ett. Hade inga kunder alls idag så har bara gjort några festfrisyrer. Sen åkte jag och sassa in till stan och gick i några affärer och åt på amarillo väntade 1h och 40min på maten pga av något fel i systemet. Men J*vlit gott var det! Nu sitter jag med ninja alexandra och tom hos felicias, ska göra flätor på alexandra.
Färgade också håret i skolan idag:
lite hemsk bild men..
en till skit bild men MUMS!

from the inside and out

There is one thing I think of when I wake up and the same thing is still in my head when I'm going to bed and in my dreams
Tumblr_ljg4hbovcd1qb67gho1_500_large
Iawwh6qwuy0_large
weheartit<3

klipp klipp

Har klippt brorsan och moffa. Och nu har jag ihop allt packat så ska väl sitta på med mommo och moffa till stan nu då hörs!

kliedrän

lördagens:
idag söndag:

garage fest

Nu är jag hemma igen allesammans! Igår åkte jag till magnus och var där i hans garage med typerna på bilderna. Hittade ingen annan super tillställning så vi stannade där. Sen slapp jag inte hem så åkte och sova till michelle då :)
serie om julia:
kommer in undrar varför alla skrattar..
säg till om jag ska ta bort någon bild..

häftiga naglar med graffiti nails

körde på svartvita naglar och så här blir resultatet med graffiti nails:

nails

Ny header men det ska nog fixas lite småsaker ännu. Och tack ännu en gång för hjälpen alexandra:) Vet inte hur kvällen blir. För ingen vet något som vanligt så ja får se då. Har städat och nu sitter jag och målar naglarna.

you are my rose


älsk!

Kvällen blev inte exakt som den skulle igår men var ändå bra! Åt tacos, Pratade, "kollade film", och gick i bastun.
ninja's kisse
kvällens:
körde på lite självlockigt idag..det finns nog där bara jag inte borstar bort det :D
vet inte varför julia inte är med på någon bild:/ jo kanske för att hon aldrig satt stilla

it's friday

Sov rätt länge imorse var jättetrött. Men nu är jag utvilad och redo för en riktigt awsome kväll med tjejerna! Ska åka in till kosrnäs en sväng med mamma sen plocka upp lite här och så  blir det väl att börja fixa till sig lite.
It's..
tonight girls!

fb

Du anonyma som kommenterat hoostar. Du kan skicka på facebook så berättar jag:)

there is a long story behind those eyes

här kmr bilder, och snart en ny header..
bara för att mina ben ser Jättelånga ut
xxxx xxx
ser ut som gravidmage men det är luft i klänningen

auu

Har inte gjort något sen jag kom hem bara slöat är så slut och har ont av vad jag hostar:( och min hand värker men jag har dan lite lindad så det ska vara lite bättre stöd men ja..Ligger i sängen och äter lite smått. Sen blir det nog bara gonatt!
mys tröjja

perkele

dagens "modde". Tittade kortfilmen perkele...

they say angels lives in heaven but how can I stand right beside one then?

<3
liite knasiga får man va:)

hostaar

Hann inte blogga mera igår var ut hela dagen och kvällen med blondie. Det blev inte rax utan mäccen. Felicia kom och joinade oss också. Sen satt vi bara på stan en stund och så åkte jag blondie och md och satt en stund vid indigo och åt lite kex och spelade tom.sen internatet och ut (mergim kom också). Vi hade helt kul, den där tjejen hon är bra för bra!<3 Idag hade vi sovmorgon och nu har vi modde tills kl.13 så ska jag gå till internatet och packa och nåt sånt åker hem 4. Hade ju så fullt program igår så ni får de där bilderna idag istället.


raxdejt med blondie

Blev typ ingen som skulle med nu då å resten är så tröga så åker själv på dejt då med blondie :) Ska bara klä på mig nåt nu och ta cykeln in till stan.

always on my mind

Här får ni en bild..kmr mera imr..

you are always on my mind in my heart!


eucalyptus

Vanlig tisdag. Sminkat och haft kundarbete. Hade ingen kund idag uta gjorde bara smått annat arbete. Jag har inte fått bilderna jag och sarah tog ännu men jag hoppas senare ikväll! :)  nu ska jag äta mina makaroner och sen vill jag hitta på något. Det är så härligt ute nu då snön nästan börjar va borta här i stan. Vår!! Men skit då man hostar och låter som "in kar" så sitter och äter eucalyptus-.-

blondie

har testat göra mig blond och ljusare ögon. (med lite extra smink)
e jag en blondie? tkr INTE jag! :D

handla hem

Nu har jag kommit till internatet. Sarah och jag tog bilder och jag övade sminkning på henne:) Sen åkte hon och jag åkte hit. Imr kanske ni får se lite bilder då jag fått dem och så ska jag göra en ny header också. så tyvärr inga bilder idag. Men ni får en bild från lördagen:
men det är inte hela kom nog mera lustiga saker :D

hitta itt na fäijl

Har varit på dagis hela dagen och nu sitter jag här med sarah. hörs senare hinner inte skriva nu!

känner mig riktigt smart idag!

Har varit smart hela tiden idag tkr jag. Kommer på en massa saker helt random bara. haha förra inläggt ville jag skriva av mig men ja tänkte eftersom inge ska veta so gjorde jag xxxxx bara för då vet ju ingen vad som står där, smart va ;D haha nämen ja vet jag är konstig ibland.. sitter och kollar lite av en film nu men ska inte se hela för ska upp och jobba imr och sen kommer sarah hit så jag får testa lite smink och frisyr till henne. Och så ska vi ju förståss ta lite bilder! :)
Sentimentos, apenas. | Flickr – Compartilhamento de fotos!

<3 xxx xxxxx xxxx xxxxx xxxxx!

xxx xxxxx xxx xxxx xxxx xxxxx! xxx xx xxx xxx xxxxx xxx xxx xxx xx xxx xxx xxxx xx xxx. xx xxx xxx xxx. xx xx xx xxxxxxxxx. xx xxxxxxx xxxx xxx xxx.
xxxxx xxx xxxx
xxxx xxx xxxxx
xxxxxx xxxx
xxxxxx xxxx
xxxx xxxxxx xxxxx!
xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxx xxx xxxxxx!
xxxx xxx xxxxxxxxxxxx xxx
<3

starka färger

här är några bilder till förra inlägget

vårens make up trender 2011

Jag kan ju dela med mig lite av det jag suttit och hållit på med hela dagen. men det här är bara en liten del.

Ögon:

I vår ska man våga! Det ska vara färgglada, starka och dramatiska ögon. Man ska använda metallicfärger. Men man kan alltid köra en helt neutral makeup eller de sotade ögonen för det finns ju alltid med. När man lägger på ögonskuggan i vår gör det inget med skarpa kanter.

 

Ögonbryn:

Ögonbrynen skall vara markerade och dramatiska. De får vara mörka och skarpa, man kan till och med ha svarta om man vågar. Inte de där blekta som det har varit nu ett tag.

 

Läppar:

Vill man inte satsa all stark färg på ögonen så kan man satsa på läpparna, rött eller rosa! De ska vara snyggt målade medan ögonen kan vara lite orena. Det skall vara fylliga läppar. Om du själv skulle vilja kyssa dina läppar då du tittar i spegeln då har du nog gjort rätt.

 

Kinder:

Då man ser på sminkningar till våren så är inte kinderna så jätteskarpa de är mer nära hudtonen. Lite bronziga, svagt rosa eller liknande.


all night

säg till om ni vill att jag ska ta bort någon bild

sweet!

Hejsan! Hann inte alls blogga nåt igår nästan. Men jag åkte med fammo å faffa en sväng till närpes och nåt sånt. Sen åkte vi hit till mig och hade fest. Var nog helst okej. Julle och jag hade vår lilla pratstund som vi brukar<3 sen blev annat också bra. Fick nog många roliga skratt igår, speciellt åt MHM! :D kmr bilder senare idag efter jag har städat :)

songs in real life

tkr det här är såå bra..men jag försöker komma på en låt som e med där vad den heter-.-

skämt

Gomorgon elr kanske Goddag :)
Ska städa lite nu med mamma. ast det egentligen inte finns så mycket å städa?nåja.. Igår var det ju 1 april. Fick nog en hel del lurade även om det var ganska skit skämt... Ingen lurade mig konstit nog brukar alltid bli jag som får mig.
Blev ni lurade? Elr hade ni något skämt som funkade bra? :D



believe

Kom just hem har varit med ninja och mich hos mich ikväll. Pratat om allt möjligt och annars haft mysig fredagskväll. Känner mig riktigt lätt på något sätt som om nåt tungt lyfts från mina axlar.Tack till dig<3 (nämner inget namn)
hörs mera imr. Gonatt på er!

cacao

Sitter med denna inpackning i håret nu just. Får hoppas den hjälper och inte bara gör mitt hår ännu mjukare än vad det redan är! har bara testat shampot förut pch det luktar iallafall gott!

någon?

Är det någon som vill köpa dessa byxor? ellr ett av dem bara?

har knappt använt dem något allt så de har inget fel men de är för stora så jag kan inte ha dem. men om någon har storlek 28 och behöver ett par nya byxor(för de är i princip nya) så säg till:)
blåa "slitna" jeans / vita helt vanliga

truth

10 saker om mig:
1Jag bruker bita på naglarna (fixa dem om det är nåt som är fel) hah men ändå är dom rätt långa.
2Jag knäcker ryggen, nacken, tummarna och tårna alla dagar. Ibland också knäna och armbågarna.
3Jag tar sällan bort mitt smink, om jag duschar eller sköljer mitt ansikte men inte annars.
4Jag tkr om att föra i håret på andra elr "pajja" blir lika trött själv som dem.
5Jag äter hela tiden tyyp.
6Jag har inte svårt för att bjuda på mig själv, skämmer jag ut mig så gör jag det då.
7Jag har lätt för att prata Högsvenska/rikssvenska, gjorde det mycket då jag var liten haha.
8Jag har 3 stora helt fulla klädskrubbar men använder typ hälften.
9Jag kan inte svänga tillbaka helt till taklaxdialekt mera.
10Jag har inte klippt mitt hår sen oktober(a)

mimmi on my shirt

Ska plocka upp lite här hemma och fixa nåt till skolan. Sen får jag väl se vad vi hittar på ikväll, för som vanlit så vet Ingen något. -.- men nåt ska man väl hitta på såhär en fredagskväll.
såhär lär jag springa runt hela dagen till jag ska fixa till mig:)