slöa söndag

Heijsan!
Åkte hem redan kl.10 från simon imorse:( å har varit å tagit kort till lucia å nu är jag hemma igen. Den här dagen kmr känns så lång så det inte är klokt. Igår var det jätte roligt på festen, massor med folk och alla var utklädda=jättekul! men jisses innan jag fick bort allt ur mitt ansikte och mitt hår fixat som det ska va igen! men va gör det, det var ju i varje fall värt arbetet...bilder kmr lite senare idag:)

happy halloween

Igår kom simon hit å vi gjorde typ INGENTING...nu sitter jag bara här och ska snart börja packa och åka till simon. Där ska jag fixa meij inför kvällen för då blir det läskigt halloween fest hela natten lång;) men vi hörs imr antar jag:)
har just duschat därför ser håret ut som det gör

tillställning av halloweendräkt

Nu har jag hittat allt till min halloween dräkt och detta kmr att ingå:
Snyggt elr?;D

Ooh god!

Igår hade jag jätteroligt! Först var jag in till stan å köpte lite smått som ni får se senare. Sen med björn å köpte lite godis, Mums! Efteråt åkte jag lucas tom å mäntysaari till MD:s där försökte jag köra lite bil på playstation men det var ett dåligt spel så det gick inte! Sen tittade vi lite knasig film. Vi bestämde oss för att åke en sväng till abc och sen till mäntysaari så det gjorde vi. Det blev att spela lite X:box där också å jag var rätt duktig. Bättre än vissa i varjefall;D Sen tittade vi en creepy film å inte så mkt mer. Åkte sedan tillbaks till internatet. Nu sitter jag på rummet å väntar på att åka hem. Fick just se ett meddelande att jag ska å bli fotograferad till lucia på söndag morgon:O Jag vet inte riktigt är lite nervös man vet ju inte vad andra människor tkr om en som en Lucia...
Skulle jag verkligen passa som en lucia?

torsdag..

Har lite ledig tid så ja sitter på internatet en stund. Är ganska trött men det är bara 3 timmar klar så det ska man väl klara. Sen blir det en liten sväng in till stan.
dålig bild men..

Old moviestar

har haft lång dag idag med klippning och och frisering på varandra med fingerlockar...SÅ jag började se ut som någon gammal filmstjärna elr något:D en sorts spegelbild på meij med min frisyr:

need to sleep

E svårt tå man sku behöv sov men int kan/ vill...meen ja kan väl säga  Gonatt till er i varje fall :)
ett gott skratt förlänger livet säger man ju...då kmr mitt å bli LÅNGT!

Ibland är jag bara så duktig!

Wihiii! jag har äntligen hittat programmet till min webcam jag har letat i snart ett år nu men inte hittat något förrän nu när jag tryckte på lite olika knappar på tangentbordet! Så nu kmr det att komma mera cambilder.
Ibland kan jag bara inget annat än älska meij själv! och det här är just ett sådant tillfälle :DJulstämning me glögg å pepparkakor:)

Bloggade inte igår men inget men har inte så mkt att berätta om det heller...Idag har vi klippt i skolan gick väl helt okej. Har färgat håret på emmelie å robert och nu sitter vi på rummet med glögg pepparkakor och jul musik, men felicia sassa tommy robert och björn:)
Här kmr lite skolfoton som jag har glömt ladda upp:

The end!

Ett inlägg Som skulle upp i torsdags har tydligen inte velat som meij! Men ja då var det slut på det höstlovet då så blir det å bara vänta på jullovet då istället:) I torsdags kom simon till meij på morgonen medan jag sov<3 sen resten av dagen bara tittade vi på film och myyste.På kvällen åkte vi på gym och sen inte så mycket mera. I fredags Kollade vi tv och kokade mat å sen bar det av till vasa, först lite ärenden och sen till Tropiclandia å sist men inte minst Amarillo och sen till närpes. Gjorde nästan ingenting. Igår steg vi upp ganska sent. Kollade lite tv sen var jag ut och gick med sarah lite. Senare på kvällen åkte vi till sanne, oliwia och fredrik kom också dit. Hade en mysig och rolig kväll:) I dag åkte vi med fammo å faffa hit så har vi kollat film och nu har de åkt hem:( alltså :( för att simon åkte<3 nu ligger jag bara här och ska läsa lite på prov, åker till internatet imr istället för pappa ska åke på ett möte in till stan:) Kmr kanske någon bild senare om jag får en av oliwia.
snöat wiih:)
(från förra julen)

reality sucks somtimes!

GAAAAH jag blir SÅÅÅ ARG! Här sitter man ensam i urskogen med björnar och vargar å skitväder å har ingenting att göra, fy å piss nu just hatar jag verkligheten otroligt mkt!

zonterapi

Hallå allihopa!
Idag har jag varit på zonterapi, det var lite konstigt men ändå ganska skönt å häftigt. Hoppas det hjälper nu då. Nu sitter jag å äter couscous=jättegott. När mamma kmr hem ska jag färga håret på henne å sen läsa på prov.
hörs senare:)

the backup plan

en jättebra film som jenny och jag just tittat på! kolla på den om ni vill se lite kärlek så humor så ni nästan aldrig får sluta skratta!:D

säg vad ni tycker?

Hejsan har just städat klart här och lite senare kmr väl jenny hit en sväng så längesen man har träffat henne:)<3
Nu ska ni få säga vad ni tkr jag ska ha mera av på min blogg så kanske jag kan uppfylla era önskemål:)
Exempel:
Bilder?
Musik?
Text?
Tips?
osv...regn regn å åter regn

Fy va tråkit väder det ska va ute kan de inte snö elr nåt istället? bara det inte regnar! Men förståss för min del idag så gör det väl inget för här måste städas:/
Tipsa om nå bra musik som jag kan lyssna på under tiden så blir det kanske roligare:)

eye

gjorde nyss ett test på facebook som jag tänkte lägga upp texten på här för jag tkr att den beskriver meij ganska bra:
Your eyes tell you everything. Their is a saying, "The eyes are the key to your soul", in your case they are beyond right. Out of all the keys, yours is the most special/powerful and you can unlock anything of you soul's needs. People will never see the beauty in you 'till they have looked deep into your eyes. You are very strong. Your element is spirit: you can feel everything around you and not afraid to take it in and learn from it. You are your own person. Strong willed, free, wild yet tamed and caring.
Bara så att ni vet lite..har ni svårt å förstå meij eller vill veta något eller så, så titta meij ordentligt i ögonen så ser du nog vad jag menar osv. som sagt Ögonen är nyckeln till meij kan man säga.

Wow!

Ibland älskar jag att kolla statistiken på bloggen! Fortsätt såhär allihopa! å Tack för att ni läser å tittar på min blogg!:)
jag har inte haft min blogg så länge så när det ser ut såhär är det superkul...det är bara det att massor av folk inte vet om att man har blogg å det är lite synd..Grattis Felicia!:)

Det här inlägget skulle upp igår men har tydligen inte velat det så det kmr nu först för jag har inte märkt något förrän nu..
You're 16 You're beautiful and You're mine;D
Grattis på 16-årsdagen Fia!:)

Alexandra/Lexi..

Jag kom nyss på att jag oftast skriver Lexi när jag ska skriva mitt namn men så kom jag å tänka på att alla kallar inte meij Lexi utan det är typ alla i skolan å annars på brändö som kallar meij det och några få andra också men dem jag har kännt längst kallar meij Alexandra...själv har jag egentligen ingen stor skillnad men jag tkr att Lexi är enklare så iallafall kmr jag å kalla meij det om jag kommenterar eller något sådant så ni bara vet:)
Nu ligger jag i min säng med en kopp glögg och har inte mkt annat å göra...
Så vad gör ni just nu?:)


graffiti pictures

Nu kmr en hel lång rad med bilder som jag och sassa var och tog för ett tag sedan:
<3
Kommentera gärna vad ni tycker om bilderna:)

Nytt å fint..hoppas jag:)

Heijsan har bara varit med simon å myst hela häljen:)<3 å nu har sassa hjälpt meij med e ny design på bloggen är inte riktigt exakt klart ännu men så gott som:)
Så vad tkr ni?:)

Konvent

Klippte lugg på elin igår i skolan:)
Igår på konvent:)

Höstloooov!:D

Jag har haft fullt upp hela tiden så jag har inte hunnit blogga så ursäkta meij:) Men i onsdags hade vi ju lång dag i skolan så det hände inte så mkt mera efteråt. Igår slutade vi kvart före 3 och så gick vi till internatet och började städa. Så kom oliwia hit också så gjorde vi oss klara och åkte in til stan där åt vi på amarillo å fredrik, simon, markus, sanne å klockars dit med oss en stund sedan gick vi med dem lite och följde dem till vasa teater för de var med skolan. Ush vilket väder det var att gå runt i stan! Sen kom sassa och felicia med oss så gick vi runt i lite affärer och sånt sen bar det av till Royal night club på konvent:) Där var det super kul och en massa folk så man knappt kom framåt å det var så vart så svetten bara rann, men har man kul så har man:D Bara vissa problem barn som kanske skulle lära hantera sig själv å inte var så bitch å bete sig lite bättre kanske funderat på någon mental terapi skulle ni kanske behöva, STORA attitydproblem!!
åj guud va det haglade när vi skulle hem gjorde ju ont över allt:O Oliwia sov också över hos oss och felicia så vi sov 4 i våra hop satta sängar:D Idag hade vi kort dag slutade 12 å nu väntar jag på skjuss hem:) ikväll kmr emmus till meij så ska vi myysa:)<3
kmr lite bilder när jag kmr hem:)

Klippning på låss

Idag har vi klipp typ hela dagen lite tröttsamt men vi fick ju sluta redan halv 3 så det gick ganska bra ändå. Nu sitter jag på rummet å kollar tv. Senare ska jag försöka på mina lagda vågor å kamma dem, får se om det blir till något:) I morse när vi skulle gå till skolan snöade det:O lite mysit men det är inte tillräckligt kallt så det försvinner på en liten stund...

trevligare rum:)

Idag har skolan varit ganska jobbig p.g.a teori men när vi slutade cyklade jag sassa och ninja in till stan för att köpa lite halloween stuffs, ser fram emot halloween hoppas det blir en rolig helg;) Igår gjorde vi en vår vägg full av planscher så nu ser det lite trevligare ut i rummet. Idag har jag också fått någon sorters snilleblixt som e ett ganska bra tips om ni vill snygga till er toalett lite så det inte är så tråkigt att gå på toa och så här blev alla resultat:
gullit elr?;D
Det låter på folk och ser ut så på internet som att det ska snöa på torsdag eller någon dag usch! Det gör egentligen inget att det snöar men REDAN!? och om det ska va kallt och snö vill jag sitte hemma vid tv:n med en var filt  brdevid brasan och bara myysa med någon av mina älsklingar:) för det är absolut så det ska va å det kan ingen ändra på för meij även om jag måste va instängd här!

Min helg i bilder..

Olivers kalas:
Björns fest lördagen:

tiden går för fort!

Yo Yo People! Sitter hemma i min säng just nu å väntar på att snart åka till närpes. Igår blev det ingen bloggning hade inte tid...jag tkr man har inte tid med något mera:/ men när jag kom hem igår städade jag lite å sen kom simon och efter en stund alla andra gäster för min lillebror fyllde år igår så vi hade kalas. Ikväll blir det fest;D
hörs senare!

fryyser

Sitter på rummet å fryyser som fan kan dom inte lägga på lite värme här eller?! Bloggade inget igår men jag åkte hem å sova å så kom simon å sov hos meij<3 vi bara myyste å hade det bra:) i morse åkte jag till hälsogården å sen tillbaks till stan..har varit i skolan och nu sitter jag här och håller på att fixa om min blogg lite, det kan ta ett tag men jag ska försöka:) Imorgon är det äntligen hälg wiih! då får man äntligen åka hem å kanske det blir å göra något kul över helgen! SKa snart göra tacos Se ya!

S&S modeller

Idag kom Sarah och Serena som hårmodeller= kul :) sen har vi varit och fotat en massa (jag och sassa) men ni får inte se förrän jag har fått min blogg tillfixad så sorry ni måste väntaa;) och sen var vi till marcopolo å åt och lite dator på internatet och så åkte vi till sjukhuset för att hälsa på josse. Stackars deij Josse hoppas du Kryar På Deij snart!:)<3

Pensionärer

Idag har vi varit till botniahallen och gjort hår och manikyr på tanter. Nu sitter vi på internatet å funderar vad vi ska göra.. Här kmr lite bilder från idag och förra veckan :)
Å förrästen:
En ros till mamma på hennse födelsedag!:) (som var igår)

Priima helg!

I fredags var simon och jag bara hos meij å hade lite myyskväll:) igår någongång på dagen åkte vi till simon och hade förfest hos honom och åkte till faggen. Där shakeade hela natten lång å kul som fan hade vi bästa hälgen på länge!
sitter på internate nu å kollar film å fixar naglarna imr blir det botniahallen:)