Livsväg 3

Hittade något på julia's blogg som var intressant den där svarta texten var bäst tycker jag..beskriver mig riktigt! Min livsväg är 3..så här kan ni läsa lite om mig:  och här kan ni titta in om ni vill testa: http://www.divination.se/numerologianalys.php

1.

Du är mycket kreativ och har lätt för att uttrycka dig. Du är social, populär och inspirerar andra människor med din optimistiska attityd. Människor trivs i din närhet. På fester är du ofta den centrala punkten.

Du är optimistisk och lever dag för dag utan att oroa dig för morgondagen. Du slås inte ner av misslyckanden och motgångar utan du tar nya tag. Du kan vara oorganiserad och ha svårt att ta ansvar.

Blir du känslomässigt sårad drar du dig undan och kan ibland bli sarkastisk för att få bli lämnad i fred.

Din starka kreativa förmåga gör att du passar som t ex skådespelare, författare eller musiker.

2.

INRIKTNING: Att lära sig att skapa lycka.
MÖJLIGHETER: Att använda kreativitet och fantasi.
NYCKELORD: Utåtriktad. Sällskaplig. Kreativ. Tursam. Livsälskare. Fåfäng. Rastlös. Lätt uttråkad. Avundsjuk.

POSITIVT: Treor är glada, entusiastiska lyckobringare. De ger festen liv. De är fantasibegåvade, färgstarka och kreativa. De är födda kvicka och har lätt för att tillägna sig nya färdigheter. De har ett avgjort behov av kärlek. Många dansare föds med den här livsvägen som har frändskap till allmänt glam, nöjen och lättsamheter. Treor tycks ha turen på sin sida och har lätt för att tjäna pengar. Någonting dyker alltid upp. Vältaliga och outtröttliga som de är brukar de vara utmärkta värdar och värdinnor som trivs med att ha mycket folk omkring sig. Sin påtagliga kreativitet måste de få uttrycka på ett eller annat sätt. Treor är skarpsynta. Och de älskar fester.

NEGATIVT: Treor blir snabbt uttråkade och rastlösa. Även om pengarna strömmar in gör de av med dem lika fort. De har svårt att agera på egen hand och är rädda för att vara ensamma. Uthållighet är inte deras styrka. De bör försöka ta livet litet lugnare. Tempot på denna livsväg är sådant att man lätt kan bli utbränd.

Treornas gåva att sprida glädje demonstreras av komikern Bill Cosby. Filmregissören Alfred Hitchcock representerar en annan typ av kreativ underhållningsförmåga och förmågan att vara "festens medelpunkt" ser man hos filmstjärnan Jayne Mansfield och författaren F. Scott Fitzgerald.

Top


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback