4:an & 5:an

Han inte med dethär igår så det får bli både 4:e och 5:e december idag :)
4 december Dethär åt jag idag:
Idag åt jag först tortillas som morgonmål med emmus :D sen blev det potatis och broiler :) och lite till hos henne men med ris och på kvällen en hotdog och smörgås :D (blev lite konstigt med maten igår)
5 december Vad är kärlek:
Kärlek är då två människor älskar varandra och inte kan leva utan varandra. När man kan säga allt man behöver till den personen och lyssna på varandra. När det pirrar i magen då man är med varandra och man känner sig trygg att vara nära varandra. Och ja det finns så mkt att säga om kärlek men det är ett band som två människor har och det skall inte kunna brytas av andra.
Men det finns också kärlek till sina vänner och det är ett väldigt starkt band det med. När man kan lita på varandra och alltid finnas till för varandra.
Och kärlek till famlijen går sällan av även om det har sina brister. Speciellt kärleken mellan en mamma och hennes barn är något som är mycket unikt för det har suttit fast i varandra och de gör de egentligen livet ut. Även om kärleken mellan pappa och barn också är stark men det finns en liten skillnad.
Ja man kan säga att all kärlek är ett band som handlar om att hålla ihop på något sätt:)<3
kärlek

Kommentarer
Julia säger:

Tackar så mycket sötaste du!:)

2010-12-05 | 21:49:04
Bloggadress: http://paraplyfabrik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback