10 saker du vill göra innan du dör

10 saker jag vill göra:
1: Simma med delfiner
2: Bo i ett stort fint hus
3: Ha en familj
4: Gifta mig
5: Äga en ny snygg vit bmw
6: Ha en egen salong
7: Åka till typ Australien
8: Ha en dag som då hur man än tänker så finns det inte något problem som man blir lessen av just då
9: Åka till London/Paris
10: Att få må bra och vara lycklig:)

christmas shopping

På lördag ska det bli shopping i vasa med magnus, natti och dg. SUPER! Då ska jag shoppa alla julklappar för att slippa vara ute i sista minuten+att veckorna framöver kommer att vara ganska fullspeckade! Har redan en lista på allt som ska inhandlas! Och så tänkte jag eftersom man aldrig får ha nåt ordentligt julfest nu mera då man går på ya så tänkte jag satsa på en lite snyggare klänning till nyår istället! :)

En liten lista jag tänkte göra

För att det inte ska bli så tråkigt här tänkte jag göra en liten lista :)

Dag 1: 10 saker du vill göra innan du dör.
Dag 2: 9 saker om dig själv.
Dag 3: 7 saker du tänker på ofta.
Dag 4: 6 kvinnor du tycker är väldigt snygga.
Dag 5: 5 saker du gillar att göra.
Dag 6: 4 saker du tycker är tändande.
Dag 7: 2 favoritlåtar.

övning

Blev ingen bloggning igår och idag har jag inte hunnit förrän nu! Igår var nog en helt vanlig dag på salongen. Idag har jag klippt och färgat mamma på salongen. Sen direkt iväg till stan på övning med luciagänget. På fredag ska det räknas så då får ni kolla min blogg om det blev liten besvikelse eller om jag är överlycklig, haha. När jag kom hem fick jag besök av Magnus, Dg och Nathalie. Bara chillat en liten stund och ätit glass. De har nyss åkt hem så jag tittar bara lite tv. Imorgon blir det tandläkaren! -.-

...

Tumblr_lgpk9rradr1qadhwdo1_500_large_large

Om man sku va såde brun nu just!...

...men he gar väl no itt utan sol:/

mums för skinkfrestelse

Har kommit från salongen och har nyss ätit mammas goda skinkfrestelse! Ska skriva lite loggbok nu och sen får vi se om det kommer något bra på tv:n :)

1 advent= första snön!

Snöade riktigt grymt ikväll så på vägarna var det inte riktigt det bästa föret. Men nu om helgen:
Fredag: Hade julöppningen så kom hem halv 9 från salongen. Sen mys med idol ostbricka och bastu efteråt :)
Lördag: Upp och hoppa till praktiken. Sen hem och iväg till magnus. Fixade till oss och sen iväg på lillajulsfest i nämpnäs lokal. Hade en riktigt rolig kväll med alla trevliga vänner!
Söndag: Middag med hela familjen hos magnus. Sen satt magnus och spelade lite jullåtar för mig och sen hem. Har suttit och tittat på all snö och en film:)
En bra helg! :)

what are words..


lillajuls outfit :)


lilla jul

Igårkväll såg det ut såhär:
min älskade julia!
Smirnoff reklam?

Glad LillaJul!

Idag är det lillajul vilket betyder fest! Har varit med alexandra i malax på saxdax en stund idag. Ska äta julstjärnor nu och sen åka till magnus.

längtar

Jag väntar bara på lite vit snö på marken nu så den där riktiga julkänslan ska börja komma. För jag vill det ska bli jul nu men p.g.a detta dåliga väder börjar man nästan längta tillbaka hit:
De här bilderna känns så otroligt somriga och härliga! Tänk att få ha den värmen nu! Slippa frysa om dagarna utan någon snö bara fult och äckligt väder

måla

Oj shit vad sen bloggning det blev ikväll. Men om jag berättar vad jag gjort så förstår ni: Varit på salongen och då jag kom hem ikväll skulle vi måla rummet klart men det visade sig att vi fick lov och måla det svarta en gång till så då tog allt mycket längre och jag fick nyss precis klar mönstret på väggen. Och mellan allt dett har vi ätit och varit till petalax efter mer målafärg eftersom det tog slut då det sket sig lite!

Imorgon är det julöppning i korsnäs så då blir det lite längre kväll och lite annorlunda än vanligt:) Sen kommer magnus och så ska vi basta och ha lite mys med glögg och ostbricka! :)

Gissa var jag sover?...

..på golvet i tv rummet! Nu då vi fixar rummet mitt Igen eftersom de gav oss så skit färg förra gången så vi måste göra om allt! Fy vilket oväder det är ute just nu inte allroligt att ligga här "mitt i stormen".
I brist på nya bilder kommer här några gamla webcam bilder som jag tror att jag inte har visat:

öva öva och öva

Har varit en ganska kort dag på salongen idag men direkt då jag slutade bar det iväg till vasa på lucia övning igen. Men nu är jag hemma. Fick också en liten lillajulsgåva av Sandra= jättesnällt. Tack så mycket!

klippa sig i fingret

Praktik nog som vanligt idag. Kom hem typ halv 9 så har inte gjort något annat direkt. Lyckades slinta med saxen så jag klippte mig i fingret det brukat inte vara så farligt men på något sätt tog det ganska ordentligt den här gången. (kan öppna upp det lite och det värsta var då det aldrig slutade blöda!) Nu sitter jag och tittar på house, imorgon börjar jag senare.

tänk att jag hittade någon som dig<3


buuh

Lördág:
söndag:

julöppning i vasa


Sandra's födelsedagsfest

Det söta födelsedagsbarnet Sandra som vi firade! :)
sen tog batteriet i telefon slut så et blev inga mera bilder under kvällen.. (btw så träffade vi på FELICIA på teboil senare, kan ni fatta hon i närpes jag blev då överraskad och glad!)

Grattis Säss!<3

Har varit i jobbet till kl.5 idag. Då jag kom hem klippte jag oliver och sen har jag och mamma gått igenom papper och kort och sånt från man var liten, man fick nog skratta lite! Sitter i tv soffan nu och tittar på ensam mamma söker:) Sen så säger vi alla...
Grattis Sassa! puss och kram sötnos<3



(Gammal bild)

julöppning

Igårkväll åkte vi iväg till vargholmen och firade Sandra! Hade en jättetrevlig kväll! Idag åkte vi till mig så jag fick fixa till mig lite och sen bar det iväg till stan på julöppningen för att vi som är uppställda till brages lucia skulle visa upp oss på scenen på torget. Magnus åkte just hem från mig så nu sitter jag bara framför tv:n och imorgon är det ny vecka och tillbaka till salongen:)
(lägger upp bilder från helgen sen)

home alone

Har varit på några små ärenden. Magnus åkte nyss på nån övning så nu sitter jag här ensam och funderar vad jag ska hitta på. Senare mot kvällen då han kommer tillbaka ska vi göra en god middag och efteråt blir det väl att hitta på något:)
Detta ska jag göra idag:
*Städa upp alla mina saker som ligger i magnus rum (a)
*Göra hårinpackning
*Öva på lucia sångerna
*Läsa en ny bok jag lånade som verkar jätte spännande :)

fredagsmys med <3

En ganska lugn men bra dag på salongen. När jag kom hem åt jag pizza och plockade upp lite i rummet så jag kunde packa och åka till närpes. Magnu och Dg kom och hämtade så åkte vi ut och körde en stund och Alex kom också med. Nu ska jag och Magnus se om vi hittar någon film att titta :) ha en mysig fredagskväll!

hair cut

(duktig jag är som hade skrivit "nagellak" i förra inlägget) Nåja idag har det inte funnits mycket att göra för det var en lugn dag så fick testa några nya produkter då. Har också klippt av 2cm av mitt hår vilket är ett stort steg för mig men det var dett måste nu! Har kommit hem för en liten stund sen så nu ska jag bara lata mig en stund!
Fransk manikyr:
(helt ok)

gammalt nagellack

Naglarna blev ju helt okej om man tänker på hur skit det vita nagellacket var. Ni kan få någon bild imorgon om det håller. Imorgon jobbar jag 9-15 så lite kortare dag :)

positiv

Förrästen idag är jag i tidningen på sida 11. Där det är någon intervju med mig och sånt. (kom ihåg att det är en intervju så den som frågat tolkar saker som de själv tycker, så om något låter konstigt så är det nog bara konstig tolkning på det) Annars rätt nöjd med vad de skrev. Nu får jag bara vänta på att ni röstar då, så kom igen nu släkt, vänner och alla andra som vill rösta! :)

Övandet gick riktigt bra idag, fick ju ingen kritik så det bådar ju gott! :) Ska se lite tv och försöka göra något åt mina naglar nu.

allt charmiga

Idag har jag varit till westerhemmet i malax och klippt lite gamlingar. Ganska charmiga kan dom allt vara. Har nyss kommit hem och nu ska jag åka och öva lite luciasånger. Så får jag sjunga av mig lite för idag då! Kan blogga mera då jag kommer hem sen :)

sen kväll

Ska snart åka iväg till praktiken nu. Blir en längre kväll eftersom jag börjar först kl.12. Så jag lär blogga först där 9 tiden. Men ha en bra tisdag! :)
Tumblr_lup0znffym1qb7n7uo1_400_large

för stor bild och liten blogg

Ursäkta att bilden blev lite för stor och inte ryms med men den finns också på Vasabladet som sagt. På nätet eller titta hemma i dagens tidning:)

Brage's Lucia

Samtiga kandidater
Kandidat 3
På Onsdag kommer jag i Vasabladet där de skriver om mig Nr: 3 så gå till affärer och liknande nu och rösta! T.ex. så vet jag att en röst låda är här i Korsnäs på Sale, och en i Närpes på Epee.


Om ni inte vill åka till en låda och rösta så får man också skicka och ringa men då är det lite dyrare:

Vill du rösta på Alexandra Karlsson ringer du till nummer 06-1079300 och anger kandidatens nummer (03) eller skickar ett sms till nummer 17240 med texten: 5E BRAGE 3

Så rösta gärna så hoppas jag på att fö lussa för Dig/Er och komma med lite glädjande Lucia- och julstämmning!
Tack till er som röstar! :)

mina lockar

Jag fick en fråga om hur jag fixar lockarna som jag har här:
(visar en framifrån också så ni ser dem)
Jag tvättar och fönar håret med en föningscreme bara. Sen bara lockar jag håret med den här och tillslut bara hårspray på!

praktik

Har varit på praktik hela dagen. Inte haft så jättemycket att göra nu födr det var ju första dagen så. Men imorgon lär det väl nog säkert bli mera jobb. Då jag slutade jobbet kom mamma efter mig och så åkte vi på en sorts naturkosmetik kurs. Vi fick lite info och fick testa göra egna saker, ganska intressant! Sen ikväll har jag bara suttit och tittat Ensam mamma söker.
För er som tycker det börjar bli dags för en klippning så kommer det att vara drop in och lite billigare så klipper jag er!

Första praktik dagen

Idag börjar min praktik. Är där och jobbar nu och kan inte blogga så hörs senase :)
(tidsinställt)

Ibland hittar lyckan Dig..

...tänker du hålla fast den? Det tänker jag!

normalt?

Såhär kan våra dagar/kvällar se ut då de inte finns annat att göra så kan det slå lite slint ibland!

pepparkaksögon

Tisdagens:
Lördag:

söndagsmys

Söndagsmys framför tv:n med familjen ikväll:)

Dominic's dop


dop kalas och farsdag

Steg upp åt och fixade upp oss. Åkte iväg till övermark på dop och kalas. Blev Gudmor till lilla Dominic. Gick ju jättebra för han so i princip hela tiden och annars var han jättesnäll! Har ätit massa gott hela dagen. Tårtor och pajer, sedan smörgåstårta hos magnus, och pizza hos fammo och faffa:)

"en vandrande man"

Ikväll har jag och magnus varit ut och kört med dg och bob en stund. Nu ska vi bara titta lite tv och mysa..sen måste vi nog sova om vi ska orka med morgondagen. Imorgon blir det dop, kalas och farsdags firande. Jag lär inte direkt sitta och blogga imorgon heller. Ha en trevlig helg:)

11.11.11

Flyttade hem från internatet idag för ett tag. Nästa vecka börjar ju praktiken. Magnus och dg kom hit ikväll men dg ska börja åka hem. Sen ska magnus och jag titta idol och en film :)
[Magnus gästbloggar] Jag ser framemot idol. ... ? [Magnus slutar gästblogga]

julstäda internatet

Tjohopp! En kort och skön skoldag! Hade bara några timmar med helt trevliga lektioner. Nu kokar jag och ninja lite mat för det var ärtsoppa i skolan så vi tyckte vi kunde göra det bättre själva.
Dagens att göra:
*Inlämningsuppgift
*Julstäda
*Packa

jag undrar.

Har inte hunnit blogga. Igår kom magnus hit som sagt..vi köpte lite småsaker, chillade och så sov han här. Han åkte hem idag då jag var i skolan. Har haft en barnklippning idag som jag blev riktigt nöjd med för han kunde absolut inte sitta stilla! Sen på sångövning och tillbaka till internatet. Har gjort några uppgifter och annars bara tråkat.

Att det kan hända så grymma saker. Vad gör människor för att behöva må dåligt, dö och ja allt det dåliga ni vet. Det är ju så fel...men vad gör man åt det? / Vad Kan man göra åt det?!
lite sådär halvsliten och utan smink..så blir dagarna här på internatet

jag ninja och en outfit


u look like a zombie

fredagen:

4.11

Hade svarta klackaskor på mig hela kvällen så det syndes inte att jag glömt ta med svarta strumpor duktig som man är!
(naturliga läppar)
(röda läppar)
ögonsminket:
(bilden blev lite röd!)

blogresponse

Skaffade blogresponse så nu kan ni ställa era frågor här :)


25min lektion

Bra med en 25 minuters lektion idag! Ska diska, duscha och fixa till mig lite bara sen gå till stan. Sen kommer magnus hit och sover här tills imorgon!<3 Idag är det 4 månader tillsammans med min älskling<3, shit vad tiden går fort nu!

someone like you

Sitter på rummet och ritar till denna låt:

finska prov

Är tillbaka i skolan nu efter en hel vecka. Går helt bra då vi inte har praktiska övningar. Hade finska prov som gick mycket bättre än jag trodde så nu är jag helt nöjd med min 2:a! :))

I trust you..

..because my heart told me to!

min helg

Fredag: Chilla hos magnus, sen och titta på en stund på kvällen då han och några andra höll nåt disco på gymnasiet för 4-6:an
Lördag: Var lata typ hela dagen..på kvällen bara körde vi runt lite med bob. Sen kom också alex och olivia och till sist mich med. Träffade nog många men bara sådär snabbt. Sen titta magnus och jag lite film och bara pratade.
Söndag: Åt tortillas! Sen iväg på magnus bandövning och hem. Nu har jag kommit till stan igen!

SISTA VECKAN I STAN! Den här veckan får vi julstäda på internatet för det är sista veckan före praktiken! Så nu är man helt hemma tills efter jullov. :D

lunginflammation

Har inget speciellt att blogga om just nu så därför händer det inte så mycket här. Har lunginflammation men har fått medicin så jag står på benen. Sitter hos magnus och har läst en bra bok nu i flera timmar. Bilder na på min hårddisk har räddats så nu är jag lättad över det åtminstone! Annars så har jag inget intressant på hjärtat :)

2.11.11

Börja de tänka på att det redan är november! Jisses vad tiden går fort, snart är det ju jul! Bara snö som fattas nu så man får lite mera myskänsla och det där gråa och trista ute försvinner.
[Snö]

kinder kalender

Bloggen har haft en lite nere dag idag. Värken har det blivit bättre med men annars så låter jag som...vet inte vad(?) inte bra iallafall. Hade lite besök ikväll av magnus alex dg och nathalie. Fick en stor kinderkalender av min älskling, ibland e du bara för bra!! mums<3 tur att vi annars också är lediga torsdag och fredag så slipper det åka frånvaro timmar där också!:)

go on

En outfit från förra veckan: